Ulei Esential Tea Tree 10ml SOLARIS

4,95 | 20 comentarii

  • Producator:
  • Ambalaj: sticla bruna
  • Greutate: 10ml
  • TVA Inclus
  • Cod: SOL13544

11,90 lei
Castigi 1 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Aromaterapie Uleiuri esentiale
11,90 lei / bucata × 3 =
Economisesti 3,57 lei
35,70 lei
32,13 lei
b-22373
b-22441
Pret pachet: 19,40 lei

Ulei Esential Tea Tree 10ml de la SOLARIS - Detalii produs

Ulei de Tea Tree, obtinut prin distilarea cu vapori de apa a frunzelor plantei Melaleuca Alternifolia.

Emana un miros proaspat, camforat, usor medicinal, ce ridica moralul si confera incredere in sine, tarie, un tonus bun in perioadele de oboseala.

Uleiul esential de Tea Tree sau Arbore de Ceai este renumit pentru proprietatile sale antibacteriene, antifungice, antivirale, antiseptice.

Intareste sistemul imunitar si previne infectiile de tot felul, fiind util mai ales in cazul racelilor si gripelor. Folosit in aromoterapie, purifica aerul si elimina mirosurile neplacute, eleveaza starea de spirit.

Aplicat topic, ajuta la mentinerea aspectului sanatos al pielii, unghiilor, parului si scalpului.

Uleiul de tea tree are intrebuintari diverse, fiind unul dintre cele mai populare uleiuri esentiale. Este utilizat atat in aromoterapie, in cosmetica si masaj, cat si in diverse aplicatii topice curative.

Beneficii

  • are proprietati antibacteriene – uleiul de arbore de ceai are un excelent potential bactericid. Potrivit studiilor efectuate in laborator, uleiul de tea tree poate inhiba dezvoltarea bacteriilor Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Haemophilus influenzae, Streptococcus pyogenes sau Streptococcus pneumoniae, bacterii ce provoaca pneumonie si alte afectiuni respiratorii, infectii ale tractului urinar si ale sinusurilor, impetigo etc. in acelasi timp, uleiul esential de tea tree ajuta la eliminarea micro-organismelor rezistente la antibiotice (de ex: stafilococul auriu meticilino-rezistent/ MRSA).
  • previne si ajuta la tratarea infectiilor fungice – prezinta o actiune antifungica cu spectru larg, prin intermediul careia favorizeaza eliminarea ciupercilor care provoaca diferite micoze (pe piele, unghii sau mucoase). Aplicat topic (diluat in prealabil) s-a dovedit eficient in onicomicoze (micoza unghiilor), picior de atlet, candida samd.in cadrul unui studiu, s-au observat imbunatatiri semnificative ale simptomelor piciorului de atlet in cazul a 72% dintre persoanele din grupul experimental (ce au aplicat ulei de tea tree), comparativ cu doar 39%, procent inregistrat pentru grupul placebo. Piciorul de atlet (Tinea pedis) este o infectie fungica contagioasa a picioarelor ce se manifesta prin simptome precum exfoliere, crapare, vezicule, roseata etc.
  • poate combate infectiile virale – studiile efectuate in laborator au evidentiat capacitatea uleiului de tea tree de a combate virusul herpes recurent (ce provoaca herpes labial) si virusul gripal (Influenza). Actiunea sa antivirala a fost pusa pe seama compusului activ numit Terpinen-4-ol.
  • imbunatateste sistemul imunitar – uleiul de tea tree are virtuti imunostimulatoare ce permit intarirea liniei de aparare a organismului. Utilizarea sa regulata ofera posibilitatea de a preveni un numar mare de afectiuni, in special pe cele care survin in timpul sezonului rece ori in cazul maladiilor infectioase. intrerupe ciclul aparitiei bolilor recurente si sustine recuperarea in perioadele de convalescenta.
  • benefic in tratarea acneei si altor afectiuni ale pielii – avand proprietati antibacteriene si antiinflamatoare, uleiul de tea tree poate fi considerat un bun adjuvant in cazul acneei si altor conditii inflamatorii ale pielii, dar si al eczemelor.Conform unui studiu, aplicarea topica a uleiului de tea tree a redus activitatea bacteriilor rezistente la antibiotice ce cauzeaza acnee si apoi le-a eliminat in decursul a 4-6 ore. intr-o alta cercetare, s-a dovedit mai eficient impotriva acneei decat peroxidul de benzoil, un medicament anti-acnee comun.
  • te ajuta sa elimini ciuperca unghiilor – folosit de sine statator sau combinat cu alte remedii, uleiul de tea tree ajuta la tratarea pe cale naturala a infectiilor fungice ale unghiilor. Poti dilua cateva picaturi de ulei de tea tree intr-o cantitate mai mare de ulei de cocos, dupa care poti aplica amestecul respectiv pe zona afectata. Asigura-te ca te speli imediat pe maini dupa aplicare, pentru a evita raspandirea ciupercii si in alte zone.Timp de 6 luni, participantii la un studiu au aplicat pe micoza unghiei fie ulei de tea tree, fie un medicament anti-fungic. La sfarsitul studiului, aproximativ 60% dintre persoanele din fiecare grup au experimentat vindecarea partiala sau totala a fungilor.
  • antiseptic pentru zgarieturi si taieturi minore – leziunile care produc ruperea pielii faciliteaza patrunderea microbilor in fluxul sanguin, ceea ce poate conduce la infectie. Potrivit specialistilor de la Healthline, uleiul de tea tree poate fi folosit pentru a trata si dezinfecta taieturi minore si zgarieturi, eliminand stafilococul auriu si alte bacterii care pot cauza infectii in ranile deschise.
    stimuleaza vindecarea ranilor – pe langa faptul ca previne aparitia infectiilor la nivelul taieturilor, uleiul de arbore de ceai poate favoriza vindecarea ranilor. Potrivit cercetarilor, uleiul de tea tree ajuta la reducerea inflamatiei si stimuleaza activitatea celulelor albe din sange, care sunt esentiale in procesul de vindecare. Proprietatile antibacteriene, antifungice si antioxidante ale uleiului accelereaza si ele procesul de vindecare a ranilor.
  • amelioreaza congestia nazala si infectiile tractului respirator – in trecut, frunzele de Melaleuca erau zdrobite, iar uleiul volatil ce era astfel degajat era inhalat pentru a trata racelile si tusea. Studiile actuale ne arata ca uleiul de tea tree are actiune antimicrobiana si antivirala, dar si decongestiva si expectoranta. Prin difuzare, inhalatii sau aplicarea sa diluata, pe piept sau pe spate, poate favoriza eliminarea mucusului din bronhii si a infectiilor respiratorii.
  • ajuta la tratarea paduchilor de cap – un studiu de laborator efectuat in Italia a investigat eficienta uleiului de arbore de ceai impotriva paduchilor si oualor acestora. Uleiul a fost folosit de sine statator si combinat cu nerolidol, dupa care a fost testat in proportii diferite impotriva acestora, pe o perioada de 6 luni. Cercetatorii au evidentiat faptul ca atunci cand a fost utilizat de unul singur, uleiul de tea tree a fost mai eficient impotriva paduchilor. Concluziile studiului au aratat o mortalitate a paduchilor de 100% dupa 30 de minute de expunere la uleiul de tea tree.
  • benefic in tratarea scabiei – conform unei cercetari efectuate la o facultate din Australia, o solutie constituita din 5% ulei de tea tree si terpinen-4-ol (compus activ) s-a dovedit eficienta in reducerea ratei de supravietuire a acarienilor scabiei. Aceste rezultate au fost puse pe seama puternicelor proprietati antimicrobiene ale uleiului de tea tree.
    util in cazul matretii – avand proprietati antifungice, uleiul de arbore de ceai poate ameliora matreata. Un studiu a aratat ca sampoanele cu ulei de tea tree inhiba cresterea ciupercii Malassezia care contribuie adesea la formarea matretii. Pentru a beneficia de aceasta actiune a sa, poti adauga cateva picaturi de ulei de tea tree in samponul cu care iti speli parul.

Iata cateva modalitati in care poti utiliza uleiul esential de tea tree:

  • in aromoterapie: 3-5 picaturi de ulei esential in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie ori in difuzor. Odorizeaza mediul ambiant, avand efect placut si relaxant.
  • pentru masaj: 3-5 picaturi de ulei esential, diluate in 50 ml ulei baza pentru masaj.
  • bai aromatice: 5-10 picaturi de ulei esential/cada, dizolvate intr-un solvent (gel de dus, sapun lichid, spuma de baie etc.).
  • inhalatii: 2-3 picaturi de ulei esential la circa 1 l de apa fierbinte.

Doar pentru uz extern

Nu se utilizeaza nediluate si nu se aplica pe pielea iritata sau sensibila. Se va evita contactul uleiului esential cu ochii si mucoasele.

Persoanele alergice la produs nu vor folosi uleiul de tea tree in uz intern si extern.

Femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor mici si persoanelor cu afectiuni severe, aflate sub supraveghere medicala, le recomandam ca, inainte de a folosi uleiuri esentiale, sa consulte medicul sau specialistul in aromoterapie.

Produs in Romania

Recomandari: Antiviral | afectiuni genitale | acnee

Ulei Esential Tea Tree 10ml de la SOLARIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (20 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Ulei Esential Tea Tree 10ml de la SOLARIS

Rating general: 4.95
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Tudor

Scor: 5/5 | acum 1 luna
Achizitie verificata

Pro: Il folosesc des in sapun lichid, soluții de curățare in casa

Paula

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Sunt mulțumită, nu am cu ce să compar, nu mă pricep la uleiuri esențiale, dar sper că își face treaba.

Cristea

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Nu-mi lipseste din casa.

Pál Enikő

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Este foarte eficient şi recomand cu drag, tratează durerile abdominale, adăugând trei picături din acest ulei pe absorbantul de zi.

TARABAN

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Extrem de eficient!

Ana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand!

Samoila

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Împreuna cu ulei de ricin,ulei de măsline acționează asupra problemelor care le am la o unghie.

Mihaela

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Super!

Anamaria

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand!

Laura

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Miros foarte puternicRecomand in combinatie cu cfema sau dampon, nu simplu

Crucin Mihaela

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: recomand

Andreea

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Folosiți puțin pt ca e f concentrat

Borandel (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun pentru cosuri.

Floarea

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Folosesc de mult timp acest produs! Este ol

Mariş (Sofronea)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Îl folosesc pentru fata, acnee sau orice pata pe fata. Chiar is face treaba excelent!

Andries (Bistricioara)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte, foarte bun. Îl recomand !

Laura (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: foarte bun dezinfectant.

PETERFI (Sovata)

Scor: 4/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Produsele comercializate sunt de bună calitate, comenzile sunt onorate în cel mai scurt timp posibil, firmă de încredere.

Samoila Vasile Cornel (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Acest produs am început sa-l folosesc împotriva deteriorării unghiilor rezultatul sper sa fie pozitiv.

Gabriela (Turda)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Am luat de mai multe ori si este foarte util intr-o gospodarie. Pretul este bun.

Ulei Esential Tea Tree 10ml SOLARIS face parte din categoria Uleiuri esentiale din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.