Ingrijire personala

Reteta pasta de dinti cu ulei de cocos (video)

pasta de dinti cu ulei de cocos

Pasta de dinti cu ulei de cocos făcută în casă este o alternativă sănătoasă pentru cei care doresc să ştie exact ce conţine pasta lor de dinţi, precum şi pentru cei care caută o pastă de dinţi realizată doar din ingrediente 100% naturale, fără agenţi de spumare, fluor, glicerină, SLS, coloranți, arome artificiale sau alte ingrediente asemănătoare. 

reteta pasta de dintiMai jos îţi prezint o reţetă de pastă de dinţi foarte uşor de preparat, cu câteva ingrediente pe care majoritatea dintre noi deja le avem în casă. 

Ingrediente pasta de dinti cu ulei de cocos

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă până la obținerea unei consistențe cremoase. În cazul în care compoziţia este prea subţire se mai adaugă bicarbonat de sodiu iar dacă este prea groasă, mai poţi adăuga ulei de cocos. Ulterior, se păstrează în frigider sau la temperaturi sub 20-22 de grade Celsius astfel încât uleiul de cocos să nu se lichefieze.

Pasta de dinti cu ulei de cocos homemade poate fi folosită inclusiv de către copii deoarece conţine doar ingrediente naturale.

Aceasta are rol antibacterian datorită uleiului de cocos şi o aromă plăcută mulţumită uleiului de mentă. Xylitolul din compoziţie asigură o respiraţie proaspătă, în timp ce bicarbonatul de sodiu curăţă şi albeşte dinţii.

Toate ingredientele necesare le găseşti pe vegis.ro.

No Comments
    Leave a Reply