Produse naturiste / Remedii si tratamente naturiste

Cu Stem Energy începi anul în forță

Obiceiurile alimentare nesănătoase, stresul emoțional, lipsa somnului sunt factori care contribuie la la apariţia sindromului de oboseală cronică. Această boală a omului modern produce un dezechilibru al organismului, afectează funcţiile esenţiale şi slăbeşte bariera de apărare în faţa factorilor nocivi la care suntem expuşi în fiecare zi.

Deşi pot părea a fi simptome neimportante şi trecătoare (constante de câteva săptămâni), toate aceste neplăceri şi stări de epuizare ne afectează sistemul nervos şi sănătatea mintală într-un mod alarmant.

Stem Energy de la Herbagetica este un complex de ingrediente cu rol de stimulare și energizare a organismului, precum și de îmbunătățire a sistemului imunitar.

Principalele acțiuni ale produsului Stem Energy sunt:

 • energizează și tonifică organismul
 • contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos
 • antiinflamator
 • reface unele țesuturi distruse de procesele degenerative
 • imunostimulator
 • efect stimulent și antiastenic
 • ajută la regenerarea Celulelor Stem adulte

 Stem Energy are la bază Lăptișorul de Matcă, al cărui acțiune de stimulare a producției și a migrării Celulelor Stem adulte este potențată de către un amestec de extracte din rădăcini, germeni și alge, totul fiind conservat în miere.

 1. EfecteleLăptișorului de Matcă – pur, crud, astfel condiționat sunt cu adevărat eficiente, mergând de la inhibarea vascularizării tumorilor și până la îmbunătățirea stării psihice. Cel mai spectaculos efect al Lăptișorului de Matcă este acela de stimulare a regenerării celulelor sistemului nervos, despre care până de curând s-a crezut că nu se pot reface.

 1. Brusturele are proprietăți detoxifiante, antioxidante și antibacteriene. Rădăcina brusturelui conţine uleiuri eterice, substanţe amare, săruri minerale şi vitamine din complexul B.
 2. Extractul de Ginseng Indianare rolul de a susține organismul să reacționeze mai bine la condițiile de stres și suprasolicitare, contracarând efectele nocive ale acestora.
 3. Extractul de Ganodermasporeşte capacitatea organismului de a lupta cu infecţiile. Este o sursă importantă de antioxidanţi, susţinând capacitatea de vindecare a organismului şi întărind sistemul imunitar. În urma unor studii, s-a constatat că această ciupercă medicinală creşte semnificativ numărul celulelor T, care au un rol central în imunitate.
 4. Sunătoarea are în compoziția sa substanțe active cu numeroase proprietăți: sedative, antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii și antioxidante. Sunătoarea este apreciată, din cele mai vechi timpuri, pentru efectul calmant ce îl are asupra sistemului nervos.
 5. Germenii de Soiaconţin până la 40% protide (în comparație cu carnea, care are 15-20%), toţi aminoacizii esenţiali (lizină, glutamină, triptofanul), lipide, glucide, săruri minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, sulf), enzime, lecitine, rezine, ceruri, vitamine (A, B1, B2, C, D, E), fitohormoni şi lecitină. Rolul Germenilor de Soia în organism este unul stimulator (la nivelul mușchilor, oaselor și nervilor), dar și unul energizant, remineralizant şi echilibrant celular.

No Comments

  Leave a Reply