Diete si detoxifiere / Remedii si tratamente naturiste

Detox Suplu, 4 pași simpli către suplețea la care visezi!

Detox Suplu

Remediile naturale de la Herbagetica te ajută să-ți menții sănătatea și echilibrul organismului, și totodată să redobândești silueta care ți se potrivește.

Detox Suplu de la Herbagetica este un complex de ingrediente 100% naturale care contribuie activ la echilibrul hormonal al organismului, și mai mult decât atât, te ajută să fii suplă și încrezătoare.

Principalul ingredient care stă la baza acestui produs este alga brună Kelp. Studiile științifice arată că această algă detoxifică organismul și ajută la pierderea kilogramelor în plus acționând pe 4 căi simultan:

1. Arderea mai intensă a caloriilor – cercetările făcute în Statele Unite, la un spital din New Mexico, au arătat că administrarea de Kelp duce la creșterea activității glandei tiroide, ceea ce determină intensificarea metabolismului;

2. Scăderea poftei de mâncare – fibrele alimentare conținute de către Kelp se dilată de peste 4 ori în stomac, ceea ce va crea o senzație de sațietate chiar și atunci când ingerăm cantități mai mici de alimente;

3. Blocarea absorbției grăsimilor saturate – fibrele conținute de către această algă brună, precum și unele polizaharide din compoziția sa, se leagă de moleculele de grăsime care nu vor putea fi astfel digerate de către organism;

4. Reglarea activității gonadelor – Kelpul este printre foarte puținele plante medicinale care inhibă secreția în exces a hormonilor feminini. De foarte multe ori formarea țesuturilor adipoase inestetice, precum și creșterea apetitului alimentar și a tendinței spre sedentarism, apare pe fondul hipersecreției de hormoni feminini (estrogeni).

Produsele pentru slăbit de la Herbagetica au la bază procesul de detoxifiere. În plus, aceste produse inhibă apetitul, pot reduce pofta de dulciuri și accelerează metabolismul.

Detoxifierea reprezintă un mod sănătos de a-ți ajuta organismul să funcționeze la cote maxime. Curățarea organismului ne reechilibrează, îndepărtează sedimentele și toxinele din corp, astfel încât să putem asimila corect substanțele nutritive.

Cu cât avem mai multe toxine în organism, cu atât ne simțim mai rău, mai lipsiți de energie, mai nemotivați. Și invers e valabil: cu cât suntem mai detoxifiați, cu atât ne putem bucura de mai multă energie, de mai multă putere de concentrare și nu în ultimul rând de un corp mai frumos.

About Author

Iubitor al cuvintelor scrise pe care le aștern online de câțiva ani și le citesc încă din copilărie. Explorator al naturii, pasionat de mișcare, cadrele foto perfecte și romanele polițiste.

No Comments
    Leave a Reply