Ulei de Magneziu 125ml FAVISAN

4,84 | 38 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 125ml
  • TVA Inclus
  • Cod: M162

37,50 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441
Pret pachet: 47,00 lei

Ulei de Magneziu 125ml de la FAVISAN - Detalii produs

Ulei de magneziu pentru masaj

alină durerea, conferă pielii un aspect catifelat

Aplicarea magneziului cutanat este cea mai importantă cale de a crește nivelul magneziului din organism.

Mod de utilizare: Se aplică prin pulverizare cu soluția ca atare, direct pe piele, pe zonele dureroase, masând ușor până când se absoarbe în piele.
Poate da furnicături pe piele la început, ceea ce este normal; după câteva aplicări, senzația dispare.
Dacă aveți pielea sensibilă, diluați compoziția. Puneți în sticla cu atomizor jumătate ulei de magneziu, jumătate apă și apoi aplicați-o prin pulverizare pe brațe, picioare, stomac; se poate aplica și pe față.
Se aplică 20-30 de pufuri/zi.
După aplicarea și absorbția completă a uleiului în piele, pielea se poate hidrata cu ulei de cocos.

Ingrediente: magnesium chloride, aqua

Administrarea magneziului pe cale transdermala este cea mai importanta cale de a creste nivelul de magneziu din organism.
- Ajuta la transportul prin membrana celulara a multor substante biologic active: oxid nitric, calciu, magneziu, cupru, zinc, fosfor, sodiu, etc
- Da un asopect catifelat pielii dupa aplicare
- Nu este iritant; in cazul aplicarii dupa barbierit da o usoara senzatie de usturime. Este normal
- Se poate folosit atat de catre adulti cat si de catre copii, inclusiv de catre femeile insarcinate sau care alapteaza
- Se poate folosi ca ulei de masaj pentru efectul relaxant
- Femeile insarcinate pot beneficia de uleiul de magneziu, de la conceptia fatului si pana la nastere. Aplicarea uleiului de mageziu in timpul sarcinii protejeaza femeia impotriva osteoporozei si creste toleranta la durere, facand nasterea mai usoara.
- Uleiul de magneziu ar trebui a[plicat pe piele pe tot parcursul anilor de crestere la copii si adolescenti, pana la varsta adulta pentru protejarea impotriva aparitie osteoporozei mai tarziu
- Copii nervosi iritabili, hiperactivi, ADHD, chiar cu autism, au deficit de magneziu, conform strudiilor si ei putand beneficia de efecetele benefice ale uleiului de magneziu.
-
Magneziul poate ajuta la cresterea sintezei hormonilor anabolici, deci la formarea masei musculare, creste capacitatea de efort, relaxeaza muschii dupa un efort sustinut si reface starea generala fizica si psihica aplicat prin masaj. In timpul exercitiilor fizice, metabolismul este accelerat, cerinat de magneziu creste si implicit apare nevoia de suplimentare de magneziu.Aplicarea transdermala a uleiului de magneziu influenteaza pozitiv performanta sportivilor, prin scaderea nivelului de acid lactic.

Importanta magneziului!!!
Magneziul este indispensabil in 300 de reactii biochimice esentiale pentru corpul uman, fiind unul dintre elementele cele mai importante din organism. Pielea are cel m ai mare grad de absortie a magneziului, chiar de 10 ori mai mare decat la nivelul intestinelor, fara a avea efect secundar. Magneziul apicat transdermal are beneficii de sanatate fara egal, fie ca este aplicat pe piele (ca atare sau diluat), fie ca este turnat in apa de baie. Uleiul de magneziu este un miracol si afirm asta, pentru ca persoanal am reusit gestionarea durerilor de spate si musculare cu ulei de magneziu aplicat transdermic pe peile, la foarte multi oameni.

Manisfestari clincie ale deficitului de magneziu
: boli ale tiroidei, ale rinichilor, greata, varsaturi, insomnie, nervozitate, iritabilitate, atacuri de panica, depresie, boala bipolara, stare de oboseala cronica nejustificata, sensibilitate excesiva la durere, la zgomote puternice, la lumina, dureri precordiale, amorteli, furnicaturi, crampe musculare, dureri osoase, hiperventilatie (respiratie rapida superficiala), schiombari bruste de comportament cauzate de activitatea electrica excesiva si anormala din creier, modificari de personalitate, sindrom prementrual, rezistenta la insulina, palpitatii si chiar moarte subita.

Deficitul de magneziu nu este diagnosticat deoarece nu apare in analizzele de sange. Doar 1% din magneziul organismului este stocat in sange, 50% se gaseste in oase, iar cealalta jumatate se gaseste in principal in interiorul celulelor(in tesuturi si organe). Lipsa de magneziu sta la baza multor boli, el este mult mai important decat calciul, potasiul sau sodiul si in plus le regleaza pe toate trei. Milioane de oameni (50%) sufera de defincit de magneziu fara sa stie acest lucru. Nu exista boala cunoscuta care sa nu fie ascociata cu un deficit de magneziu. El este cel mai necesar pentru mentinerea stabilitatii electrice a fiecarei celule din organism. Este necesar pentru creier, pentru producerea de enzime specifice detoxifierii si pentru producerea de energie necesara detoxifierii celulare.

Nota: deoarece deficitul de magneziu nu se diagnosticheaza, este trecut cu vederea. Milioane de oameni (50%) sufera inutil sau sunt tratati cu medicamente scumpe, cand simptomele lor ar putea fi rapid si ieftin rezolvate cu ulei de magneziu, aplicat cutanat. Aplicarea cutanata a acestui produs evita limitarea absortiei realizata pe cale orala, caci pulverizat direct pe piele incepe sa fie transportat spre tesuturile care au cea mai mare nevoie de el. Absorbit chiar la nivelul sistemului circulator,el va fi distribuit in intreg organismul.

Ai acnee, psoriazis, eczeme, herpes zoster?
Uleiul de magneziu te ajuta in aceste afectiuni cutanate. Mecanismul este stimularea imunitatii prin rezolvarea deficientei nutritionale. In cazul herpesului zoster elinima virusul si atenueaza durerea.

Ai faringita, amigdalita, raceli, conjunctivite, otite, gastro-enterite, rani infectate?
Uleiul de magneziu aplicat cutanat este factor de longevitate.

Testat dermatologic

Notificat si fabricat in UE

Recomandari: afectiuni tumorale | sistem circulator | imunitate | acnee | sistem muscular | afectiuni renale | gripa si raceala | afectiuni ale tiroidei | insomnie | afectiuni dermatologice

Ulei de Magneziu 125ml de la FAVISAN - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (38 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Ulei de Magneziu 125ml de la FAVISAN

Rating general: 4.84
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Madalina

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: ok

Autelis

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bun pentru masaj. Îl recomand.

Gabriela

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Este interesant efectul pe care îl are asupra corpului, îmi place,

Tinca

Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata

Pro: Recomand.

Crina

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Ce pot sa spun…..după câteva ore de dat la lopata a urmat un repaus după care ,fiecare bucățică din corpul meu era dureroasa și atunci a fost și momentul in care am testat uleiul de magneziu pe care l- am cumpărat. Efectul a fost uimitor…dimineata nu ma mai durea nimic. Am rămas foarte impresionata și uimita de efectul lui imediat. De la mine din dulap nu va lipsi de acum in colo și îl recomand cu mult drag și bucurie pt ca exista așa un remediu util și benefic

Anca

Scor: 5/5 | acum 6 luni
Achizitie verificata

Pro: Super!

Popa

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pt masaj intra repede in piele,reduce starea de stres durerile musculare,Excelent

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Craciun

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Imi place acest ulei. Se absoarbe raid si ajuta musculatura

M

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bun si intra usor in piele.

Popa

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Necesar

Hanganu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Super

Ana Maria

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

Adi Oncescu

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Excepțional,am scăpat de carcei

Nubin

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: bun, mai ales cand ma trezeste cate un carcel, are efect imediat

Sandu

Scor: 1/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Nu se poate folosit la masaj uleiul.

Vasilica

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Nu am decat cuvinte de lauda pentru acest Magneziu! Il diluez cu apa in recipientul-spray pe care il primesc odata cu magneziul, si pulverizez la nevoie cand am dureri de burta, picioare, musculatura etc.
Isi face efectul repejor datorita faptului ca se absoarbe in piele , durerile se diminueaza;desigur repetati procedura la ceva timp pentru rezultate mai bune.
Big like, recomand!

Mariana

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: instant calmează durerile dacă masajul este corect făcut

Silvia

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Super ok.

Möller

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun, pielea råmåne catifelatå,

ALEXANDRA

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Minune!

Lidia (Timişoara)

Scor: 5/5 | acum 3 ani

Pro: Nimic nu m-a ajutat la durerea de genunchi, doar acest ulei. După primul masaj am simţit deja efectul. E extraordinar! La fel şi pt picioare neliniştite.

Sofronea

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Merită, se absoarbe repede în piele și chiar am simțit diferențe

Ana

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand. M-a ajutat la durerea de umar f încăpățânată

Anca G.

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: L-am folosit in zone dureroase si a ameliorat putin disconfortul, dar nu in mod uimitor. Am adaugat si in apa de baie 2 capacele pentru relaxare. Mi se pare ca lasa pielea uscata, trebuie neaparat folosita o crema hidratanta sau un ulei de corp.

Dana (Bacau)

Scor: 4/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Un profus foarte bun ptr durerile de spate

Daniela (Alba Iulia)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Este eficient impotriva durerilor si a tulburarilor de ritm ale inimii cauzate de deficitul de magneziu. Masat in zona inimii, reduce pana la disparitie extrasistolele care, repet, sunt cauzate de deficitul de Mg.

Ovidiu (Deva)

Scor: 5/5 | acum 6 ani

Pro: Dupa o saptamana de folosire au incetat durerile de genunchi. Am incercat mai multe remedii, dar cu rezultate slabe. Uleiul de magneziu a fost bun.

Andrei (Cluj)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand uleiul de magneziu. Se simte o crestere in nivelul de energie dupa fiecare aplicare. Multumesc pentru produs.

Elena (Sector 3)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun magneziul lichid. Imi ia cu mana spasmele musculare.

Smarandache (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: da

Olga (Cluj-Napoca)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Ma simt foarte bine dupa masaj!!!

Dima Sanda (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 7 ani

Pro: Foarte bun. Seara la culcare fac masaj si dorm foarte bine. Nu mai am dureri de spate , de picioare si nici dureri in piept.

vincze (Baia Mare)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: excelent pt eczeme,

Grigore (Popesti-Leordeni)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: L-am folosit la realizarea unui deodorant facut in casa si mi se pare ca totul este in regula pana acum.

Ramona Gane

Scor: 4/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Intra rapid in piele. Se simte efectul imediat, te linisteste.

Contra: La inceput e posibil sa apara mancarimi si iritatii pe piele. Ocazional si pete de alb

TAMAS MARIANA

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: E foarte bun. Ma fac pe picioare cand ma culc (ma dor) si ma simt bine

Cris (Slobozia)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient

Ulei de Magneziu 125ml FAVISAN face parte din categoria Imunitate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.