Remedii si tratamente naturiste

Alevia Detenso: echilibrul dintre corp și minte pentru o stare de bine la 100%

Alevia Detenso

Echilibrul, calmul și relaxarea sunt trăiri care par din ce în ce mai dificil de atins. Provocările zilnice, precum și responsabilitățile profesionale și personale ne determină deseori să ne desfășurăm viața într-un ritm alert. Pe termen lung, acest maraton continuu duce la oboseală, stres și chiar insomnii, care, la rândul lor, ne afectează performanțele. Spune și tu Stop! acestui efect de domino. Alături de exerciții fizice regulate, puțină meditație și adoptarea unei perspective optimiste, Alevia Detenso este un aliat eficient, natural, în descoperirea mult râvnitei Stări Zen. 

NATURA, SURSA SUPLIMENTELOR ALEVIA DETENSO

Atunci când organismul se resimte, iar lipsa de concentrare și irascibilitatea își fac simțită prezența, înseamnă că este timpul să îți îndrepți atenția către soluții naturale, care contribuie la restabilirea echilibrului dintre corp și minte. Suplimentele din gama Alevia Detenso sunt realizate exclusiv din extracte standardizate 100% naturale, având astfel o concentrație mult mai mare și constantă de substanță activă. 

Suplimente Alevia Detenso

Mixul de plante, dozate optim, contribuie la o eficiență sporită a soluțiilor naturale Alevia Detenso pentru ca tu să-ți recapeți starea de bine. Iată care sunt ingredientele te ajută să faci față cu brio perioadelor solicitante:

 • Sunătoarea: conține uleiuri volatile, flavonoide, acizi organici, taninuri, rezine și colina, care reduc nivelul de cortizol (hormonul stresului) și au efect calmant. De asemenea, această plantă erbacee susține capacitatea de rezistență la stres și este recomandată ca adjuvant în stări de anxietate, nervozitate și oboseală cronică.
 • Melissa: denumită popular roiniță, ea are în compoziție ulei eteric, citral, taninuri, saponine, acid succinic, cafeic și vitamina C ce acționează pentru inducerea relaxării și obținerea confortului psihic. Este totodată o plantă benefică pentru episoadele de nervozitate, instabilitate emoțională, probleme relaționale sau astenie. 
 • Griffonia: este o plantă din Africa Centrală și de Vest, ale cărei semințe conțin 5-hidroxitriptofan (5-HTP), o substanță naturală ce acționează asemeni antidepresivelor sintetice, având un efect de relaxare și îmbunătățind starea de spirit.
 • Passiflora: în această plantă se regăsesc avonoizi, steroli, cumarine, maltol, acid clorogenic, ulei volatil și alcaloizi, ce reduc stările de neliniște și teamă nejustificată.
extracte standardizate 100% naturale
 • Ginseng siberian: se diferențiază de celelalte tipuri de ginseng prin componentele chimice active, eleuterozide. Acesta stimulează sistemul nervos central și este indicat ca adjuvant în oboseală cronică, insomnii, deficiențe de atenție și memorare, reducând în același timp și stresul.
 • Ginkgo biloba: frunzele acestuia conțin flavonoide și terpenoide, două substanțe recunoscute pentru proprietățile lor antioxidante, ce contribuie la reducerea nivelului de cortizol și adrenalină și la stimularea funcțiilor de concentrare și memorare
 • Valeriana: este cea mai cunoscută și utilizată plantă cu efect sedativ. În compoziția sa se regăsesc ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substanțe terpenoide, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri și rășini, ce ajută la menținerea calmului în caz de iritabilitate și combate tulburările de somn
 • Hamei: acizii amari prezenţi în componenţa extractului de hamei acționează ca un sedativ, îmbunătățind în mod natural somnul.

GAMA ALEVIA DETENSO, ALIATUL ÎMPOTRIVA PROBLEMELOR COTIDIENE

Așa cum menționam anterior, suplimentele Alevia Detenso conțin doar extracte standardizate din ingrediente 100% naturale și tratează eficient stresul, oboseala și insomnia, încă de la primele administrări. Mai mult, utilizarea produselor Detenso nu determină apariția efectelor secundare, a dependenței sau a stărilor de somnolență și nici nu influențează capacitatea de a conduce vehicule. Descoperă în continuare care dintre suplimente este cel potrivit pentru tine:

fără efecte secundare

1. Detenso Stresalin

Este benefic în stările de neliniște, nervozitate și iritabilitate. Se recomandă, în cazul adulților, administrarea a 2 comprimate/zi, dimineața și la prânz, în cure prelungite de minimum 3 luni. 

Suplimentul nu este recomandat persoanelor cu hipotiroidie, celor care folosesc calmante şi sedative de sinteză, persoanelor cu afecțiuni psihice severe și celor care își administrează produse anticoagulante, psihotrope sau contraceptive.

2. Detenso Stresalin Plus

Combate stările de stres, depresie ușoară și moderată, anxietate și hiperactivitate în cazul adulților și sunt necesare 2 comprimate/zi, dimineața și la prânz, în cure prelungite de minimum 3 luni.

Produsul este contraindicat copiilor și tinerilor sub 18 ani, persoanelor cu hipotiroidie, celor care folosesc calmante şi sedative de sinteză și celor cu afecțiuni psihice severe.

3. Detenso Reviorant

Detenso Reviorant

Reduce stările de suprasolicitare psihică și fizică, oboseală și epuizare și se administrează adulților astfel: 2 comprimate/zi, dimineața și la prânz, în cure prelungite de minimum 3 luni.

Suplimentul nu este destinat persoanelor cu hipotiroidie, celor care folosesc calmante şi sedative de sinteză, persoanelor cu afecțiuni psihice severe sau celor care urmează tratamente cu produse anticoagulante, psihotrope sau contraceptive.

4. Detenso Somnalin

Detenso Somnalin

Este de un real ajutor în perioadele cu tulburări ale calității și duratei somnului, și în cele cu insomnii. Acest suplimente poate administrat atât copiilor, cât și adulților, după cum urmează:

 • copii cu vârsta peste 14 ani: 1/2 dintr-un comprimat, cu 40-60 de minute înainte de culcare;
 • adulți: 1 comprimat pe zi, cu 40-60 de minute înainte de culcare. 

Durata de administrare a produsului este de 30 zile, cu pauză 2 săptămâni.

Toate suplimentele din gama Alevia Detenso sunt disponibile pe vegis.ro, cu 20% REDUCERE, până la finalul lunii martie. Prinde oferta și recapătă-ți echilibrul și starea de bine! 

gama Alevia Detenso

No Comments

  Leave a Reply