Produse naturiste

Herbagetica si a sa noua imagine (P)

Din luna septembrie flacoanele Herbagetica îmbracă haine noi. De acum înainte puteţi găsi produsele preferate într-un nou ambalaj de culoare albastră. Ambalaje noi sunt de cea mai bună calitate, fiind realizate dintr-un material rezistent la lumină şi la variaţii de temperatură, iar noutatea în ceea ce priveşte capacul este un element de siguranţă ce scoate în evidenţă dacă produsul este sau nu sigiliat. Transparenţa flacoanelor a fost concepută pentru a se putea vedea ce conţine flaconul. O altă noutate o reprezintă gramajul produselor. Flacoanele mici conţin 30 de capsule, cele mari 60 de capsule, în loc de 70 de capsule ca până acum. Totodată, puteţi găsi şi produse la 120 de capsule: Prostato Stem, Articular Stem, Colesteronat şi Zeolit.

3 produse şi-au schimbat denumirile: AntiReumatic a devenit Reumatofit, AntiAlergic a devenit Alergonat şi AntiColesterol a devenit Colesteronat. Compoziţia acestora rămâne neschimbată.

Gama Vitamine şi Minerale Organice este de acum mai bogată cu două produse: Zinc Complex şi Crom ComplexZinc Complex are rolul de a da energie organismului, contribuie la sinteza proteinelor şi a ADN-ului, este un bun antioxidant şi imunostimulator. Crom Complex este un produs 100% natural ce reglează atât tensiunea, cât şi greutatea, şi revitalizează organismul.

Investim în calitate şi inovaţie astfel încât clienţii noştri să fie mulţumiţi de produsele Herbagetica!

Vezi aici gama completa de produse Herbagetica. 

No Comments
    Leave a Reply