Vitamine si Minerale

SanoVita Wellness: Suplimente nutritive pentru întreaga familie

suplimente-nutritive-sanovita-wellness

SanoVita, unul dintre cele mai populare brand-uri de alimente, a lansat de curând o gamă de suplimente nutritive, SanoVita Wellness, simplu de administrat, dedicată atât adulților, cât și copiilor.

suplimente-nutritive-gama-sanovita-wellness

Cu toții suntem conștienți că buna funcționare a organismului influențează în mod direct starea noastră de bine și modul în care ne desfășurăm activitățile. Orice mic dezechilibru la nivel fizic sau psihic poate echivala cu un nivel scăzut de energie, lipsă de concentrare sau dificultăți în a finaliza cu succes responsabilitățile de zi cu zi.

Cum sănătatea constituie un aspect fundamental al calității vieții, este important ca pe lângă o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate, să-i oferi organismului un mic imbold în anumite momente, cu ajutorul suplimentelor nutritive potrivite.

SanoVita Wellness: povestea din spatele gamei inovative de produse

Interesul față de nevoile oamenilor și tehnologia modernă sunt cei doi factori care au dus la crearea unor suplimente nutritive simplu de administrat, sub formă de jeleuri și acadele fără zahăr, pe bază de arome naturale, ce susțin sănătatea întregii familii. 

Conform studiilor de specialitate, s-a estimat că: 

  • 40% dintre români se confruntă cu dificultăți în ingerarea medicamentelor;
  • românii consumă în medie 25,4 kg de zahăr / cap de locuitor / an;
  • 1 din 8 români este diabetic. 

Susține-ți buna funcționare a organismului cu SanoVita Wellness!

suplimente-nutritive-info-sanovita-wellness

Jeleurile pentru păr, piele și unghiiau la bază biotină, cu efect împotriva căderii și albirii părului, și un complex de vitamine B care contribuie la hidratarea pielii și la reglarea activității hormonale. 

Jeleurile pentru echilibru zilnicconțin vitaminele C și D3 care ajută la întărirea sistemului imunitar, respectiv la menținerea sănătății sistemului osos, precum și vitamina B, un aliat al stării de bine. 

Jeleurile pentru imunitate forteau în compoziție vitamina C, care contribuie la reducerea oboselii și zinc, care sprijină funcția cognitivă. 

Jeleurile pentru digestie sănătoasă (probiotic): conțin bacterii benefice pentru reechilibrarea florei intestinale și asimilarea alimentelor ingerate. 

suplimente-nutritive-acadele-sanovita

Acadelele antivomitive – acadele greață și vărsături: sunt benefice împotriva stărilor de greață și vărsături datorită ghimbirului și mentei din compoziție. 

Acadelele pentru durerile în gât: conțin cimbru-de-cultură și salvie ce ajută la calmarea iritațiilor căilor respiratorii, contribuind totodată la împrospătarea respirației.

Acadelele pentru imunitate și concentrare: sunt un mix de vitamine și minerale ce susțin activitatea sistemului nervos și sistemului imunitar în condiții optime. 

*Produsele pentru copii pot fi administrate după vârsta de 3 ani. 

În luna august, ai 10% REDUCERE la toată gama SanoVita Wellness! Alege suplimentele și remediile potrivite pentru tine și cei dragi și bucură-te de efectele benefice!

suplimente-nutritive-gama-sanovita-wellness
No Comments
    Leave a Reply