Produse naturiste

Siropul de pătlagină, aliatul sănătăţii tractului respirator

Afecţiunile căilor respiratorii reprezintă una dintre cele mai comune probleme de sănătate cu care ne confruntăm în special în sezonul rece, dar nu numai. Netratate la timp sau într-un mod necorespunzător, acestea se pot agrava, consecinţele fiind pe măsură. Siropul de pătlagină de la Dacia Plant vine ca o soluţie eficientă de tratare a problemelor tractului respirator, în special a celor care vizează în mod direct bronhiile şi traheea. Cu o compoziţie bazată pe extracte vegetale, extracte cu o concentraţie ridicată tocmai pentru un efect cât mai rapid, siropul de pătlagină este un remediu natural recomandat în primul rând pentru eliberarea de secreţii a căilor respiratorii. Acest lucru se realizează prin intermediul aşa-numitei tuse productive sau expectoraţie, eliminarea secreţiilor aducând nu doar confortul respirator, ci prevenind totodată răspândirea infecţiei deja instalate.

Noul sirop de pătlagină de la Dacia Plant favorizează acest întreg proces, decongestionează tractul respirator şi astfel grăbeşte vindecarea. Este extrem de benefic în cazul bronşitelor datorită capacităţii de normalizare a secreţiilor, putând fi administrat inclusiv persoanelor care fumează (inhalarea fumului de ţigară fiind o cauză a inflamării traheei şi cailor respiratorii).

Prin urmare, siropul de pătlagină poate fi considerat un adevărat protector al sănătăţii aparatului respirator. Procesul de obţinere al produsului are la bază o formulă originală marca Dacia Plant, în compoziţie regăsindu-se extractul din frunzele moi ale acestei plante, respectiv cel din uleiul esenţial de cimbru-de-cultură.

Îndulcit natural, datorită conţinutului de fructoză, consumul siropului trebuie realizat cu precauţie în cazul persoanelor care suferă de diabet zaharat. Un avantaj important se referă la posibilitatea administrării atât în cazul adulţilor, cât şi a celor mici (chiar şi copii sub 1 an).

Pentru tratarea bronşitelor, a traheo-bronşitei şi altor afecţiuni asemănătoare, decongestionarea şi protecţia tractului respirator, respectiv eliminarea dificultăţii în momentul respiraţiei, acest sirop de pătlagină al producătorului Dacia Plant este întotdeauna o alegere potrivită.

Acest nou produs va fi disponibil in scurt timp pe www.vegis.ro.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments
    Leave a Reply