Noutati / Produse naturiste

Apiland lanseaza 2 tonice apicole: Tonicul regal si Tonicul apicultorului

Doua noi produse apicole de exceptie au fost lansate de curand de catre producatorul Apiland.  Tonicul regal si Tonicul Apicultorului sunt doua produse apicole sub forma de fiole ce au ca scop intarirea sistemului imunitar, stimularea activitatii cerebrale si eliminarea oboselii.

Tonic regal

Indicatii:

Intareste sistemul imunitar

Stimuleaza activitatea cerebrala

Elimina insomnia si oboseala

Laptisorul de matca si Ginsengul sunt renumite pentru intarirea sistemului imunitar, stimularea activitatii cerebrale, eliminarea insomniei si a oboselii.

Laptisorul de matca pur este singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral) care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Contine toata paleta de aminoacizi esentiali (18 la numar) care nu pot fi sintetizati de organism. Este numarul 1 de acid pantotenic – vitamina B5 – care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare.

Ginsengul – planta minune sau radacina vietii – este o sursa naturala de energie vitala. Ajuta la incetinirea procesului imbatranirii si la atenuarea efectelor acestuia. Este un bun afrodisiac prevenind disfunctiile sexuale, sporind fertilitatea si potenta.

Compozitie (10 ml/fiola):

Fiecare fiola contine:

– 1000 mg Laptisor de matca PUR

– 100 mg Ginseng

– 4900 mg miere

– apa purificata

Administrare:

Copii – 1 fiola/zi

Adulti – 1-2 fiole/zi

Se administreaza, de preferinta dimineata, cu 20 – 30 minute inainte de masa

Mod de pastrare: La temperatura camerei

Mod de prezentare: 10 fiole sau 20 de fiole

20140507_142753

 

Tonicul apicultorului

Indicatii:

Intareste sistemul imunitar

Stimuleaza activitatea cerebrala

Elimina insomnia si oboseala

Laptisorul de matca pur este renumit pentru intarirea sistemului imunitar, stimularea activitatii cerebrale, eliminarea insomniei si a oboselii. Laptisorul de matca pur este singura sursa naturala de ACETILCOLINA, mediator in procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursa de Acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral) care mareste rezistenta organismului in fata bolilor si ajuta la eliminarea radicalilor liberi. Contine toata paleta de aminoacizi esentiali (18 la numar) care nu pot fi sintetizati de organism. Este sursa naturala numarul 1 de acid pantotenic – vitamina B5 – care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reactiilor biochimice intracelulare.

Polenul este bogat in fibre, vitaminele A si K, vitamina C. Actioneaza benefic asupra stomacului, ficatului, bilei si a colonului, normalizand tranzitul intern; imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria.

Propolisul purificat este bogat in flavonoide si polifenoli, cu puternice proprietati antioxidante, antifungice si antibacteriene. Propolisul stimuleaza formarea de anticorpi, intarind astfel sistemul imunitar.

Compozitie – (10 ml/fiola)

Fiecare fiola contine:

– 1000 mg Laptisor de matca PUR

– 500 mg Extract de polen

– 50 mg Extract de propolis

– 4000 mg miere

– Apa purificata

Mod de administrare:

Copii – 1 fiola/zi

Adulti – 1-2 fiole/zi

Se administreaza, de preferinta dimineata, cu 20-30 minute inainte de masa.

Mod de pastrare: La temperatura camerei

Mod de prezentare: 10 fiole sau 20 de fiole

20140507_123050

 

1 Comment

  • Alice
    February 8, 2018 at 19:35

    Pacat ca produsele lor sunt f scumpe. De ce la apicola.ro sunt produsele mult mai ieftine ?

    Reply

Leave a Reply