Review-uri

Am degustat dulceața de coacăze negre fără zahăr Dacia Plant!

dulceata de coacaze negre

Aici, la Vegis, “gustărim” tot felul de bunătăți deoarece ne fac cu ochiul de pe rafturi și nu prea le putem rezista. Dulcețurile Bun de Tot de la Dacia Plant este gama de produse care a trecut prin lingurițele tuturor colegilor iar dintre toate, astăzi vom degusta (mai mult eu decât voi) dulceața de coacăze negre.

Asemenea celorlalte sortimente din gama Bun de Tot, dulceața de coacăze negre este un deliciu fără zahăr adăugat, îndulcit doar cu suc de struguri, ceea ce înseamnă că singurele zaharuri prezente sunt cele care se găsesc în mod natural în fructe. Având în vedere acest aspect, poate fi consumată inclusiv de persoanele care suferă de diabet.

Odată cu deschiderea borcanului dăm tonul răsfățului. Dulceața nu este apoasă; are o consistență mai groasă dar se întinde ușor pe pâine, și un joc cromatic din nuanțe de maro și vișiniu ce îi conferă o culoare închisă.

Mirosul anticipează gustul; este un miros fresh, acrișor, un parfum de fructe proaspete care te trimite înapoi în copilărie când căutai prin pădure tufele cu coacăze și zmeură.

Apogeul degustării este reprezentat de lingurița care se înfige din plin în borcan. Dulceața de coacăze negre este un deliciu acrișor, dar un fel de acrișor care nu deranjează, ba mai mult, invită la mai multe lingurițe. Dacă nu îți plac produsele foarte dulci, acesta este sortimentul tău!

Și nu suntem singurii cărora ne place: “Este extraordinar de bună. Inițial, când am gustat-o prima dată m-a dus cu gândul la dulceața bunicii făcută la ceaunul cu lemne.”Andreea, client Vegis

Dulceața de coacăze negre de la Dacia Plant este un produs versatil pe care îl poți savura în nenumărate feluri: dimineața, la micul dejun, pe clătite, deasupra grișului sau orezului cu lapte, cu iaurt și cereale sau direct din borcan atunci când vrei să îți potolești pofta de ceva bun… Bun de Tot!

Vrei să încerci și tu dulceața de coacăze negre? O găsești pe vegis.ro la 360g alături de celelalte sortimente delicioase marca Dacia Plant: afine, zmeură, fructe de pădure, mure și pasta de măceșe.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

1 Comment
  • Simo
    February 13, 2019 at 09:12

    5

    Reply
Leave a Reply