Review-uri

Am degustat deliciosul magiun de prune Niavis și ne-am teleportat în copilărie

magiun de prune

Se spune că gusturile nu se discută, dar părerile ajută. Așa că am făcut o degustare minuțioasă a celebrului magiun de prune de la Niavis și suntem gata să împărtășim cu voi impresiile. 

În primul rând, culoarea! Conform așteptărilor noastre, aceasta este un burgundy închis, similar majorității tipurilor de magiun. Totuși, am mai observat o nuanță aparte, similară culorii cireșelor amare, cu toate că acestea nici nu s-au apropiat de borcan. 

Desfacem borcanul și observăm un miros plăcut, de prune. Deși nu este strident, mirosul este unul puternic de prune proaspăt coapte. Deja ni se face poftă să-l gustăm, așa că folosim o linguriță pentru a întinde magiunul pe o felie de pâine și observăm o textură catifelată, omogenă, asemănătoare unei paste tartinabile. Acest lucru ne-a surprins plăcut, întrucât ne așteptam la o consistență mai densă și mai greu de întins, însă datorită texturii mai “lichide” am acoperit cu ușurință felia de pâine. 

magiun de prune

Și acum, momentul mult așteptat – gustul! Încă de la început se distinge un gust dulce-acrișor, fapt justificat de faptul că produsul nu are adaos de zahăr. Dacă îl preferi mai dulce, îți recomandăm să îl mănânci pe o felie de chec. Deliciu garantat! În plus, gustul este unul natural deoarece produsul este realizat din 100% prune, fără potențiatori de aromă sau îndulcitori naturali. Perfect pentru clătite sau brioșe pufoase, pentru copii voinici și adulți nostalgici după dulcele copilăriei! 

magiun de prune

Ce mai e interesant de știut? Un borcan are 350g iar pentru fiecare sută de grame de produs finit s-au folosit 400g de prune.

Încearcă și tu acest magiun de prune fără zahăr de la Niavis și spune-ne cum ți se pare! Comandă-l de aici

No Comments
    Leave a Reply