Produse naturiste

Solgar – suplimente alimentare de peste 69 de ani

Societatea Solgar a fost înființată în anul 1947 în Lower Manhattan din SUA, având ca obiect principal de activitate producția și comercializarea de suplimente alimentare naturale de înaltă calitate și ca misiune promovarea sănătății și stării de bine a consumatorilor.

Solgar produce și distribuie pe piața mondială mai mult de 450 de produse, cu o prezență în peste 50 de țări, și numără deja  mai mult de 69 de ani de excelență și inovație. Angajamentul  de a oferi calitate fără comprοmisuri, precum și devotamentul pentru știința nutriției au făcut din societatea Solgar prima din lume în domeniul suplimentelor alimentare.

Pentru a păstra calitatea produselor, cercetătorii suplimentelor Solgar se asigură constat și folosesc cele mai bune materii prime din lume, dar și garantează calitatea acestora supunându-le la teste exhaustive de puritate și biodisponibilitate.

În plus, pentru o mai mare siguranță, fiecare produs este fabricat separat, în încăperi izolate și sterile, și se folosesc exclusiv sticle reciclabile din sticlă brună, astfel încât produsele să se păstreze mai bine și în mai multă siguranță.

Produsele sunt fabricate 100% din materii prime naturale, nu conţin coloranţi sau arome artificiale, iar în formulele suplimentelor se evită folosirea de alergeni comuni. În plus, gama de produse conține o linie foarte largă dedicată vegetarienilor și veganilor,  societatea deținând de asemenea certificare pentru produse alimentare nemodificate genetic (non GMO).

solgar sediu

Au și propriul centru de Cercetare și Nutriție, prin intermediul căruia monitorizează descoperirile din domeniul științei nutriției, defininesc evoluțiile din sectorul suplimentelor alimentare naturale și creează în mod constant produse noi și eficiente, în baza unor cercetări vaste și teste.

În plus, suplimentele Solgar au căștigat numeroase premii, ceea ce demonstrează că se aflăm în prima linie a științei nutriției.

Suplimentele Solgar sunt o garanție a calității, fiind unele din cele mai consumate suplimente din lume. Întreaga gamă disponibilă în România o găsiți AICI

No Comments
    Leave a Reply