Ingrijire personala

Vitamine pentru par, piele si unghii – Skin Nails & Hair

Skin Nails & Hair Formula de la Solgar

Atunci când vine vorba despre vitamine pentru păr, piele si unghii sănătoase, trebuie să ne informăm și să alegem combinația de vitamine sau suplimente care are cele mai bune rezultate. De ce să alegem suplimente? Pentru că mulți nutrienți necesari pentru un păr sănătos, de exemplu, nu pot fi asimilați de corp prin uz extern.

De aceea, noi vă recomandăm Skin Nails and Hair Formula, de la Solgar.
Această formulă este concepută pentru a ajuta la menținerea cantității de colagen suficientă, o componentă majoră a pielii , unghiilor si părului, care poate scădea odată cu vârsta . Furnizarea de substanțe nutritive, cum ar fi vitamina C și cupru în interior, poate constitui un sprijin important pentru a avea părul, pielea și unghiile sănătoase.

Formula nutrițională avansată este creată special pentru a contribui la sănătatea părului, pielii și unghiilor. Skin Nails & Hair Formula de la Solgar asigură substanțe nutritive esențiale pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, cum ar fi sulful organic (MSM), vitamina C, L-prolină, L-lizină, alge roșii corallioides, citrat, zinc și cupru. Aceste suplimente pot fi consumate fără probleme și de către vegetarieni.

Solgar Skin Nails & Hair

Un tratament de cel puțin două luni cu Skin Nails & Hair Formula va contribui la menținerea elasticității pielii, la întărirea și strălucirea unghiilor și a părului.

Skin Nails & Hair Formula de la Solgar se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, două (2) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

DESCOPERĂ MAI MULTE ȘI ÎN ARTICOLUL ”TRATAMENTE NATURISTE PENTRU CREȘTEREA ȘI ÎNTĂRIREA UNGHIILOR

Sfaturi suplimentare pentru îngrijirea părului

Părul trebuie protejat atât la exterior, cât și în interior. Odată ce ai început tratamentul cu suplimentele Skin Nails & Hair, este important să știi că există și alți factori externi, sau obiceiuri care ar putea avea efecte negative asupra părului tău.

De exemplu, ai grijă să nu îți clătești părul cu apă foarte fierbinte, deoarece acest lucru dăunează firului de păr. Evită să îți ții părul acoperit cu prosopul mai mult de 5 minute după ce l-ai spălat. Este important să îl lași să respire. Încearcă să-l descurci cu grijă, cu ajutorul unei perii de lemn.

Avantajele utilizării unei perii de lemn:

  • periile din lemn minimizează riscul de rupere a firelor de păr și descurcă părul lung fără a depune prea mult efort
  • cu cât folosești mai mult această perie, cu atât mai mult uleiurile naturale ale parului tău se vor întinde pe toată lungimea firului și nu provoacă electrizarea acestuia
  • peria de păr din lemn masează ușor capul, ajutând la creșterea părului prin stimularea radăcinilor, făcând părul mai puternic și mai gros
1 Comment
  • Mariana
    March 17, 2016 at 10:57

    Am folosit si chiar sunt utile tabletele astea. Am facut tratament de 2 luni, in fiecare zi 2 tablete si parul e mai stralucitor, firul mai tare. Si piele e mai elastica, nu se mai usuca ca inainte. RECOMAND!

    Reply
Leave a Reply