Noutati / Produse naturiste

Rebranding Dacia Plant – In premiera pe Vegis.ro

Dacia Plant rebranding

Dacia Plant – rebranding si produse noi

Unul dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci de produse naturiste din România, Dacia Plant, a anunțat astăzi în cadrul unui eveniment special la care au participat partenerii strategici ai companiei, relansarea brandului Dacia Plant.

Vegis.ro va prezintă în premieră schimbările care vor avea loc începând din luna mai a acestui an.Brandul Dacia Plant Dacia Plant a fost fondat în anul 2002 de câțiva tineri pasionați care au vrut să demonstreze că produsele naturale sunt eficiente, sigure și îi ajută cu adevărat pe oameni să fie mai sănătoși.

Cei 13 ani de cercetări în industria alimentară și farmaceutică, de colaborări cu nume de excepție în domeniul medical și farmaceutic, îmbinate cu experiența în fitoterapie și viziunea fondatorului au făcut ca Dacia Plant să ajungă în topul celor mai apreciate companii românești de suplimente alimentare.

Rebrandingul din acest an aduce:

  • o noua siglă și o nouă identitate vizuală
  • o imagine complet nouă a produselor Dacia Plant, fie că vorbim despre comprimate, tincturi sau siropuri
  • lansarea unor produse noi și inovatoare 100% naturale, precum Fitosenin, Calmindolor , Vivalong si  Tamov
  • o parte din produsele deja consacrate pe piață vor beneficia de o formulă îmbunătățită
  • o promovare mai intensă a produselor în toate mediile existente
dacia plant rebranding

Dacia Plant rebranding

Toate produsele noi vor fi disponibile pentru comanda online pe Vegis.ro începând cu luna mai 2016. Produsele actuale Dacia Plant le puteți găsi aici: https://vegis.ro/dacia-plant/

No Comments

    Leave a Reply