Produse naturiste

Concurs Sprint Pharma

Vegis.ro si Sprint Pharma te premiaza cu un tratament de vitalitate pentru 6 luni.

Participa si poti castiga premiul oferit de Sprint Pharma, compus din 6 produse VITA BOOST, suficiente pentru un tratament de 6 luni ce va stimula natural capacitatea de autoaparare a organismului, oferindu-i imunitate si vitalitate.

Cum participi?

Share pe Facebook la acest articol! (La sfarsitul articolului exista un buton de Share)

– Aboneaza-te la newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii.

– Confirma participarea printr-un comentariu pe blog la aceast articol!

Durata concursului: 21-31.10.2014

Desemnarea castigatorului: 03.11.2014

vita boost

Despre Vita Boost

 VITA BOOST este produsul revoluţionar oferit de Sprint Pharma pentru cei ce doresc un plus de Vitalitate, Imunitate, Tonus, Antioxidanţi.DESPRE
Combinaţie unică şi 100% naturală de ingrediente arhicunoscute pentru beneficiile multiple aduse corpului uman, Vita Boost asigură un plus de Vitalitate, Imunitate, Tonus, Antioxidanţi – necesare omului din zilele noastre.
Colostrul, Polenul, Drojdiile din Bere, Laptişorul de Matcă, Soia, Socul, Ovăzul – oferă beneficii cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, fiind folosite în multe “medici tradiţionale”. Practic, VITA BOOST reprezintă un complex de vitamine şi minerale optim dozat astfel încât aduce un aport MAI ALES persoanelor sănătoase. Are rol de atenuare a efectelor îmbatrânirii, atât la nivel celular cât şi emoţional.
Acidul α-lipoic, polenul, colostrul, socul si laptisorul de matca au puternice efecte anti-aging datorita proprietatilor de regenerare a tesutului epitelial. Genisteina, dadzeina, glicetina sunt fitoestrogeni extrasi din soia au efecte puternice anticanceroase. De asemenea poate preveni demineralizarea osoasă (osteoporoza). Are de asemenea un foarte important rol antioxidant, contribuind la sanănătatea tuturor celulelor corpului.
Andrographis paniculata este o planta ce contine substante importante pentru tratamentul naturist al unor tipuri de cancer.
Nu în ultimul rând, produsul ajută şi stimulează procesul de detoxifiere, în special la nivel hepatic.Acţiune:
Antiaging, Imunostimulator, Tonifiant, Vitalizant, Antitumoral, Antioxidant, Detoxifiant.ADMINISTRARE
Indicaţii
Produsul nu este destinat în special unei patologii anume, ci este indicat tuturor persoanelor interesate de menţinerea sănătăţii, a unui echilibru fizic si psihic, precum şi de contracararea efectelor îmbătrânirii. Practic, prin formula complexă, are un rol activ în prevenţia unui număr impresionant de afecţiuni (hipertensiune arterială, accident vascular cerebral, boli hepatice, afecţiuni gastrice, depresie, astenie, osteoporoză, boli de piele, etc.).Contraindicaţii
La administrarea VITA BOOST nu s-au înregistrat contraindicaţii sau efecte adverse, nici reacţii la asocierea cu alte medicaţii, fie alopate sau naturiste.
Totuşi, produsul nu este recomandat a se administra pacienţilor ce suferă de Endometrioza ovariană Hiperfuncţie hipofizară, tiroidiană, suprarenală şi testiculară, hiperexcitabilitate sexuală.
De asemenea, nu se recomandă persoanelor care au făcut transplant de organe şi care primesc tratament imunosupresiv.
În general, este de evitat consumul suplimentelor alimentare altfel decât la recomandarea medicului, pe perioada sarcinii şi alaptării.Administrare
1 capsulă pe zi, cure de 3 luni cu o luna pauză.

COMPOZIŢIE
colostru (cu 10% IgG) – 37,5 mg,
complex de drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) – 85 mg,
polen – 150 mg,
laptisor de matca – 25 mg.
extract de soia (Glycine hispida), cu 40% izoflavone – 12,5 mg,
extract hidroalcoolic 10:1 din fructe de soc (Sambucus nigra) – 16,5 mg,
extract din Andrographis paniculata, cu 10% andrografolide – 32,5 mg,
extract din ovaz (Avena sativa), cu 1,3,16
glucan – 50 mg,
carbonat de calciu – 150 mg,
vitamina B12 – 16,5 mcg,
acid folic – 100 mcg,
ALA/acid alfa lipoic – 35 mg,
trimetilglicina – 50 mg,
oxid de zinc – 2,5 mg.

_______________________________________________________________________

UPDATE 03.11.2014

Castigatorul concursului este MONICA MARTON

FELICITARI!

castigator SPRINT

 

171 Comments

Leave a Reply