Produse naturiste

Pasta de dinti cu argila si 23 de plante

pasta de dinti cu argila

De ce să alegem o pasta de dinti cu argila și cum ne ajută ea? Urmează să vă explic.

Gura este una dintre zonele cele mai sensibile ale corpului, mai ales atunci când vorbim despre preluarea bacteriilor și toxinelor externe. Igiena bucală constă în periajul zilnic, de cel puțin 2 ori, o regulă pe care am învățat-o de mici copii. Dar ce ne facem atunci când ne dorim o pastă de dinți naturală, din plante, fără parabeni și fluor? Ne întoarcem din nou la remediile pe care le foloseau bunicii noștri, plantele din natură.

Pasta de dinți românească cu argilă, extract din 23 de plante,  metale coloidale și propolis

Argila are proprietatea de a alipi substanțele nesănătoase din cavitatea bucală, bacteriile și toxinele, cum ar fi cele din jurul dinților, de pe limbă sau gingii, și ajută la eliminarea acestora. Datorită proprietăților ei antibacteriene există numeroase rețete homemade de pastă de dinți cu argilă, folosindu-se deseori și sub formă de apă de gură, pentru clătirea zilnică.

Argila are, de asemenea, o acțiune antiseptică, purificatoare (absoarbe mirosurile neplăcute), restabilește echilibrul acido-bazic, neutralizând hiperaciditatea la nivel bucal (pe fondul căreia apar problemele dentare și gingivale). Împreună cu aloe vera au efecte regeneratoare și cicatrizante.

De aceea, dacă ne dorim o pastă de dinți naturală, fără parapeni și fluor, este recomandată în primul rând o pastă de dinți pe bază de argilă, pentru îngrijirea zilnică, mai ales dimineața, pentru ca procesul prezentat mai sus să se întâmple înainte de a înghiți bacteriile adunate peste noapte.

argila

Pasta de dinți Argentum este o pastă de dinți românească, 100% naturală,  fără parabeni sau fluor, a cărei formulă aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale. Pasta de dinți Argentum are un conținut bogat de substanțe active din plante care, împreună cu argintul și cuprul coloidal, oferă o protecție sporită împotriva formării tartrului și apariției cariilor. Argintul și cuprul coloidal  din compoziție au o acțiune puternică antibacteriană, antifungică, dezinfectantă și de stimulare a regenerării țesuturilor.

Formula pastei de dinți Argentum are la bază un amestec de argilă activă, extracte naturale din 23 de plante (printre care rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada șoricelului, roiniță, busuioc etc.), aloe vera, metale coloidale (argint și cupru) și propolis. Aceste ingrediente active sunt recunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, antiinfecțioase, ca antibiotici naturali care împiedică dezvoltarea bacteriilor și astfel, apariția cariilor, a aftelor și stomatitelor bucale, a abceselor dentare și infecțiilor.

Pasta de dinți Argentum este recomandă atât în cazul gingivitelor, parodontozelor, cât și pentru periajul zilnic, datorită efectelor excepționale pe care le are asupra sănătății gingivale și a dinților. Conține ulei volatil de portocale, care îi conferă o aromă plăcută și asigură o senzație de prospețime.

Pasta de dinți cu argilă și 23 de plante nu formează spumă și nu conține fluor și se recomandă după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se mențină pe dinți și pe gingii încă 3-5 minute.

Acest produs este realizat prin tehnologia proprie a brandului românesc VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale, o formulă originală Leonard Rădutz.

Pasta de dinți Argentum o găsiți pe site-ul nostru aici, în mai multe variante de gramaj.

No Comments
    Leave a Reply