Remedii si tratamente naturiste

Protejează-ți flora intestinală cu probioticele și prebioticele Jarrow Formulas!

flora-intestinala-jarrow-formulas

Funcționarea optimă a sistemului digestiv înseamnă mai mult decât confort și o stare de bine a întregului organism. Flora intestinală (microbiota) influențează direct răspunsul imunitar al corpului, prezența unui dezechilibru la nivelul acesteia fiind tradusă automat prin scăderea capacității de apărare a organismului în fața stresului și a diverșilor agenți patogeni.

Dezechilibrele la nivelul florei intestinale pot fi corectate printr-un regim alimentar adecvat, însă de cele mai multe ori este recomandată administrarea de probiotice și prebiotice pentru refacerea mai rapidă a florei și, implicit, pentru diminuarea impactului pe care un astfel de dezechilibru îl are asupra organismului.

flora-intestinala-probiotice-prebiotice-jarrow-formulas

Jarrow Formulas, brandul de probiotice numărul 1 în ceea ce privește satisfacția clienților din SUA, conform ConsumerLab.com’s Survey of Supplement Users for 2021, sprijină sănătatea sistemului digestiv și a întregului organism cu suplimente premium, ce conțin tulpini patentate cu acțiune imediată (90 de minute după administrare) și colostru (lapte matern din primele 48 ore după naștere) pentru repopularea florei intestinale și restabilirea echilibrului la nivelul acesteia. 

Ce este flora intestinală? Probiotice vs. prebiotice

Flora intestinală este asemenea unui microunivers cu miliarde de microorganisme, bacterii benefice și așa-numitele bacterii “rele”. Dezechilibrele apar în momentul în care numărul bacteriilor rele îl depășește pe cel al bacteriilor bune, iar cel mai des întâlniți factori care determină afecțiunile digestive sunt: tratamentele cu antibiotice, abuzul de medicamente, excesele alimentare sau excesul de alcool. 

Refacerea microbiotei reprezintă un proces îndelungat, care poate dura chiar și câteva luni, în funcție de gradul în care a fost afectată.

flora-intestinala-jarrow-formulas-infografic

Probioticele sunt acele bacterii bune din intestin, cu rol în menținerea integrității mucoasei intestinale, în timp ce prebioticele reprezintă hrana probioticelor, carbohidrați pe care organismul nu are capacitatea de a-i digera, dar de care are nevoie. Prebioticele contribuie totodată și la absorbția calciului și a magneziului în organism.

Un consum echilibrat de alimente care conțin probiotice și prebiotice reprezintă o modalitate simplă și eficientă de a asigura sănătatea florei intestinale, respectiv de a contribui la refacerea dezechilibrelor microbiotei.

Jarrow Formulas, probiotice și prebiotice premium, încă din 1977 

Cu studii clinice și tulpini probiotice documentate științific ce susțin acțiunea eficientă la nivelul microbiotei, suplimentele Jarrow Formulas reprezintă asocieri de bacterii benefice și fibre solubile sau colostru, dezvoltate special pentru echilibrarea și refacerea florei microbiene intestinale. 

Lactobacillus și Bifidobacterium, două dintre tipurile de tulpini probiotice patentate din compoziția suplimentelor se regăsesc în mod natural în intestin, atunci când sistemul digestiv nu este afectat. Suplimentele Jarrow Formulas sunt rezistente la antibiotice și au o acțiune imediată după administrare.

Gama cuprinde probiotice și prebiotice atât pentru adulți, cât și pentru copii, respectiv sugari, ce pot fi administrate chiar din prima zi de viață a bebelușilor. 

Sprijină în mod natural sănătatea florei intestinale pentru energie și o stare de bine, în fiecare zi!

Descoperă gama Jarrow Formulas, pe Vegis.ro!

Jarrow-Formulas-probiotice-flora-intestinala

No Comments

    Leave a Reply