Mix de Faina pentru Paine de Ovaz fara Gluten Ecologic/Bio 550g de la BIOVEGAN - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 935kj/221kcal
- Grasimi 3.1g
- din care acizi grasi saturati 0.6g
- Carbohidrati 40g
- din care zaharuri 0.7g
- Fibre 4.8g
- Proteine 6.3g
- Sare 1.4g
Mix-ul de faina ecologic pentru paine de ovaz este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten.
Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice atent selectate, este o sursa ideala de fibre. Tot ce trebuie sa adaugati este putina apa si otet.
Painea ecologica de ovaz are un gust grozav..
Ingrediente: fulgi de ovaz* 51% ( fara gluten), amidon de porumb*, faina integrala de ovaz* (fara gluten) 13,2% , faina de porumb*, proteine de in*, sare, maia de ovaz * (fara gluten), tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu; agent de crestere: bicarbonat de sodiu.
*ingrediente certificate ecologic
Mod de preparare:
- 500 ml de apa
- 2 linguri (20 ml) otet bio (de ex. OTET DE MERE)
- tava (20 cm sau 25 cm)
- Mixer manual cu carlig pentru aluat
- Optional: fulgi ecologici de ovaz pentru suprafata
Nota: otetul ecologic este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp.
Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.
Urmati pasii:
1. Preincalziti cuptorul la 200°C pentru cuptor ventilat sau 220°C pentru caldura superioara/inferioara si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa. Acum ungeti bine tava de copt.
2. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un bol de mixare si framantati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu carlig pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
3. Acum turnati aluatul in tava unsa si neteziti-l – de exemplu, cu o spatula umezita.
4. Lasam aluatul sa se odihneasca 15 minute pana cand cuptorul este preincalzit.
5. Daca va place, presarati aluatul cu fulgi de ovaz, introduceti forma la cuptor si coaceti painea cu ovaz pe raftul din mijloc timp de 60 de minute.
6. Dupa copt, scoatem painea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar.
Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Germania
Mix de Faina pentru Paine de Ovaz fara Gluten Ecologic/Bio 550g de la BIOVEGAN - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!