Produse de la MYELEMENTS in oferta Vegis.ro (31 produse)

CADOU 2 batoane proteice MyElements 

Comandă orice produs din selecția specială de mai jos și vei primi GRATUIT un Baton proteic cu aroma de alune si ciocolata 60g MyElements și un Baton proteic cu aromă de căpșuni și ciocolată albă 60g MyElements, despre care poți vedea mai multe aici

Oferta este valabilă în perioada 01.04.2024 (ora 13:00) - 31.05.2024 (ora 23:59), în limita stocului. 

Se oferă un singur cadou (format din cele 2 batoane menționate anterior) per comandă. 


Oamenii se nasc pentru a trai in natura. Natura le ofera elementele de care au nevoie pentru a duce o viata echilibrata si de calitate. Cu toate acestea, exigentele stilului de viata modern, au reusit sa tulbure acest echilibru.

Gama elena de suplimente alimentare Myelements descopera si ofera acele elemente ale naturii de care omul are nevoie pentru a putea compensa efectele negative ale stilului cotidian de viata, astfel incat, mentinandu-si echilibrul natural, sa atinga un nivel de sanatate mai bun si o stare de bine.

Cu responsabilitate, fiabilitate si bazandu-se pe cunostinte solide si experienta indelungata, myelements creaza suplimente alimentare din materii prime ecologice, care satisfac nevoile consumatorilor si ofera beneficii maxime organismului.

Produse de la MYELEMENTS in oferta Vegis.ro - Alege produsul preferat

Produse de la MYELEMENTS in oferta Vegis.ro (31 produse)

Produse Naturale & Organice de la MYELEMENTS