Ingrijirea animalelor

Produse BIO pentru ingrijirea animalelor

Produse BIO pentru ingrijirea animalelor

Îngrijirea animalelor presupune dedicare și iubire. Dacă animăluțul pe care îl ai este cel mai bun prieten al tău, atunci el merită toată grija ta. Fie că e vorba de un cățeluș, un iepuraș, o broscuță țestoasă sau orice alt animal. Și dacă tu folosești cele mai bune și naturale produse pentru îngrijire, știm că îți dorești și pentru el aceleași lucuri.

Ca și membru al familiei, animalul de companie merită doar produse de calitate superioară, din ingrediente naturale, prietenoase cu mediul. Chiar dacă uneori ni se pare că animalele pot îndura orice, ele sunt la fel de sensibile ca și noi, iar produsele de proastă calitate le pot dăuna, așa cum ne dăunează și nouă, oamenilor. De aceea, este foarte important ca produsele de îngrijire și curățare să le facă viața mai frumoasă și mai sănătoasă. Produsele Attitude utilizează doar ingrediente sigure, prietenoase cu mediul, garanție a sănătății și bunăstării animalului  de companie.

Și pentru că noi suntem iubitori de animale, pe site-ul nostru sunt disponibile din această lună produse BIO pentru ingrijirea animalelor.

PRODUSE BIO PENTRU INGRIJIREA ANIMALELOR

Șampon natural blană strălucitoare

Majoritatea animalelor cu blană au obiceiul de a-și linge blana sau, în cazul pisicilor și iepurilor, chiar de a se curăța zilnic. De aceea este important ca șamponul pe care îl folosiți atunci când spălați animaluțul de comapanie, să fie un șampon natural, care nu lasă vreun reziduu toxic. Șamponul natural de la Attitude, în formula pentru o blană strălucitoare evidențiază în mod natural nuanțe mai deschise ale blăniței și îmbunătățește sănătatea acesteia.

Soluție naturală pentru curățarea jucăriilor animalelor

Jucăriile animalelor  de companie și locurile lor preferate trebuie păstrate curate, fără reziduuri chimice care pot fi ingerate în timp ce le ling. Soluțiile de curățare și eliminare a mirosurilor BIO, hipoalergenice, sunt o alegere mult mai bună decât soluțiile convenționale.  Soluția naturală pentru curățarea jucăriilor  animalelor pe care o găsiți pe site-ul nostru este eficientă și asigură un mediu natural curat și sănătos pentru animalele de companie.

Soluție dezodorizantă cu pulverizator

Spray-ul natural dezodorizant BIO este special creat pentru a împrospăta blana animalului de companie între îmbăieri sau şedinţe de îngrijire şi toaletare. Spray-ul oferă o formulă naturală hipoalergenă cu o aromă discretă de cocos şi lime, eficientă şi perfect sigură pentru sănătatea animalelor.

 Capsule absorbante împotriva mirosurilor neplăcute

Pentru a elimina mirosurile neplăcute din locurile preferate ale animalului de companie puteți folosi capsule absorbante, 100% naturale, cu o aromă fină. Capsulele absorbante purifică și împrospătează aerul prin absorbția poluanților cu ajutorul carbonului activ.

Produsele BIO pentru ingrijirea animalelor de la Attitude:

 • Nu conţin ingrediente cancerigene (ingredientele selectate nu sunt menționate în Categoria IARC 1 & 2).
 • Fără 1,4 Dioxan si Oxid de etilenă, testate de laborator independent.
 • Certificat eco-friendly de EcoLogo, certificarea cea mai recunoscută în America de Nord.
 • CO2 neutru: nu contribuie la schimbările climatice.
 • Biodegradabile (OECD 301).
 • Hipoalergenice.
 • Fabricate în Canada.

 

No Comments

  Leave a Reply

  Oferte Vegis.ro