Produse naturiste

Povestea părinților care și-au creat propriile produse de îngrijire pentru copiii lor

[fusion_dropcap boxed=”no” boxed_radius=”” class=”” id=”” color=””]P[/fusion_dropcap]ovestea brandului Jackson & Reece începe în anul 1990 și ne arată îndârjirea cu care doi părinți au reușit să-și creeze propriile produse de îngrijire adecvate pentru pielea bebelușului lor.

[fusion_fontawesome icon=”fa-github-alt” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Cei doi părinți, Janet și Colin, au fost foarte fericiți la nașterea bebelușului lor. Nașterea  a decurs normal, iar băiețelul era sănătos. Însă, la vârsta de 8 luni micuțul Jackson a dezvoltat o eczemă. Spre îngrijorarea părinților, starea lui Jackson s-a înrăutățit rapid după ce crema cu steroizi, disponibilă și recomandată în acea perioadă, nu numai că i-a afectat pielea micuțului, dar i-a distrus și sistemul imunitar. Mai mult, datorită alcoolului prezent în majoritatea șervețelelor pentru bebeluși condiția celui mic s-a agravat.

[fusion_fontawesome icon=”fa-github-alt” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Primul lor gând a fost că trebuie să existe un tip de șervețele naturale care să nu conțină ingrediente chimice, alcool sau alte substanțe care sunt nesigure. Au căutat în acea perioadă toate brandurile de șervețelele pentru copii și nu au găsit niciunul care să ofere o alternativă naturală pe bază de plante, fără alcool.

[fusion_fontawesome icon=”fa-github-alt” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Nu aveau de ales decât să se întoarcă la vată, apă și săpun, metodă care nu era nici eficientă, nici practică. Rănile severe și sângerarea erupțiilor cutanate au fost și mai agresive și eczema lui Jackson a devenit și mai inflamată, ca rezultat al substanțelor chimice abrazive găsite în săpunul pentru copii. În plus, vecinul celor doi, un biochimist i-a atenționat în legătură cu clorul găsit în apa de la robinet, care ar putea fi la fel de dăunător ca alcoolul, pentru un copil cu problemele lui Jackson.

[fusion_fontawesome icon=”fa-github-alt” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Ca părinți, au simțit că nu au de ales decât să conceapă propriile șervețele care să protejeze și să îmbunătățească condiția pielii delicate a băiețelului. Au început cercetările ”pe masa din bucătărie”, au obținut un material biodegradabil de foarte bună calitate și au creat o formulă naturală, pe bază de plante, care conține aloe vera  certificată organic și ylang ylang. Și pentru că orice produs care conține apă este un adevărat teren de reproducere pentru bacterii, drojdii și ciuperci, cei doi au vrut, de asemenea, să elimine substanțele chimice din apa dură prin purificarea apei la un nivel ridicat. Inevitabil a fost nevoie de o decizie etică privind utilizarea conservanților  în șervețelele produse de cei doi. O perioadă lungă  de timp au lucrat numai la dezvoltarea unui sistem de conservare pe bază de legume naturale. (și astfel șervețelele sunt nu numai naturale, ci și potrivite pentru vegani.)

[fusion_fontawesome icon=”fa-github-alt” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]Au urmat ani de cercetări exhaustive și determinare în urma cărora au rezultat cu succes  șervețelele de curățare pentru copii, care conțin numai ingrediente naturale. Din dorința de a împărtăși descoperirea, au început să facă șervețele pentru membrii familiei, pentru rudele care aveau copii, însă datorită cererii mari s-au hotărât să facă mai mult, un brand de produse naturale dedicate copiilor.

Pentru că finalizarea cercetărilor a coincis cu nașterea celui de-al doilea fiu în 2003, Reece, cei doi au hotărât să denumească micul brand de familie: Jackson & Reece Herbal Wipes.

”Nu este nimic mai sensibil și delicat decât pielea de bebeluș. De ce am vrea să o acoperim cu chimicale dăunătoare sau parfumuri puternice? Suntem foarte atenți la ingredientele produselor noastre, de aceea nu folosim niciodată parfumuri chimice, nu testăm niciodată pe animale și întotdeauna avem grijă să creăm formule cu un ph echilibrat. ” spun cei doi părinți.

[fusion_fontawesome icon=”fa-github-alt” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]99% dintre ingredientele pe care le găsiți în produsele pentru copii Jackson & Reece sunt derivate din natură:

 • SERUL FIZIOLOGIC

Este o soluție salină foarte eficientă și foarte naturală pentru dizolvarea mucusului și pentru păstrarea deschizăturilor blocate. Soluția salină este făcută numai din apă purificată și sare naturală.

 • ALOE VERA

Puterile extraordinare de vindecare ale plantei aloe vera îl fac un ingredient important în formula produselor Jackson & Reece. Frunzele conțin un gel care are un efect imediat de vindecare asupra rănilor și arsurilor. Gelul acționează ca un strat de protecție pe piele și accelerează procesul de vindecare. Este, de asemenea, un anestezic ușor și ameliorează durerea și mâncărimea. Aceasta crește fluxul de sânge și reduce inflamația, umflarea și înroșirea. Aloe vera este, de asemenea, benefică pentru afecțiunile de piele, cum ar fi psoriazisul, acneea și eczema. Gelul acționează ca un hidratant, elimină celulele moarte și poate reduce cicatricile. Gelurile și sprayurile cu Aloe vera sunt de asemenea utilizate în ameliorarea durerii artritice la articulații și mușchi.

 • YLANG YLANG

Ylang Ylang-ul este la fel de interesant cum sună. Acesta vine de la florile Candanga Odorata și este un ulei vechi care a fost folosit de oameni de mii de ani. Recunoscut pentru abilitatea sa de a reține umezeala și de a menține ph-ul natural al pielii, are un miros blând, calmant si unele proprietăți antiseptice deosebite.

 • APA PURIFICATĂ

Considerăm că este important să filtrăm apa la un nivel ridicat pentru a ucide orice bacterie dăunătoare.

”Până acum, feedbackul pozitiv  pe care l-am primit a făcut ca toată munca grea să fie utilă. Părinții ne scriu pentru a ne spune cât de recunoscători sunt pentru că au găsit în sfârșit șervețele care fac diferența cu adevărat pentru copii și adulți cu eczeme și piele sensibilă.” spun Janet & Colin, mama și tatăl lui Jackson și Reece.

[fusion_fontawesome icon=”fa-github-alt” size=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” circle=”yes” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” animation_type=”” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_fontawesome]În prezent, brandul Jackson & Reece este încă o afacere de familie, iar printre produsele lor se numără:

1 Comment
 • Simo
  March 3, 2018 at 19:02

  4.5

  Reply
Leave a Reply