Mix pentru Sinuzita: Ulei Esential de Eucalipt 10ml + Ulei Esential de Menta 10ml + Ulei Esential Lamaie 10ml + Ulei Esential de Portocale 10ml Cadou NIAVIS

4,88 | 8 comentarii

  • Producator:
  • Greutate: 10ml+10ml+10ml+10ml
  • TVA Inclus
  • Cod: NIA195

Produsul nu mai este momentan disponibil in oferta Vegis.ro
Activeaza Alerta Stoc si te vom informa imediat ce va reintra in stoc.

Iti recomandam alte produse similare din categoria Uleiuri esentiale

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0371.521.330.



Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441

Mix pentru Sinuzita: Ulei Esential de Eucalipt 10ml + Ulei Esential de Menta 10ml + Ulei Esential Lamaie 10ml + Ulei Esential de Portocale 10ml Cadou de la NIAVIS - Detalii produs

Pachetul contine:

1 x Ulei Esential de Eucalipt 10ml

1 x Ulei Esential de Menta 10ml

1 x Ulei Esential Lamaie 10ml

1 x Ulei Esential de Portocale 10ml Cadou


Ulei Esential de Eucalipt 10ml

Eucaliptul este un arbust cu frunzele verzi pe tot timpul anului, care face parte din familia Myrtaceae. Acest tip de planta este apreciat inca din antichitate, iar uleiul este utilizat in medicina traditionala si alternativa, in cosmetica si chiar in produsele de uz casnic.

Produs 100% natural

Compozitie:100% ulei esential de eucalipt (Eucalyptus Globulus)

Beneficii: antiseptic, antibacterian, antiviral, antireumatic, purifiant. Principala intrebuintare consta in ameliorarea simptomelor cauzate de infectiile respiratorii, combate febra musculara, durerile osoase si de articulatii. Totodata, contribuie la sanatatea cavitatii bucale si a gatului, fiind si un sustinator al functionarii normale a sistemului imunitar.

Mod de utilizare: Uleiul de eucalipt este foarte utilizat atat in aromaterapie, cat si ca remediu natural, datorita beneficiilor pe care le poate aduce sistemului respirator. Este uleiul esential la care se poate apela inca de la primele simptome de raceala. Cineolul din compozitie are un efect expectorant extraordinar si în plus, reduce considerabil riscurile complicatiilor, eliminand virusii si bacteriile.

Recomandari de utilizare:

Masaj: Uleiul estential de eucalipt, nu se aplica direct pe piele. Se foloseste doar in amestec cu un ulei vegetal presat la rece. 2-3 picaturi de ulei esential sunt suficiente pentru a fi incorporate in uleiul pentru masaj. Apoi se amesteca bine, se aplica pe piele si cu miscari lente se maseaza.

Bai relaxante: Intr-o cada cu apa calda se adauga 5-10 picaturi (dupa preferinta intensitatii mirosului) si se recomanda 10 minute de relaxare in cada cu inspiratii profunde ale aburilor cu vapori de ulei esential.

InhalatiiSe adauga 8 picaturi de ulei esential de Eucalipt in 100ml apa fierbinte. Se aseaza un prosop pe cap si cu ochii inchisi se inspira vaporii de apa cu uleiul esential.

Aromaterapie: uleiul esential este ideal pentru utilizarea in difuzorul electric, se recomanda 3-5 picaturi in 50ml apa. Acesta va oferi un climat placut si relaxant in camera.

Contraindicatii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: China


Ulei Esential de Menta 10ml

Uleiul Esential de menta- Niavis, confera o atmosfera plina de prospetime, datorita parfumului puternic cu note ierboase si racoroase. Menta face parte din familia Lamiaceae, raspandite la nivel global si este recunoscuta pentru efectele revigorante si energizante care amplifica starea interioara de bine.

Produs 100% natural

Compozitie: 100% ulei esential de menta (Mentha Arvensis)

Beneficii: deriva din proprietatile antiseptice, antispasmice si din substantele de stimulare. Uleiul esential de menta combate starile de oboseala si epuizare nervoasa, imbunatatiind capacitatea de concentrare.

Ajuta la calmarea durerilor de cap, inlaturarea migrenelor, a stresului si a starilor de anxietate. Este cunoscut faptul ca menta amelioreaza simptomele alergiilor sezoniere si ale racelilor comune, totodata fiind o planta cu efecte calmante, recomandata in tratarea durerilor abdominale si in indigestie.

Mod de utilizare: Uleiul esential de menta de la Niavis, este adresat doar uzului extern. Se recomanda a fi aplicat pe piele doar in urma diluarii acestuia intr-un ulei de tip baza.

Recomandari de utilizare:

Masaj: Se dilueaza 5-6 picaturi de ulei esential in 10 ml ulei de tip baza. Se amesteca bine, iar ulterior se poate aplica pe piele pentru masarea zonei dorite.

Bai relaxante: Intr-o cada cu apa calda se adauga 5-10 picaturi (dupa preferinta intensitatii mirosului). Se recomanda 10 minute de relaxare in cada cu inspiratii profunde ale aburilor cu vapori de ulei esential. In cazul pielii sensibile, se recoamanda diluarea uleiului esential intr-o lingurita de ulei de tip baza.

Inhalatii: Intr-un vas de 100ml cu apa fierbinte, se adauga 8 picaturi de ulei esential de menta dupa care se acopera capul cu un prosop si se inspira vaporii pentru cateva minute. Se recomanda pe tot parcursul acestei proceduri sa se mentina ochii inchisi, vaporii pot provoca senzatie de usturime.

Aromaterapie: In 50ml de apa incalzita in vasul arzatorului de aromaterapia, se adauga 3-5 picaturi de ulei esential de menta. Prin procesul de degajare a vaporilor de apa se va distribui in camera si parfumul uleiului esential de menta.

Contraindicatii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: India


Ulei Esential Lamaie 10ml

Cunoscute pentru proprietatile terapeutice, uleiurile esentiale sunt utilizate frecvent in aromaterapie si nu numai. Folosirea uleiurilor esentiale dateaza inca din anii 3000 – 2500 î.Hr., existand dovezi care atesta intrebuintarea acestora in diverse culturi. Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile si esentele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor.

Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.

Lamaiul(Citrus limon) este un arbust din familia Rutaceae, nativ din Asia, cunoscut in toata lumea pentru proprietatile sale antiseptice.

Bogat in vitamina A, B si vitamina C.

Produs 100% natural

Ingrediente (INCI): ulei esential de lamaie (Citrus Limon), produs prin presare la rece a coajei de lamaie

Compozitie: limonene, linalool, citronellol, citral, geraniol, bergapene, furocoumarins

Caracter aromatic: fructat, citric, fresh

Culoare: incolor-galben

Proprietati terapeutice:

  • antioxidant, antibacterian
  • purifiant, tonic
  • bactericid
  • antireumatic
  • antiseptic

Beneficii si utilizari:

Aromaterapie:

  • se utilizeaza un suport cu lumanare sau difuzor cu apa, se adauga 3-6 picaturi de ulei esential sau dupa preferinta.

poate fi combinat cu ulei esential de tea tree, ylang ylang, rozmarin, santal

Utilizari terapeutice:

  • amelioreaza durerile de gat, sinuzita, starile de raceala si gripa - prin inhalatii, adaugati 3-6 picături de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Inhalati vaporii timp de cateva minute.
  • durerile provocate de artrita si reumatism - se aplica diluat intr-un ulei vegetal, poate fi adaugat ca si ingredient al unguentelor si se aplica pe piele

poate fi combinat cu ulei esential de geranium, neroli ulei esential, ulei esential palmarosa

Uz cosmetic:

  • corp - este un bun regenerant al pielii, ajuta la stoparea sangerarii – se aplica diluat intr-un ulei vegetal sau ulei de cocos

     

  • masaj aromaterapie, masaj anticelulitic - se poate utiliza impreuna cu lotiuni, uleiuri de baza pentru masaj, poate fi adaugat in apa din cada pentru bai calde.

poate fi combinat cu ulei esential de tea tree, ulei esential de lemongrass, ulei esential de seminte de morcov

  • uz casnic: improspatarea aerului cu ajutorul unui difuzor de aromaterapie, curatarea suprafetelor, adaugat ca si ingredient in detergentii pentru baie si bucatarie.

poate fi combinat cu ulei esential rozmarin

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: Italia


Ulei Esential de Portocale 10ml

Cunoscute pentru proprietatile terapeutice, uleiurile esentiale sunt utilizate frecvent in aromaterapie si nu numai. Folosirea uleiurilor esentiale dateaza inca din anii 3000 – 2500 î.Hr., existand dovezi care atesta intrebuințarea acestora in diverse culturi. Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile și esențele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor.

Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.

Portocala dulce este cunoscuta pentru aroma si parfumul inviorator ce aduce prospetime, dar si pentru rolul important asupra sistemului imunitar datorita continutului de antioxidanti, vitaminele A si C.

Produs 100% natural

Ingrediente (INCI): ulei esential de portocale (Citrus Aurantium Dulcis),produs prin presare la rece a coajei de portocala

Compozitie: limonene, linalool, citral, perilla aldehyde

Caracter aromatic: fructat, citric, fresh

Culoare: portocaliu-rosu

Proprietati terapeutice:

  • antioxidant, antibacterian
  • afrodisiac
  • purifiant, tonic
  • reconfortant

Beneficii si utilizari:

Aromaterapie:

  • se utilizeaza un suport cu lumanare sau difuzor cu apa, se adauga 3-6 picaturi de ulei esential sau dupa preferinta.

poate fi combinat cu ulei esential de lamaie

Utilizari terapeutice:

  • calmant, ajuta la eliminarea stresului, starilor de insomnie, anxietate

poate fi combinat cu ulei esential de ylang ylang

Uz cosmetic:

  • corp - este un bun regenerant al pielii, ajuta la calmarea iritatiilor, eliminarea toxinelor – se aplica diluat intr-un ulei vegetal sau ulei de cocos

    - masaj aromaterapie, masaj anticelulitic, relaxare, detoxifiere - se poate utiliza impreuna cu lotiuni, uleiuri de baza pentru masaj, poate fi adaugat in apa din cada pentru bai calde.

poate fi combinat cu ulei esential de bergamota, ulei esential de cuisoare

  • ten – reimprospateaza si regenereaza pielea, se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema, lotiune sau apa florala-toner.

poate fi combinat cu ulei esential de tea tree

  • par – ajuta tonifierea firului de par, ofera stralucire si volum– se aplica cateva picaturi in samponul de uz zilnic sau ca masca de par diluat intr-un ulei de baza precum ulei de cocos sau ulei vegetal.

poate fi combinat cu ulei esential de morcov, ulei esential de patchouli

  • uz casnic: improspatarea aerului cu ajutorul unui difuzor de aromaterapie

poate fi combinat cu ulei esential bergamota, ulei esential de cuisoare

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

Tara de origine: Brazilia

Recomandari: alergii | Antiviral | antiinflamator | antioxidant | stres | sistem nervos | gripa si raceala | insomnie | sistem digestiv | sistem respirator | imunitate | depresie si anxietate

Mix pentru Sinuzita: Ulei Esential de Eucalipt 10ml + Ulei Esential de Menta 10ml + Ulei Esential Lamaie 10ml + Ulei Esential de Portocale 10ml Cadou de la NIAVIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (8 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Mix pentru Sinuzita: Ulei Esential de Eucalipt 10ml + Ulei Esential de Menta 10ml + Ulei Esential Lamaie 10ml + Ulei Esential de Portocale 10ml Cadou de la NIAVIS

Rating general: 4.88
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
CALINA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte utile pentru sinuzite și răcelile de sezon.

Robert

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Eucaliptul și menta sunt ok. Celelalte miros cam ciudat

Mindroc (Baciu)

Scor: 5/5 | acum 1 an

Pro: Miroase foarte bine si persista mirosul pe toata durata difuzari !

Bucalae

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Este foarte bun pentru aromoterapie.

Neli

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: ok

Gabriel

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand.

Totoian Marcela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Am primit aceste uleiuri foarte bine ambalate.
Încât nu a fost cazul să apelez la ele dar îmi place să fiu pregătită din timp.

florescu macrina

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: antiinflamator

Mix pentru Sinuzita: Ulei Esential de Eucalipt 10ml + Ulei Esential de Menta 10ml + Ulei Esential Lamaie 10ml + Ulei Esential de Portocale 10ml Cadou NIAVIS face parte din categoria Uleiuri esentiale din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.