Cum platesc - Vegis.ro

Vegis.ro va pune la dispozitie 6 metode de plata a comenzilor dumneavoastra. 

  •  Numerar sau ramburs la primirea coletului - Achitati contravaloarea comenzii la curierul Cargus in momentul primirii coletului la adresa indicata de dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia. 
  • Plata online cu cardul - Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online Payu. Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului  veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deorece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Vegis sau oricaror altor persoane neautorizate.

  • Plata in avans prin OP - In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune iar in momentul in care apasati butonu de confirmare a comenziil veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului. 
  • 3 metode de plata in rate - In cazul in care sunteti posesor al unui card de credit CARDAVANTAJ, STAR BT sau BRD Finance si doriti sa efectuati plata in rate egale fara dobanda, bifati aceasta optiune iar in momentul in care apasati butonul  veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra si sa selectati numarul de rate dorite(2-3).

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.01.2017