Produse naturiste

Aliatul frumuseții feminine

Părul vă cade, unghiile se rup, pielea este obosită și și-a pierdut strălucirea. Sunt probleme cu care s-a confruntat aproape fiecare femeie… Ce putem face pentru a ne menține pielea, părul și unghiile sănătoase?

Adevărul este că pentru fiecare femeie un păr strălucitor și frumos este cel mai important element al aspectului său. Cu toate acestea, căderea părului este o situație foarte frecventă, care se poate datora atât modificărilor hormonale (cum ar fi  menopauza și tulburările tiroidiene), dar și altor factori cum ar fi, de exemplu, o dieta neglijentă, săracă în substanțe nutritive, diete prin înfometare sau stresul cotidian.
Coafatul zilnic, bentițele elastice prea strânse afectează și uzează părul și chiar spălatul părului cu apă fierbinte dăunează, deoarece deshidratează părul și determină ruperea cu ușurință. Deci, dacă parul dumneavoastră este fragil, slăbit și obosit, este timpul să luați măsuri! Nu uitați că o podoabă capilară frumoasă „încununează“ întotdeauna un aspect elegant, care impresionează. Drumul spre un păr sănătos și strălucitor, de cele mai multe ori trece prin scaunul coaforului, pe la rafturile cu produse specializate pentru îngrijirea părului dar și prin farfuria dvs. …dar pentru că o dietă completă și echilibrată nu este întotdeauna posibilă, soluția este suplimentul alimentar Skin, Nails and Hair.

Suplimentul alimentar Skin, Nails and Hair de la Solgar reprezintă o formulă nutritivă avansată, concepută special pentru a promova sănătatea părului, pielii și a unghiilor. Conține toate substanțele nutritive esențiale de care are nevoie organismul uman pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, astfel încât pielea dumneavoastră să se mențină luminoasă și tânără, părul strălucitor și ușor de pieptănat iar unghiile tari și sănătoase.

hair_136821761

Skin, Nails and Hair de la Solgar
Piele superbă, Unghii tari, Păr strălucitor

O formulă alimentară avansată de la Solgar, concepută special pentru a promova o bună sănătate a părului, a pielii și a unghiilor. Skin, Nails and Hair furnizează diferite elemente alimentare necesare pentru biosinteza colagenului și a cheratinei, cum ar fi sulf organic (MSM), vitamina C, prolină, lizină și citrat de zinc.

Skin, Nails and Hair de la Solgar oferă substanțele nutritive de care are nevoie organismul uman pentru a  menține o piele luminoasă și tânără, un păr strălucitor și ușor de pieptănat și pentru formarea unor unghii tari și sănătoase.

Poti afla mai multe informatii despre produsul Skin, Nails and Hair de la Solgar pe Vegis.ro

No Comments
    Leave a Reply