Noutati / Produse naturiste

Campania Slabeste cu 1 leu/ zi de la Herbagetica

Silueta la care visezi poate deveni realitate! Nu te gândi la rețete costisitoare sau la medicamente de sinteză care îți pot afecta sănătatea.

Iți propunem să slăbești cu doar 1 leu pe zi, 100% natural.

Herbagetica a gândit pentru tine un pachet complet, la un preț special:

Cicoare Extract + Detox Suplu + Aloe Ferox

herbagetica

Schema de tratament este și ea foarte simplă: trebuie să iei o capsulă de Cicoare Extract dimineața, una de Detox Suplu la prânz și una de Aloe Ferox seara. Această cură durează 70 de zile, iar rezulatele se vor vedea foarte repede. Cicoarea va reduce apetitul alimentar și pofta de dulciuri, Detox Suplu îți va crește rata metabolismului, iar Aloe Ferox este una dintre cele mai eficiente soluții pentru detoxifierea organismului.

Sfatul nostru este să combini acest tratament cu o alimentație sănătoasă și să faci mișcare în fiecare zi (mers pe jos, mers cu bicicleta, alergat etc.).

Administrare:

1. Administrare Cicoare Extract : 1 pastilă dimineața

Precautii si Contraindicatii:

Se va administra cu prudenta, sub supravegherea medicului specialist, bolnavilor de diabet insulino-dependeni, pentru ajustarea dozei de insulina, deoarece aceasta planta are efect hipoglicemiant.

2. Administrare Detox Suplu: 1 pastilă la prânz

Precauții și contraindicații: poate interacţiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant plachetare, heparină cu densitate redusă şi agenţi trombolitici, la administrare concomitentă. Conţine un produs pe bază de crustacee. Acest produs nu va fi administrat în timpul sarcinii şi alăptării. În cazul depăşirii de câteva ori a dozei recomandate, pot apărea simptome asemănătoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, creşterea pulsului şi a tensiunii arteriale. Administrarea, fără întrerupere, pe o perioadă de timp mai lungă de 60 zile poate duce la scăderea excesivă a greutăţii corporale.

3. Administrare Aloe Ferox: 1 pastilă seara

A se porni administrarea de la 1 capsulă pe zi mărindu-se ulterior doza, în funcţie de tranzitul intestinal, până la maxim 6 capsule pe zi. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet. În caz de diaree se întrerupe administrarea. Durata curei: 10 zile (determină creşterea diurezei, hipokaliemie) cu 2 săptămâni pauză între cure.

Contraindicaţii: administrarea este interzisă în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxina), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.

Capture

1 Comment
  • luminita
    April 5, 2018 at 15:31

    N-am folosit niciodata produse de slabit si nici n-am tinut dieta, mergand pe principiul ca sportul e sfant. Si asa e, insa m-am lasat amagita de produsele de la Herbageticav(slabeste cu 1 leu pe zi). Gandind ca nu e rau sa combin sportul cu pastile din ingrediente naturale, am scos banutii, am tinut dieta-minune si…supriza! Nici un gram, darmite un kilogram, doua, trei sa se fi clintit de pe mine. Mi-am exprimat parerea pe site-ul herbagetica, intr-un mod decent, insa comentariul n-a fost publicat. Acum incep sa ma intreb daca toate comentariile (sunt doar pozitive, fara exceptie) sunt reale. Cred ca nu e nevoie sa mai spun ca e vb de marketing pur si de prostie pura, in cazul meu. Sportul e sfant, dupa cum spuneam. Cine poate tine o dieta, ok, bravo lui! Eu nu pot, asa ca prefer sa fac sport.
    P.S. In timpul “curei-minune” am mers la sala de trei ori pe saptamana, minim, am mers pe jos zilnic, o ora, deci nu se pune problema sedentarismului. Cu mancarea nu am exagerat dar, dupa cum spunea, dieta nu am tinut.

    Reply
Leave a Reply