Noutati / Review-uri

Gastronel Plus – sursa ta naturală de probiotice si prebiotice

Gastronel Plus

Știai că tulburările gastro-intestinale provoacă nu doar durere și disconfort, ci și scăderea imunității? Studiile recente demonstrează existența unei legături între funcționarea necorespunzătoare a sistemului digestiv și un sistem imunitar slăbit, care nu poate apăra organismul împotriva agenților patogeni cu care acesta intră în contact.

Problemele de natură digestivă sunt rezultatul direct al unui dezechilibru la nivelul florei intestinale, iar pentru prevenirea acestora este foarte important să avem un regim alimentar adecvat.

Dar ce facem atunci când ne confruntăm deja cu astfel de probleme? Restabilim echilibrul florei intestinale printr-un aport suplimentar de probiotice și prebiotice care sunt cel mai bine asimilate prin administrarea unui supliment alimentar de acest gen.

suplimente probiotice

Gastronel Plus este un produs de marcă dezvoltat de cercetătorii suedezi ce are la bază o formulă cu 5 ingrediente de origine naturală, probiotice și prebiotice care oferă protecție gastro-intestinală sporită și au grijă de sistemul imunitar.

[fusion_fontawesome icon=”fa-medkit” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Ce sunt probioticele?

bacterii buneProbioticele sunt binecunoscutele “bacterii bune” care alcătuiesc numai puțin de 85% din flora intestinală. Celălalt procent de 15% este reprezentat de așa-numitele “bacterii rele” sau agenții patogeni, a căror rol este acela de a distruge particulele alimentare (în special resturi proteice) care nu au fost incă digerate. Dezechilibrele apar atunci când numărul bacteriilor rele devine mai mare decât cel al bacteriilor bune.

Probioticele prezintă o importanță majoră pentru organism deoarece:

 • asigură funcționarea optimă a sistemului digestiv;
 • “țin în frâu” bacteriile nesănătoase;
 • favorizează asimilarea nutrienților;
 • produc vitamina K și pe cele din complexul B;
 • au proprietăți antiinflamatorii;
 • inhibă dezvoltarea tumorilor datorită proprietăților anticancerigene.

Pentru a ne asigura necesarul de probiotice, este esențial să consumăm alimente care sunt surse foarte bune de bacterii sănătoase, cum ar fi: iaurt, chefir, brânză de vaci, ceai Kombucha, varză murată, castraveți murați sau laptele de soia.

probiotice din alimente

[fusion_fontawesome icon=”fa-medkit” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Ce sunt prebioticele?

Dacă probioticele sunt bacteriile sănătoase din flora intestinală, prebioticele sunt practic “hrana” acestora care ajută la întărirea și implicit menținerea lor într-un număr cât mai mare.

Pe lângă acest rol extrem de important pe care îl îndeplinesc, prebioticele contribuie totodată și la absorbția calciului și a magneziului, și oferă protecție împotriva infecțiilor bacteriene.

Surse importante de prebiotice sunt semințele de psyllium, semințele de in, cerealele integrale, varza, broccoli și alte legume, respectiv fructe verzi.

psyllium seminte

[fusion_fontawesome icon=”fa-pagelines” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Gastronel Plus – un produs doar din ingrediente naturale

Abuzul de medicamente, tratamentele cu antibiotice, excesul de zahăr, excesul de alcool și regimul alimentar necorespunzător, toți sunt factori ce duc la dezechilibre ale florei intestinale și favorizează astfel apariția tulburărilor gastro-intestinale.

Gastronel Plus este soluția ideală pentru combaterea acestor probleme, iar “secretul” eficienței constă în combinația de ingrediente naturale pe care o conține, cu acțiune probiotică și prebiotică dovedită care:

 • mențin echilibrul florei intestinale;Gastronel Plus
 • stimulează peristaltismul intestinal (îmbunătățește mișcările care determină deplasarea alimentelor prin intestin);
 • susțin digestia;
 • combat diareea, constipația, balonarea, senzația de greață după masă și alte simptome de acest gen.

Gastronel Plus este un supliment alimentar din 5 ingrediente studiate științific, care împreună mențin sănătatea întregului aparat gastro-intestinal. Acestea sunt:

[fusion_highlight color=”#66ff7a” rounded=”no” class=”” id=””]Lactospore® – Lactobacillus sporogenes[/fusion_highlight]: probiotic de origine vegetală care, spre deosebire de alte probiotice, nu este distrus de mediul acid din stomac, ajungând astfel în intestin.

[fusion_highlight color=”#66ff7a” rounded=”no” class=”” id=””]Hi-Maize (amidon rezistent)[/fusion_highlight]: ingredient cu proprietăți prebiotice, bine tolerat de către organism și rezistent la digestie (nu este descompus și absorbit), aspect ce îi permite să ajungă într-o zonă mai îndepărtată a colonului. Amidonul rezistent hrănește probioticele din intestin, aducând astfel beneficii digestiei.

[fusion_highlight color=”#66ff7a” rounded=”no” class=”” id=””]Gamma-Oryzanol (extras din semințe de orez)[/fusion_highlight]: Gamma-Oryzanol este o substanță din compoziția orezului integral a cărei eficiență în ușurarea disconfortului digestiv a fost dovedită prin studii clinice efectuate în Japonia (inclusiv în spitale).

[fusion_highlight color=”#66ff7a” rounded=”no” class=”” id=””]Colexan® – Colostru[/fusion_highlight]:
Cunoscut și ca “primul lapte” sau “aurul lichid”, colostrul este lichidul secretat de glandele mamare imediat după naștere, și practic prima hrană a nou-născutului. Colostrul este produs și de către bovine, iar datorită anticorpilor pe care îi conține, împiedică înmulțirea microorganismelor patogene și a unor germeni precum E-coli, Helicobacter pylori, Salmonella typhimurium sau Candida albicans.

Gastronel Plus conține un tip de colostru dezvoltat și brevetat de Colostrum Technologies GmbH (Germania), care se găsește în compoziție sub numele de Colexan®.

Gastronel Plus reunește toate aceste ingrediente naturale benefice sistemului digestiv în capsule vegetale, care pot fi consumate inclusiv de către vegetarieni. Produsul conține și lactoză, așadar ar trebui evitat de persoanele care prezintă intoleranță la lactoză.

Gastronel Plus este disponibil la un preț special, redus cu 10%, pe vegis.ro!

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

  Leave a Reply