Produse naturiste

Top 10 beneficii ale consumului de Ginkgo Biloba

Conform studiilor care examinează cauzele îmbătrânirii cerebrale precoce, principalul factor care duce la apariția bolilor mentale degenerative este stresul, atât cel emoțional cât și cel de la locul de muncă.

Dacă până acum câțiva ani aceste afecțiuni apăreau la cei în vârstă de peste 60 de ani, cercetările recente arată că simptomele acestei maladii se întâlnesc tot mai frecvent și la persoane de 40-50 de ani.

Tot mai mulți cercetători din domeniul medical și-au îndreptat atenția asupra găsirii unor tratamente eficiente pentru acest tip de afecțiuni. Din păcate, însă, medicina actuală nu are leacuri eficace și fără efecte secundare pentru boli grave precum Parkinson, Alzheimer, depresii cronice, demență, anxietate sau oboseală cronică.

Ginkgo 120 STEM Herbagetica

Ginkgo 120 STEM de la Herbagetica este singura formulă din România care combină cea mai mare concentraţie recomandată de Ginkgo Biloba, 120mg, extract standardizat 50:1 cu Alga AFA.

Această combinaţie inovativă este eficientă pentru regenerarea sistemului nervos, stimularea capacităţii de concentrare şi memorare, efectele sale fiind susţinute de Extractul de Ganoderma, cele 3 tipuri de Ginseng (Chinezesc, Siberian şi Indian) şi cele două alge verzi-albastre Chlorella şi Spirulina. Ginkgo Stem stimulează producția de celule stem și determină migrarea acestora acolo unde este nevoie, pentru refacerea celulelor nervoase afectate.

Ginkgo Biloba

Ginkga Biloba, cea mai veche specie de copac de pe planetă, originară din China, are numeroase beneficii pentru organismul nostru. Din acest motiv este denumit și copacul-minune sau Copacul lui Dumnezeu.

Planta, folosită secole de-a rândul de către chinezi în scopuri terapeutice, a stârnit tot mai mult interes în ultimii ani. Astfel, cercetările moderne au început să ia în considerare beneficiile aduse de Ginkgo Biloba și să se axeze pe extractele standardizate, preparate din frunze verzi uscate.

Ginkgo Biloba este compus din flavonoizi, antioxidanţi puternici, ce au capacitatea de a încetini îmbătrânirea celulelor, şi din bilobalide şi ginkgolide al căror rol este acela de a preveni formarea cheagurilor de sânge, îmbunătăţind în acelaşi timp circulaţia sangvină.

ginko_final

Beneficii ale consumului de Ginkgo Biloba

Beneficiile sunt numeroase, însă iată cele mai importante 10 beneficii ale consumului de Ginkgo Biloba:
1. Îmbunătățește memoria, atenția și capacitatea de concentrare – Ginkgo Biloba regularizează neurotransmițătorii și stimulează nivelul de oxigen din creier.
2. Ajută la controlul colesterolului, întărește arterele și ajută la relaxarea vaselor contractate.
3. Susține tratarea impotenței și a infertilității la bărbați.
4. Consumul de Ginkgo Biloba împiedică lezarea organelor, cauzată de radicalii liberi.
5. Este un adjuvant în tratarea afecțiunilor oculare și ale urechilor.
6. Combate depresia și alte afecțiuni psihice.
7. Combate ateroscleroza și atacul cerebral.
8. Are rolul de adjuvant în menopauză și în sindromul premenstrual.
9. Este adjuvant în cazul tumorilor mamare.
10. Ajută în cazul tulburărilor de circulație periferică și înlătură senzația de mâini și picioare reci.

Curiozități despre Ginkgo Biloba

Știați că…

–  Ginkgo Biloba este una dintre puținele specii care au supraviețuit atacului atomic de la Hiroshima?
–  Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, ce poate ajunge la vârsta de 1000 ani?
–  Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai puternice la atacul insectelor și al altor dăunători?

Alga AFA

Alga AFA, datorită acizilor glutamici, contribuie la mărirea capacităţii de concentrare, la îmbunătăţirea atenţiei şi mai ales, la creşterea capacităţii de memorare. Mai mult, numeroasele sale proteine reprezintă o adevărată hrană pentru creier, contribuind la reînnoirea şi repararea transmiţătorilor neuronali. Alga AFA este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 şi Beta Caroten. Aceste vitamine alături de Beta Caroten, unul dintre cei mai puternici antioxidanţi naturali, ajută la eliminarea stresului şi la îmbunătăţirea vederii.

Alga AFA este o valoroasă sursă de feniletilamină, care este considerată un modulator neuronal natural extrem de important pentru bolnavii de Parkinson sau Alzheimer. Aceeaşi substanţă reduce durerea prin creşterea nivelului de endorfine şi dublează efectul Ginkgo Biloba în privinţa stimulării concentrării mentale şi creşterea  nivelului de energie.

Alga Afa este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem.

Alte extracte

Extractul de Ganoderma previne senilitatea, îmbunătățește funcția cortexului și contribuie la o stare generală de bine, iar cele două alge verzi-albastre, Chlorella și Spirulina, ajută organismul la gestionarea normală a stresului psihologic.

Ginsengul chinezesc alungă stările de oboseală cronică, oferind aportul energetic necesar, ginsengul siberian îmbunătăţeşte performanţele funcţiei cognitive, iar ginsengul indian este un tonic excelent pentru întregul organism.

Vezi toate produsele Ginkgo 120 Stem din oferta vegis.ro.

No Comments
    Leave a Reply