Produse naturiste / Remedii si tratamente naturiste

3 afectiuni majore ce pot fi combatute cu ajutorul produsului Olivo Forte

Olivo Forte

Ingredientul de bază al produsului Olivo Forte este extractul de frunze de măslin – un adevărat fenomen medical datorită frunzelor care ascund în verdele-argintiul lor comori de sănătate.

3 afecțiuni pentru care Olivo Forte este de un real ajutor:

1. Diabet
S-a demonstrat că funzele de măslin scad glicemia prin mai multe mecanisme:
–  încetinesc digestia amidonului în zaharuri simple;
–  reduc absorbţia glucozei la nivel intestinal;
–  cresc absorbţia glucozei din sânge în ţesuturi;
–  protejează ţesuturile de daunele oxidative care apar atunci când zahărul se leagă de proteine;
–  cresc nivelul altor oxidanţi naturali în corp, mărind gradul de protecţie.

2. Tensiune arterială
Studiile au demonstrat că oleuropeina din frunzele de măslin are capacitatea de a reduce tensiunea în pereţii vaselor de sânge şi de a le dilata, ceea ce, în cele din urmă, duce la scăderea tensiunii arteriale.

Extractul din frunzele de măslin poate fi folosit atât pentru tratarea hipertensiunii, cât şi pentru prevenire. Menţine sănătatea vaselor de sânge şi micşorează riscul apariţiei accidentelor vasculare.

3. Imunitate scăzută
Efectul imunostimulent al acestui remediu este atât de puternic, încât chiar și în cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract de măslin a dus la redresări spectaculoase ale numărului de celule imunocompetente, dar și a capacității de apărare a organismului în ansamblu. Principiile active pe care aceste frunze le conțin sunt printre cele mai bune antiinfecţioase din lume.

Oleuropeina este o componentă unică a frunzelor de măslin, care oferă acel gust caracteristic, înţepător şi astringent. Proprietăţile antioxidante, antiinflamatorii şi de combatere a bolilor se datorează oleuropeinei.

Frunzele de măslin conţin antioxidanţi mult mai puternici decât vitamina C şi ceaiul verde, protejând organismul împotriva stresului fizic, psihic şi oxidativ.

Acest remediu nu interferează negativ cu acțiunea antibioticelor, antifungicelor sau a antiviralelor de sinteză, fiind un ajutor valoros în orice tip de infecție, de la banala răceală, până la infecțiile intraspitalicești bacteriene sau fungice, atât de greu de tratat pe cale clasică.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply