Mix de Faina pentru Paine de Ovaz fara Gluten Ecologic/Bio 530g de la BIOVEGAN - Detalii produs
- Per 100g
- Energie (kj/kcal) 1511kj/361kcal
- Grasimi 5g
- din care acizi grasi saturati 0.9g
- Carbohidrati 64g
- din care zaharuri 0.9g
- Fibre 7.9g
- Proteine 10g
- Sare 1.9g
Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice atent selectate, este o sursa ideala de fibre. Tot ce trebuie sa adaugati este putina apa si otet.
Ingrediente: 56% fulgi de ovaz* (fara gluten) , amidon de porumb*, 9% faina integrala de ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, proteine de in, sare, 0,8% pudra din maia de ovaz* (fara gluten), tarate de psyllium*, sirop de orez*.
*provin din agricultura ecologica.
Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, susan, telina.
Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru painea ta cu ovaz
- 525 ml de apa
- 1 pachet de drojdie uscata
- tava (20 cm sau 25 cm)
- Mixer manual cu carlig pentru aluat
- Optional: fulgi bio de ovaz pentru suprafata
Mod de preparare cu drojdie:
- Puneti amestecul de paine amestecati-l cu drojdia intr-un bol.
- Puneti apa framantati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu carlig pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 minut). Nu framantati aluatul prea mult timp!
- Acum turnati aluatul in tava unsa si neteziti-l, de exemplu, cu o spatula umezita. Acoperiti aluatul cu un prosop umed de bucatarie.
- Lasam aluatul sa se odihneasca 30 minute intr-un loc cald.
- Introduceti in cuptor o un castron (rezistent la caldura) cu apa si preinclziti cuptorul la 200°C pentru cuptor ventilat sau 220°C pentru caldura superioara/inferioara.
- Sectionati aluatul cca.2 cm si presarati (daca doriti) aluatul cu fulgi de ovaz.
- Introduceti forma la cuptor si coaceti painea cu ovaz pe pozitia din mijloc timp de 60 de minute.
- Dupa copt, scoatem painea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar.
Alergeni in ingrediente: ovaz
Poate contine urme de: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, susan, telina.
Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Produs in Germania
Mix de Faina pentru Paine de Ovaz fara Gluten Ecologic/Bio 530g de la BIOVEGAN - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Scor: 5/5 | acum 7 luni
Achizitie verificata
Pro: delicios