Promotii si oferte Vegis

Despre femei puternice

De 8 Martie, noi, echipa Vegis, am vrut să premiem o femeie puternică. Și nu oricum, ci prin prisma unei povești despre viața ei, spusă de altcineva. Am ales ca premiu o medalie inscripționată cu Cea mai puternică femeie și produse cosmetice speciale, un răsfăț de ziua ei.

O femeie puternică, în viziunea noastră, înseamnă o femeie care știe să zâmbească privind minunile care o înconjoară, să plângă atunci când vrea, însă întotdeauna privește cu iubire în jurul ei. O femeie care trece peste clipe grele, cere ajutorul celor dragi, zâmbește și se bucură de realizările tuturor.

Am cerut oamenilor să ne spună poveștile celor mai puternice femei pe care le-au întâlnit, iar poveștile pe care le-am citit au fost într-adevăr minunate. Povestea câștigătoare este povestea unei femei care nu a renunțat și luptă în continuare pentru copiii ei. O femeie fericită, pentru că fericirea vine de multe ori din felul în care alegi să treci peste greutăți.

Povestea câștigătoare:

   Am un băiețel de 15 ani și încă de la grădiniță cea mai bună prietenă a lui a fost o fetiță care are autism, iar noi mamele am devenit prietene și am rămas la fel de prietene în toți acești ani. În această perioadă am fost alături de acea mamică și am văzut cât de mult ai de muncă și cât te chinui cu un copil cu nevoi speciale. Destinul a făcut ca acum doi ani sa rămânem amândouă însărcinate… eu cu teama că sunt prea bătrână ca să nasc un copil sănătos, iar ea cu teama că ar putea naște un alt copil cu autism. Cu mine soarta a fost bună și am născut o fetiță sănătoasă, însă, băiețelul prietenei mele are autism. A fost o perioadă când a plâns încontinuu simțind că a eșuat ca mamă din nou, însă azi plânge doar noaptea când pleacă la culcare, căci ziua se luptă pentru cei doi copii cu nevoi speciale…asta numesc eu o femeie puternică !!!” (poveste scrisă de Monalisa Lohan)

 

Alte povești au fost despre soții minunate, bunici hotărâte, și mame care au lăsat în urma lor învățături pentru generații întregi.

   O femeie puternică este soția mea, orice ar face. Dacă scrie o poezie, face o prăjitură sau merge la un drum lung. Am mers într-o iarnă printre troiene călătoare. Zăpada sclipea sub pașii noștri, mă încuraja și mergea mai departe, oricât de greu era. Optimistă și cu zâmbetul pe buze. Știu că pot să fac orice în viață dacă ea mă ține de mână. Suntem puternici amândoi. Viața este mai frumoasă și mai ușoară în doi. Orice drum greu se trece dacă sunt 2 suflete care se ajută reciproc, își dau curaj și iubirea îi ajută să treacă peste orice. Iubirea ne-a legat cu un șnur invizibil și trainic.”

 

   Cea mai puternică femeie este bunica mea. Acum 30 de ani a avut puterea de trece peste pierderea fiicei ei, mama mea. Aveam doar 3 luni, iar sora mea avea 2 ani. Nu știu câte bunici se transformă la 50 de ani din nou în mame și o iau de la capăt cu îngrijirea, educarea, creșterea unor copii mici. A mea a facut-o… Și m-a crescut frumos. Pentru aceasta, îți mulțumesc, maică dragă! Anul acesta maica împlinește 80 de ani de viață. O viață presărată cu multe încercări peste care a trecut tocmai pentru ca este cea mai puternica femeie. (poveste scrisă de Adriana Stancu)

 

   Aș putea să scriu o poveste minunată despre o doamnă foarte puternică. Aceasta a fost mama mea. O femeie obișnuită, muncitoare în fabrica de confecții, dar cu capacități de zeiță. A crescut singură trei copii. Dona sânge fără să știm noi și ne punea mâncare pe masă dimineața când ne trezeam. Copiii ei nu au avut niciodată senzația că nu au ce-și doresc sau nu au voie să viseze. Eu și fratele meu am mers la licee la Argeș și, respectiv, Călimănești Vâlcea, unde erau costuri cu căminul, iar acea femeie extraordinară nu ne-a tăiat aripile, ci din contră. Ea era fericita și mândră de copiii ei. Un înger în corp de femeie. Prea târziu să mai fie premiată. O voi iubi și aprecia veșnic.

 

   ”Povestea celei mai puternice femei este pentru mine, o altfel de poveste…. Pe de-o parte una dureroasă, iar pe altă parte una plina de speranță… Din păcate, mama mea nu a fost o femeie puternică în adevăratul sens al cuvântului. Însă, Dumnezeu mi-a trimis o o a doua mamă exemplară. Când spun a doua mamă, mă refer la soacra mea. O soacra ieșită din tiparul soacrelor obișnuite. O persoană echilibrată, răbdătoare, calmă și căreia îi datorez personalitatea mea de acum. M-a sprijinit necondiționat, m-a înțeles și m-a învățat să fiu calmă, respectuoasă și echilibrată. Cu o răbdare de fier și o inimă de aur, m-a iertat atunci când am greșit și m-a ajutat să-mi înțeleg greșelile și să mă schimb. Pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, mă aplec respectuos și sper să mă ridic la nivelul educației pe care mi-a insuflat-o! Multumesc Vegis că mi-ați dat posibilitatea de a-mi arăta dragostea și recunoștința pentru ea, #ceamaiputernicafemeie !! (poveste scrisă de Ladunca Ionela)

 

   Consider că cele mai puternice femei sunt toate mamele. La rândul meu sunt și eu mamă, de multe ori viața m-a îngenunchiat rău, am reușit sî depășesc problemele cu lacrimi și multă durere în suflet. Puterea pentru a lupta cu necazurile și a supraviețui în viață a venit de la propriul copil. Pentru el simțeam că trăiesc și reușeam să fiu puternică. Iubirea de mamă este totul în viață . Pentru copii devenim puternice și învingem obstacolele vieții mult mai ușor. Am fost și voi fi cea mai puternică mamă pentru băiatul meu. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să fiu mamă. (poveste scrisă de Elyzza)

 

No Comments
  Leave a Reply