Pasta de dinti cu ulei de cocos făcută în casă este o alternativă sănătoasă pentru cei care doresc să ştie exact ce conţine pasta lor de dinţi, precum şi pentru cei care caută o pastă de dinţi realizată doar din ingrediente 100% naturale, fără agenţi de spumare, fluor sau glicerină.

Mai jos îţi prezint o reţetă de pastă de dinţi foarte uşor de preparat, cu câteva ingrediente pe care majoritatea le avem în casă!

Ingrediente pasta de dinti cu ulei de cocos:

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele într-un vas de sticlă până capătă o consistenţă cremoasă. În cazul în care compoziţia obţinută este prea subţire, se mai adaugă bicarbonat de sodiu. Dacă doreşti să o subţiezi, poţi să mai adaugi ulei de cocos. Ulterior, se păstrează în frigider sau la temperaturi sub 20-22 de grade, pentru ca uleiul de cocos să nu se lichefieze.

Pasta de dinti cu ulei de cocos făcută acasă poate fi folosită inclusiv de către copii, deoarece conţine doar ingrediente naturale.

Această pastă de dinţi are rol antibacterian datorită uleiului de cocos şi o aromă plăcută mulţumită uleiului de mentă. Xylitolul din compoziţie asigură o respiraţie proaspătă, în timp ce bicarbonatul de sodiu curăţă şi albeşte dinţii.

Îţi dorim mult spor la prepararea reţetei! Toate ingredientele necesare le găseşti pe vegis.ro.

pasta de dinti cu ulei de cocos