Produse naturiste / Remedii si tratamente naturiste

Tratarea naturală a răcelilor

Suntem în plin sezon al răcelilor şi gripelor. Când în familie apare un episod de îmbolnăvire, copiii pierd zile preţioase de la şcoală, adulţii lipsesc de la muncă, iar interacţiunile sociale sunt reduse la minumum pentru evitarea transmiterii infecţiilor virale.

Colac peste pupăză, în iarna aceasta experimentăm şi  fluctuaţii mari de temperatură, de peste 10-15 grade în decurs de câteva zile, care pun organismul la un stres imens şi conduc la o imunitate scăzută.

Până în acest moment nu s-a inventat încă o pastilă minune care să ne scape de răceală sau gripă şi de aceea, tot ceea ce putem face este să tratăm simptomele şi să întărim cât mai bine sistemul imunitar.

Primul pas, prevenţia

Pare ciudat să vorbim în primul rând de prevenţie într-un articol dedicat tratării simptomelor însă, în special în cazul răcelilor, un strop de prevenţie face mai mult decât orice soluţie de tratament.  Hainele confortabile şi călduroase, evitarea aglomeraţiei, igiena mâinilor şi odihna îndestulătoare sunt câţiva paşi simpli şi eficienţi care ajută la prevenirea îmbolnăvirii.  În plus, putem folosi suplimente naturale care să ajute sistemul imunitar să funcţioneze impecabil.

[fusion_checklist icon=”fa-check” iconcolor=”#ff9800″ circle=”” circlecolor=”” size=”14px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]Pandemiq – piatra de temelie a imunităţii[/fusion_li_item][/fusion_checklist]

Pandemiq tinctură sau comprimate reprezintă o combinaţie unică de plante care nu trebuie să lipsească din casa dumneavoastră. Cele 77 de plante din Pandemiq tinctură şi cele 108 plante din Pandemiq comprimate vă ajută să va întăriţi sistemul imunitar şi rezistenţa organismului, să-i daţi acestuia tot ce este mai bun pentru a funcţiona perfect şi va ajută să va recăpătaţi tonusul şi energia!

[fusion_checklist icon=”fa-check” iconcolor=”#ff9800″ circle=”” circlecolor=”” size=”14px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]Echinacea – stimulentul imunităţii[/fusion_li_item][/fusion_checklist]

Echinacea de la Dacia Plant este culeasă din surse sigure, are un conţinut mare de substanţe active şi poate fi găsită sub formă de ceai, comprimate sau tinctură. Soluţiile bazate pe echinacea inhibă hialuronidaza şi multiplicarea virusurilor şi sunt recomandate în deficienţe imunitare, infecţii respiratorii şi infecţii rezistente la antibiotice sau recidivante.

Ce să facem când răcim

Toată lumea are deja stabilită în familie o „tactică de luptă” în cazul răcelilor. Unii apelează la duşuri fierbinţi, inhalaţii, ceaiuri şi mult repaus. Alţii preferă să se înarmeze cu medicamente care scad febra, inflamaţia şi combat tusea însă preferă să înfrunte în continuare frigul de afară.

Noi vă propunem să abordaţi tratarea naturală a răcelilor şi să vă înarmaţi cu câteva soluţii 100% naturale care vă vor ajuta să va puneţi repede pe picioare şi să treceţi mai uşor peste episoadele de răceală.

[fusion_checklist icon=”fa-check” iconcolor=”#ff9800″ circle=”” circlecolor=”” size=”14px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]Calmotusin– adio tuse[/fusion_li_item][/fusion_checklist]

Calmotusin de la Dacia Plant este o combinaţia unică dintre pătlagină si plante care la decongestionarea rapidă a tractului respirator şi la normalizarea secretiilor bronsice. Calmotisin vă va ajuta să respiraţi mai uşor, să păstraţi mucoasa bronşică umedă şi sănătoasă şi să calmaţi tusea. Un produs 100% natural.

[fusion_checklist icon=”fa-check” iconcolor=”#ff9800″ circle=”” circlecolor=”” size=”14px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]Salix 500 – fără febră şi dureri[/fusion_li_item][/fusion_checklist]

Extractul din scoarţă de salcie este excelent pentru reducerea febrei şi ameliorarea durerilor musculare. Din scoarţa de salcie a fost extras pentru prima dată, în anul 1835, acidul acetilsalicilic, componenta principală a aspirinei, poate cel mai des folosit medicament la scară mondială. Salix 500 este un produs blând pentru organism şi are aceleaşi efecte tonice, antiseptice, antiinflamatoare, antitermice şi antireumatice ca şi ale binecunoscutei aspirinei.  Salix 500 este produs din scoarţă de salcie şi este îmbogăţit cu ulei esenţial de mentă-salbatica, ulei esenţial de eucalipt, ulei esenţial de cimbru-de-cultură şi ulei esenţial de pin. Fiecare comprimat conţine 40 mg de salicină.

[fusion_checklist icon=”fa-check” iconcolor=”#ff9800″ circle=”” circlecolor=”” size=”14px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]Faringoplant – perfect pentru gât[/fusion_li_item][/fusion_checklist]

Comprimatele Faringoplant ajută la menţinerea sănătăţii faringelui, având în cazul inflamaţiilor şi durerilor un efect calmant, liniştitor. Sunt bazate pe propolis, cătină, echinacea,ulei esenţial de mentă şi ulei esenţial de pin!

[fusion_checklist icon=”fa-check” iconcolor=”#ff9800″ circle=”” circlecolor=”” size=”14px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]Propolis – antibiotic natural[/fusion_li_item][/fusion_checklist]

Cu greu mai are nevoie de o  introducere propolisul! Este cel mai puternic antibiotic natural, iar Dacia Plant l-a transformat într-o soluţie forte, cu puternice efecte antimicrobiene, antivirale şi antifungice. Tinctura poate fi administrată uşor întregii familii, existând variantele cu şi fără alcool, sub formă de sticluţă cu picurator pentru o dozare precisă sau spray, pentru o administrare uşoară.

[fusion_checklist icon=”fa-check” iconcolor=”#ff9800″ circle=”” circlecolor=”” size=”14px” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_li_item icon=””]C Natural  – vitamina esenţială[/fusion_li_item][/fusion_checklist]

C Natural este o alternativă naturală, din surse organice la suplimentele cu vitamina C de sinteză. C Natural de la Dacia Plant are în compoziţie acerola, lămâie şi uleiuri esenţiale de lămâie şi portocal-dulce, numai surse naturale care fac ca absorbţia vitaminei să fie maximă!  Vitamina C ajută la sănătatea oaselor, muşchilor şi a vaselor de sânge şi este esenţială în prevenirea răcelilor. Iar dacă v-aţi îmbolnăvit deja, vă ajută la ameliorarea simptomelor de răceală. La fel de importantă este şi convalescenţa după o răceală, iar C Natural este prezentă pentru a ajuta organismul să îşi regăsească mai repede tonusul şi energia.

Tratarea naturală a răcelilor este abordarea cea mai eficientă şi mai blândă pentru organism în cazul episoadelor sezionere de gripă sau răceală. Vezi AICI produsele recomandate

No Comments

    Leave a Reply