Produse naturiste

Hepato Curcumin95 susține sănătatea ficatului și a vezicii biliare

Ficatul este cel mai mare organ intern din corp cu capacități remarcabile de regenerare și de reîntinerire a celulelor afectate de o boală sau de o leziune. El are rolul de a transforma toate substanțele care pătrund în organism pentru a hrăni celulele. Ficatul neutralizează toxinele rezultate din activitatea celulară sau musculară, medicamentele și alcoolul. Când ficatul este suprasolicitat, acesta lasă să treacă în sânge substanțe netransformate, bacterii nocive și toxine, care ne îmbolnăvesc organismul. Așadar, când ficatul este bolnav sau obosit, activitatea întregului organism este afectată. Cele mai evidente semne ale unui ficat bolnav sunt:

 • creșterea în greutate
 • balonarea
 • respirația urât mirositoare
 • schimbarea mirosului întregului corp
 • indigestia, constipația
 • apariția hemoroizilor
 • sindromul de colon iritabil
 • prezența stării de amețeală și a cearcănelor
 • scăderea puterii de concentrare
 • apariția unor pete mici, maro pe tot corpul și schimbarea culorii pielii.

Hepato Curcumin95 de la Herbagetica are o compoziţie unică, intensă cu 8 extracte, din care 5 standardizate, din cele mai recunoscute plante specializate în protejarea şi detoxifierea ficatului.

 1. Extractul din fructe Schizandra este unfoarte bun antioxidant, având şi proprietăţi astringente şi antiseptice, însă este remarcabil pentru rolul de detoxifiere și protejare a ficatului.
 2. Anghinarea stimulează secreţia biliară, are acţiune diuretică şi scade nivelul colesterolului „rău“ din sânge.Protejează ficatul, detoxifică organismul şi scade colesterolul.
 3. Extractul de armurariu susţine sănătatea ficatului şi a vezicii biliare.
 4. Curcumin95 C3 complex(Curcuma longa) îmbunătăţeşte activitatea ficatului, având efecte asupra capacităţii acestuia de a detoxifia chimicalele xenobiotice (compuşi chimici care se găsesc în organism, dar care nu sunt produşi de către acesta).
 5. Extractul de brusture are proprietăți detoxifiante, antioxidante și antibacteriene.
 6. Rădăcina de Lemn-dulce este folosită în scop terapeutic datorită conţinutului de flavonoide (antioxidanţi importanţi). Datorită glicirizinei, Lemnul-dulce previne distrugerea celulelor hepatice și ajută la tratarea hepatitei virale.
 7. Zeolitul este administrat atât în cazuri de hepatită virală, cât şi cronică, cu efecte benefice dovedite. S-a observat că Zeolitul are efect protector şi încetineşte evoluţia hepatitei.
 8. Extractul de Curcumin95 C3 complex asociat cu piperină are o capacitate hepatoprotectoare mult mai însemnată, deoarecebiodisponibilitatea în organism creşte cu până la 2000%.

Vezi oferta completa Hepato Curcumin95!

No Comments
  Leave a Reply