Produse naturiste / Remedii si tratamente naturiste

Alergy Stem ține alergiile sub control!

Alergy Stem

Alergia este o reacție a organismului, declanșată în urma expunerii la anumite substanțe din mediul înconjurător. Cei mai frecvenți alergeni sunt:
– polenul;
– acarienii din praful din casă;
– mucegaiul;
– părul animalelor de companie.

Atunci când organismul uman intră în contact cu anumite substanțe necunoscute, sistemul imunitar le va interpreta ca inamici și va produce anticorpi, iar la următorul contact cu substanța respectivă, va provoca o reacție alergică.
Un sistem imunitar puternic dă forță organismului să lupte cu factorii agresivi din mediu: viruși, bacterii, fungi, factori alergeni, dar și cu factori agresivi interni, cum e cazul bolilor autoimune și al diverselor tipuri de cancer.
Sistemul imunitar are nevoie de o aprovizionare permanentă cu o mare diversitate de substanțe nutritive, in special vitamina A, vitaminele B, zinc, magneziu şi seleniu.
Tratamentele antialergice naturale nu prezintă efecte secundare si amelioreaza semnificativ simptomele alergiilor.

Alergy Stem de la Herbagetica este o formulă naturală ce asociază Alga Afa cu Extractul de Lemn dulce şi Extractul de Trei fraţi pătaţi, toate având puternice efecte imunomodulatoare şi antialergice. Aceste componente stimulează capacitatea naturală de apărare a organismului.

Alga AFA întăreşte sistemul imunitar şi stimulează regenerarea ţesuturilor afectate. Este cel mai puternic produs vegetal care stimulează producţia şi migrarea Celulelor Stem.

Extractul de Trei fraţi pătaţi reglează sistemul imunitar, previne reacţiile alergice şi le diminuează intensitatea. Este totodată un puternic detoxifiant, anihilând radicalii liberi din sânge şi ajutând la intensificarea tranzitului intestinal.

Extractul de Lemn dulce stimulează secreţia de cortizon natural, având o puternică acţiune antiinflamatoare şi antialergică. Nu numai că este un stimulent imunitar extraordinar, dar este folosit cu succes şi în bolile autoimune grave, cum ar fi lupus eritematos.

Spirulina conţine minerale, un nivel important de betacaroten ce are rolul de a proteja celulele, un volum crescut de acid gama-linoleic şi ficocianină. Are proprietăţi antiinflamatoare şi un important efect curativ intern, ajutând la eliminarea toxinelor din corp.

Chlorella este un puternic stimulator pentru imunitate şi ajută la combaterea alergiilor prin prevenirea eliberării histaminei (responsabilă pentru alergiile din organism). Este o algă cu acţiune detoxifiantă, antialergică şi antiinflamatorie, care ajută la diminuarea reacţiilor alergice.

Consultă oferta de produse naturiste Alergy Stem de la Herbagetica pe vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

1 Comment
  • June 3, 2017 at 07:43

    O sa incerc si eu produsul. Desi mai folosesc tratamente de la ei, de acesta nu am mai auzit pana acum.

    Reply
Leave a Reply