Noutati

Vegis.ro – Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice si Naturale

vegis.ro gpec

Pe 16 noiembrie 2016 am participat la Gala Premiilor eCommerce – cel mai important eveniment dedicat comerțului electronic românesc. unde am obținut premiul pentru Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale din România. După 2 etape și peste 120 de criterii de jurizare a funcționalităților site-ului, a experienței de cumpărare și a departamentului de suport, magazinul nostru online a fost desemnat câștigătorul primului loc.

Ce înseamnă acest premiu pentru noi?

Cu siguranță reprezintă un motiv de bucurie, datorită faptului că strădania noastră de a crea o experiență de cumpărare cât mai plăcută pentru clienții noștri a fost premiată de jurați cu experiență în domeniul eCommerce-ului. De-a lungul celor aproape 5 ani de existență, site-ul Vegis a trecut prin schimbări și modificări în funcție de ultimele tendințe în domeniu și în funcție de feedback-ul clienților. Anul 2016, în special, a fost un an cu cu inovație, rebranding  și investiții semnificative în strategia de marketing pentru Vegis.ro. Întreaga identitate vizuală, redesenarea logo-ului  și regândirea funcționalităților site-ului a reprezentat pentru noi unul din principalele obiective ale anului.

Vegis.ro Gala Premiilor in eCommerce

Ce înseamnă premiul pentru clienții noștri?

Înseamnă o garanție în plus care confirmă faptul că Vegis.ro este un magazin online care se preocupă ca experiența de cumpărare să fie simplă, fără erori și cât mai rapidă.  Premiul vine totodată și cu garanția că avantajele pe care mizează site-ul nostru: livrarea in 24-48h, stoc propriu afișat în timp real, cetificarea ecologică a magazinului, securizarea plăților cu cardul și confidențialitatea clienților reprezintă avantaje reale, de care ținem cont și pe care le respectăm întocmai.

Noi suntem fericiți pentru acest premiu și ne dorim în continuare să evoluăm, să oferim experiențe frumoase și să fim întotdauna la înălțimea așteptărilor clienților noștri.

No Comments
    Leave a Reply