Review-uri

Review cosmetice anti-aging Apiterra cu miere și lăptișor de matcă

cosmetice anti-aging

Deși au fost lansate recent, în anul 2018, cosmeticele românești Apiterra și-au făcut repede loc pe rafturile clientelor noastre. Gama disponibilă este una ofertantă, cu produse pentru îngrijirea tenului și a corpului ce conțin miere de salcâm și lăptișor de matcă bio. 

Dintre toate produsele Apiterra cele anti-aging prezintă cel mai mare interes, tocmai de aceea am ales să îți prezint mai îndeaproape 2 dintre acestea: Crema de zi antirid și fermitate, respectiv Crema pentru conturul ochilor.

Înainte să trecem la treabă trebuie să precizez că mica mea testare se rezumă doar la aspecte precum miros, consistență, culoare, senzația după aplicare etc. Cu o floare nu se face primăvară, și nici o singură aplicare nu face tenul mai neted. Cosmeticele anti-aging necesită o utilizare de minim o lună înainte de a vedea primele rezultate, însă sper ca acest unboxing să răspundă la eventuale întrebări legate de cele 2 produse. 🙂

Crema de zi antirid și fermitate 50ml

Crema de zi antirid și fermitate este disponibilă într-un ambalaj de 50ml, un gramaj suficient pentru o lună în condițiile în care nu este necesară folosirea unei cantități mari. Textura este una delicată iar după aplicare resimți o senzație de finețe și, un lucru la care nu mă așteptăm, o senzație plăcută de răcorire a tenului.

Crema este destinată zonei fetei și a gâtului, însă ai grijă să nu aplici prea multă deoarece pielea capătă o tentă lucioasă, lucru pe care nu îl dorești dacă tenul tău este gras, și implicit lucios de la sine. Cu o culoare ușor gălbuie, mirosul produsului este unul discret, dulce. Deși nu conține parfum, acesta rezultă probabil din combinația ingredientelor folosite. 

Prima impresie? Crema de zi antirid și fermitate este un produs cosmetic delicat care nu încarcă tenul, de aceea cred că este potrivit inclusiv ca bază pentru machiaj.

Cremă contur ochi 15ml 

Încă de la desfacere se observă similarități cu Crema de zi antirid: aceeași textură, culoare și miros, dar parcă un pic mai pronunțat. Pe lângă mierea de salcâm și lăptișorul de matcă ambele produse conțin unt de shea și unt de cacao, de unde probabil și această asemănare. 

Dacă rezultatele nu se văd de la prima aplicare, se simt: zona ochilor devine foarte fină datorită texturii catifelate. Nu încarcă, nu lasă luciu și intră repede în piele. Crema pentru conturul ochilor este destinată exclusiv conturului ochilor, ceea ce înseamnă că trebuie aplicată atât sub ochi, cât și pe zona pleoapelor.

În ceea ce privește modul de prezentare, cele 2 produse cosmetice sunt disponibile în recipiente din plastic cu capac și ambalate în cutii de carton hexagonale; dacă așezi mai multe produse unul lângă celălalt obții o formă de fagure. Design-ul reflectă delicatețea cosmeticelor, fiind unul fresh, feminin, primăvăratic. Atât pe recipiente, cât și pe cutiile propriu-zise găsești informații privind conținutul acestora. 

Crema de zi antirid și fermitate, respectiv Crema pentru conturul ochilor sunt disponibile pe vegis.ro atât individual, cât și sub formă de pachet exclusiv.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply