Ingrijire personala

Cel mai eficient tip de colagen capsule împotriva ridurilor (studiu)

colagen capsule

Alături de acidul hialuronic, colagenul reprezintă una din principalele substanțe folosite împotriva semnelor îmbătrânirii, însă ce tip de colagen capsule sau de băut este cel mai eficient în acest sens? Unul dintre cele mai recente studii clinice demonstrează faptul că administrarea colagenului de tip BioCell pe o perioadă de minim 3 luni aduce îmbunătățiri vizibile tenului matur, cu riduri.

În cadrul acestui studiu, 128 de femei au fost împărțite aleatoriu în 2 grupuri: grupul placebo și grupul care a primit un supliment cu 500mg de colagen BioCell, de 2 ori pe zi. La încheierea celor 12 săptămâni, persoanele din cel de-al doilea grup au obținut rezultate net superioare comparativ cu grupul placebo, rezultate precum:

 • reducerea ridurilor, inclusiv cele din colțurile ochilor (“riduri laba gâștii”);
 • îmbunătățirea elasticității pielii;
 • creșterea conținutului de colagen la nivel cutanat;
 • scăderea nivelului de uscăciune a pielii.

Colagenul BioCell este obținut din stern de pui printr-o tehnologie brevetată. Are în compoziție peptide de colagen de tip II, sulfat de condroitină și acid hialuronic și prezintă avantajul unei biodisponibilități mari, respectiv o absorbție mult mai ușoară.

Unde găsesc colagen capsule de tip BioCell?

Colagen capsule de tip BioCell găsești pe vegis.ro, acest tip de supliment fiind totodată unul din cele mai apreciate și bine vândute produse din categoria anti-aging.

Colagen și Acid Hialuronic Forte conține colagen BioCell într-o cantitate de 550mg (cu 50g mai mult decât dozajul stabilit în studiul prezentat), vitamina C și acid hialuronic.

Ce spun clienții despre Colagen și Acid Hialuronic Forte:

“O cură durează cel puțin 3 luni și abia atunci îți poți forma o părere, urmărind toate aspectele. În cele 2 săptămâni de utilizare am observat că pielea este mai luminoasă și curată. Produsul merită încercat!” (Livia)

“Excelent! Rezultate vizibile după 2 săptămâni pentru ten. Mai neted, mai luminos. Prețul este excelent pentru așa calitate.” (Ioana)

“Am început să iau pastilele de vreo 13 zile și parcă se întrevăd ușoare schimbări în bine.” (Marina)

“Sunt foarte mulţumită de acest produs, sunt la a doua lună de când folosesc acest produs şi se văd schimbări spre bine. Şi preţul e ok.” (Mihaela)

“După numai două săptămâni, schimbările în bine sunt vizibile.” (Adriana)

Pe vegis.ro găsești Colagen și Acid Hialuronic Forte individual, cât și sub formă de pachet pentru un tratament complet de 3 luni.

Sursă: https://www.naturalproductsglobal.com/natural-beauty/collagen-supplement-reduced-facial-lines-and-wrinkles/

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

2 Comments
 • November 30, 2020 at 17:26

  Un produs foarte bun, merita incercat!

  Reply
  • Teo
   January 4, 2021 at 13:21

   Ne bucurăm că este pe placul dumneavoastră!

   Reply
Leave a Reply