Produse naturiste

3 suplimente antioxidante perfecte pentru sănătatea familiei tale

Antioxidanții naturali se află întotdeauna în prima linie, în apărarea eficientă a organismului împotriva radicalilor liberi. Nevoia unei celule de a rămâne în viață depinde foarte mult de oxigenarea acesteia, însă prezența oxigenului poate duce la oxidarea acestei celule. De aceea, antioxidanții asigură protecția și siguranța organismului, prin lupta cu oxidarea celulelor din corp. Este bine știut faptul că oxidarea poate duce în timp la apariția numeroaselor forme de cancer.

Resveratrolul, betacarotenul, Vitamina E sau Vitamina C sunt antioxidanți activi ce asigură stoparea oxidării celulelor și împiedicarea înmulțirii radicalilor liberi din corp. Iată 3 suplimente antioxidante cu proprietăți extraordinare, pe care le găseșți pe vegis.ro!

Antioxivita 100ml (Phenalex)

AntioxivitaAntioxivita este cel mai puternic antioxidant natural de pe piață, extras din semințe, pielițe și rahis de struguri. Supliment antioxidant cu o puternică acțiune antitumorală, produsul ajută totodată la reglarea tranzitului intestinal și a tensiunii arteriale.

Antioxivita previne și inhibă îmbătrânirea, stresul oxidativ, oboseala și creșterea celulelor leucemice, fiind totodată un foarte bun agent chimiopreventiv.

Aflat în compoziția sa, Resveratrolul este un antioxidant natural incredibil, de 4-5 ori mai puternic decât betacarotenul, de 50 de ori mai puternic decât Vitamina E și de 20 de ori mai puternic decât Vitamina C!

Antioxidant Optimizer 90 cpr (Jarrow Formulas)

Antioxidant Optimizer Jarrow FormulasAntioxidant Optimizer este un produs excelent cu o formulă completă de antioxidanți: vitamine, extracte din fructe și plante medicinale. De asemenea, în formulă sa se regăsesc și extracte patentate de licopina, struguri și măslin. Este un antioxidant de 20 de ori mai eficient decât Vitamina C și de 300 de ori decât Vitamina E, prin reducerea speciilor reactive de oxigen și azot.

Suplimentul alimentar Antioxidant Optimizer reduce angiogeneza și carcinogeneza, fiind un foarte bun imunostimulator. Ameliorează tulburările circulatorii periferice, protejează membrana celulei hepatice, redă claritatea mentală, menține elasticitatea pielii și reduce evoluția bolilor oftalmologice, precum cataracta și glaucomul.

Antioxidant Free Radical Modulators 60 cps (Solgar)

Antioxidant Free Radical Modulators SolgarDacă vrei să te bucuri de o protecție suplimentară a organismului împotriva radicalilor liberi, îți recomandăm Antioxidant Free Radical Modulators de la Solgar, numărul 1 mondial pe piața suplimentelor alimentare. Produsul este o combinație de substanțe nutritive cu importante proprietăți antioxidante și potențial de întărire a sistemului imunitar, ce contribuie la combaterea efectului distructiv al radicalilor liberi asupra celulelor din organism.

Antioxidant Free Radical Modulators este combinația perfectă de carotenoide ce asigură un mix eficient de substanțe active, pentru o siguranță sporită și o sănătate îndelungată. Acesta este un supliment antioxidant dedicat în exclusivitate persoanelor adulte.

Studii recente arată că antioxidanții luptă cot la cot cu restul organismului împotriva radicalilor liberi, reducând astfel riscul apariției cancerului sau a bolilor de inimă. Specialiștii recomandă consumul de fructe și legume proaspete, precum și a suplimentelor antioxidante precum cele pe care ți le-am prezentat.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

2 Comments

 • Anonymous
  April 18, 2018 at 13:16

  5

  Reply
 • Amelia
  September 7, 2018 at 16:08

  sunt extraordinare!

  Reply

Leave a Reply