Ingrijire personala / Review-uri

Am testat crema anticelulitică din Top Vânzări!

crema anticelulitica Charme

În fiecare an, apariția primelor raze de soare mai îndrăznețe stârnește un interes mai mare față de cosmeticele pentru remodelare corporală. Și ce ocazie mai bună decât venirea primăverii pentru a testa Crema anticelulitică Charme, cel mai bine vândut produs din categoria sa?

Pentru că fiecare piele este diferită, iar experiențele cu orice produs pot varia, testarea a fost realizată concomitent, timp de 3 săptămâni, de către doi din omuleții Vegis, pentru a vă putea oferi impresii cât mai obiective și diverse.

Deși crema este destinată îmbunătățirii aspectului pielii afectată de celulită, scopul nostru principal a fost să descoperim caracteristicile produsului și să aflăm, pe propria piele, cum se simte în urma aplicării.

Pentru rezultate vizibile, crema trebuie utilizată o perioadă mai îndelungată de timp, ca orice alt produs de această natură.

Șuetă despre frumusețe (cu parfumata cremă anticelulitică Charme)

cremă anticelulitică Charme

Teodora

„Crema are la bază extract de cafea, ulei de ghimbir, piper negru și extract de măsline. Ca o veritabilă consumatoare de cafea ce sunt (și de măsline în egală măsură), mă așteptam ca odată ce voi deschide recipientul să am impresia că sunt fie într-o cafenea, fie în însorita Grecie. Mirosul însă a fost contrar așteptărilor, dar deloc dezamăgitor. Am fost întâmpinată de o mireasmă intensă, dulceagă, asemănătoare unui desert (Yummmy!). Dacă aș fi deschis produsul cu ochii închiși, aș fi pariat că sunt pe cale să mă delectez cu ceva nemaipomenit. 

Nu doar mirosul m-a dus cu gândul la un răsfăț dulce, dar și textura densă și culoarea crem ce sunt similare cu ale unei budinci. 

Așa cum recomandă și producătorul, am aplicat produsul în fiecare zi, după baie. Încă de la prima utilizare, am avut o senzație fresh, revigorantă, ce mi-a transmis o stare de relaxare. Faptul că produsul are absorbție rapidă, hidratantă, fără a lăsa pielea unsuroasă este un mare plus. Timp de 3 săptămâni, am continuat cu acest ritual seară de seară și chiar am aplicat produsul uneori pe toată suprafața piciorului. 

Întrucât am testat crema doar o perioadă limitată de timp, e prematur să mă pronunț în acest sens. Ce pot împărtăși este faptul că îmi simt pielea mai fină și mai netedă, însă nu am observat efecte semnificative la nivelul celulitei; cu toate acestea, sunt dornică să o folosesc în continuare.”

Anastasia

De cum am deschis capacul recipientului, m-a surprins parfumul subtil, cu o tentă vegetală, cu atât mai surprinzător cu cât unul dintre ingredientele cremei este extractul de cafea. Culoarea nude, cât mai naturală, inspiră încredere, fiind justificată de mixul de ingrediente din compoziție: extractul de cafea, uleiul de ghimbir, piperul negru și extractul de măsline. În plus, menționăm că acest produs nu conține parabeni sau coloranți artificiali. 

În ceea ce privește textura, crema se simte grasă, motiv pentru care nu este necesară aplicarea în straturi groase, excesive. De asemenea, aplicarea abundentă poate provoca roșeață, efect observat în primele zile de testare, până să reglez cantitatea aplicată. În interval de trei săptămâni, am aplicat această cremă în zonele afectate de celulită, masând circular și energic pe suprafața pielii. La aplicare, am simțit o ușoară pișcătură, justificată de prezența uleiului de ghimbir în combinație cu piperul negru.

cramă fără parabeni

Am ales să utilizez crema zilnic, după duș sau nu. Menționez că în zilele în care crema a fost aplicată după baie, am folosit pe pielea umedă și un săpun-scrub anticelulitic pe bază de zaț de cafea, ulei esențial de scorțișoară și unt de cacao.

În ceea ce privește efectul anticelulitic, rezultatele înregistrate sunt în stadiu incipient, însă raportat la intervalul menționat, am observat că aplicarea cremei lasă pielea mai hidratată, catifelată și parfumată. Total neașteptat, mirosul este unul persistent, deși discret, care rezistă ore bune după aplicare și absorbția în piele. 

Ce ar mai trebui să știi? Recipientul este de 250 ml, iar pentru o utilizare de lungă durată, cu siguranță crema îți va ajunge, pentru că așa cum am menționat, nu e indicată aplicarea în straturi groase.

Dacă îți dorești și tu să te bucuri la maximum de efectele acestui produs cosmetic, încearcă această cremă anticelulitică de la Charme și îmbunătățește aspectul pielii tale!

Nu ezita să împărtășești cu noi propria experiență!

crema anticelulitica vegis

No Comments

    Leave a Reply