Produse naturiste

Foloseşte pasta de dinţi Parodontik şi zâmbeşte cu încredere!

Pentru ziua de azi am hotărât să abordez un subiect care are legătură atât cu domeniul sănătăţii, cât şi cel al frumuseţii: igiena orală. Se spune, pe drept, că dantura este cartea de vizită a unei persoane iar pentru un zâmbet perfect, o igienă orală corectă nu este îndeajuns; foarte important este şi ce pastă de dinţi foloseşti. Dacă îţi doreşti o îngrijire ca la carte, suferi de anumite afecţiuni gingivale sau vrei să previi astfel de probleme, pasta de dinţi Parodontik de la VivaNatura este produsul perfect pentru nevoile tale!

Pasta de dinţi Parodontik, un produs fără fluor

Achiziţia unei paste de dinţi poate fi o adevărată provocare dat fiind diversitatea sortimentelor care există la ora actuală în comerţ. Ce au în comun marea majoritate? Conţinutul de fluor din compoziţie, lucru valabil şi în cazul brand-urilor renumite.

Dacă în trecut fluorul (sau fluorura de sodiu) era considerat a fi un ingredient esenţial pentru sănătatea smalţului şi prevenirea cariilor, cele mai recente studii de specialitate arată că această substanţă de natură chimică reprezintă de fapt un pericol real pentru dinţii noştri.

Ingredient de bază în obţinerea pesticidelor, insecticidelor, anestezicelor şi otrăvurilor destinate exterminării rozătoarelor, fluorul are efecte negative asupra danturii, în timp putând duce chiar la distrugerea structurii osoase. Mai mult, gradul său de toxicitate a dus la includererea substanţei în aceeaşi categorie cu mercurul, plumbul, respectiv arsenicul. Nu ştiu voi, dar mie nu îmi surâde ideea de a-mi îngriji dinţii cu o pastă în a cărei compoziţie se regăseşte un ingredient utilizat pentru fabricarea otravei de şobolani.

Produs ce are la baza ingrediente din natură, pasta de dinţi Parodontik propusă de VivaNatura nu conţine fluor, parabeni, detergenţi, spumanţi sau alte “minuni” care promit o îngrijire corectă şi un zâmbet pe măsură, fiind aşadar un produs 100% de încredere.

Ce conţine pasta de dinţi Parodontik?

Fluor nu, însă aşa cum am menţionat mai sus, este bogată în ingrediente “culese” din natură, cea spre care ne îndreptăm mereu atenţia atunci când vine vorba de sănătate şi frumuseţe.

Pasta de dinţi Parodontik conţine argilă, aloe vera, zeolit, oregano, salvie, propolis, mentă, eucalipt, diverse uleiuri (de susan de pildă) şi extracte din numai puţin de 17 plante, produsul fiind fabricat în acord cu tehnologia proprie a producătorului român VivaNatura.

Fiecare din ingredientele amintite are rolul său bine stabilit în ceea ce priveşte îngrijirea, prevenirea şi tratarea anumitor afecţiuni. De exemplu, argila combate mirosul neplăcut, dezinfectează în mod natural, curăţă cavitatea bucală iar datorită particulelor fine şi abrazive, îndepărtează placa bacteriană într-un mod eficient. Pe de altă parte, aloe vera calmează gingiile şi previne inflamaţiile, în timp ce propolisul asigura aportul de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive atât de necesare dinţilor.

Cui îi este adresată pasta de dinţi Parodontik?

În principiu, Parodontik de la VivaNatura este un produs destinat igienei orale ce poate fi folosit de către oricine însă, datorită compoziţiei sale, recomandările de utilizare se îndreaptă în mod special către categoria de persoane care suferă de afecţiuni gingivale sau parodontoză.

Aceste afecţiuni gingivale se traduc prin sângerări la periaj, inflamaţii şi schimbarea culorii gingiilor, toate fiind semne ale gingivitei. Gingivita este considerată ca fiind primul stadiu al parodontozei iar dacă nu sunt tratate la timp, afecţiunile menţionate pot duce la agravarea situaţiei, mai exact îndepărtarea gingiilor de dinţi şi într-un final pierderea dinţilor din cauza mobilităţii crescute.

Parodontoza într-un stadiu avansat se manifestă aşadar prin pierderea dinţilor, lucru care duce inevitabil la probleme de masticaţie, probleme de natură estetică etc. Cauza principală? Ei bine, totul porneşte de la o igienă orală defectuoasă (nespălarea dinţilor de cel puţin 2 ori pe zi) care, asemenea efectului de domino, atrage după sine formarea plăcii bacteriene, apoi a tartrului, gingivitei şi într-un final, a parodontozei.

În concluzie, este foarte important să ne spălăm pe dinţi iar în astfel de cazuri, cu produse adecvate. Dacă prezinţi simptome precum cele amintite sau suferi deja de parodontoză, poţi preveni, sau după caz, trata această boală cu pasta de dinţi Parodontik.

Cum? Pe lângă periajul normal al dinţilor, aplică produsul pe gingii şi masează uşor. Nu-ţi fă griji dacă înghiţi pastă din greşeală întrucât ingerarea accidentală nu duce la apariţia anumitor probleme de sănătate aşa cum se întâmplă în cazul altor produse din aceeaşi categorie.

Ai grijă de dantura ta şi protejează-ţi gingiile cu pasta de dinţi Parodontik. Pe vegis.ro vei găsi acest produs alături de alte sortimente marca VivaNatura pentru adulţi şi copii deopotrivă, desigur, toate din ingrediente 100% naturale. Zâmbeşte cu VivaNatura şi Vegis.ro!

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments

    Leave a Reply