Calciu Natural 60cps HYPERICUM


  • Producator:
  • Prezentare: 60cps
  • Greutate: 21.68g
  • TVA Inclus
  • Cod: HYPE.00335

43,50 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Imunitate Capsule, Comprimate
b-22373
b-22441
Pret pachet: 83,00 lei

Calciu Natural 60cps de la HYPERICUM - Detalii produs

Suplimentul Calciu Natural este un produs natural, atent formulat pentru fortifierea sistemelor osos, nervos si imunitar. Asigurarea unui aport optim de vitamine si minerale in organism este un demers cu atat mai necesar cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica, saraca in nutrienti, procesata si plina de toxine, aditivi, carbohidrati rafinati (zahar alb, fructoza, glucoza, faina alba si derivatele acesteia, sucuri s.a.) si grasimi rele (trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproportionat).

Suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate.

Astfel, materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, de aceea putem garanta puritatea produsului, prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni.

Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat din acestea, ceea ce asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice.

Din punct de vedere al concentratiei in principii active, produsul de fata este net superior pulberilor macinate din plante si fructe uscate.

Extractul natural are forma unei mase de particule sferice, care au o curgere mai buna, forma sferica a particulelor reducand posibilitatea inglobarii de aer printre ele, astfel incat dozarea in capsule este mult mai exacta si mai usoara.

Calciul:

  • este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos.
  • este necesar pentru mentinerea sanatatii dintilor.
  • contribuie la functionarea normala a sistemului muscular.
  • contribuie la o neurotransmisie normala.
  • contribuie la coagularea normala a sangelui.
  • contribuie la metabolismul energetic.
  • contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.
  • contribuie la procesul de diviziune si de diferentiere celulara.

Magneziul contribuie la:

  • mentinerea sanatatii sistemului osos.
  • echilibrul electrolitic.
  • functionarea normala a sistemului muscular.
  • functionarea normala a sistemului nervos.
  • mentinerea sanatatii psihice.
  • reducerea oboselii si extenuarii.
  • sinteza normala a proteinelor.
  • mentinerea sanatatii dintilor.
  • procesul de diviziune celulara.
  • metabolismul energetic normal.

Vitamina D3:

  • contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
  • contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.
  • contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului
  • contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange.
  • contribuie la functionarea normala a sistemului muscular.
  • contribuie la mentinerea sanatatii dintilor.
  • participa la procesul de diviziune celulara.

Ingrediente:  Citrat de Calciu (din coji de oua) – 165 mg; capsula vegetala; Citrat de Magneziu – 82,5 mg; Vitamina D3 (colecalciferol) – 250 UI.

Mod de utilizare – Capsule Calciu Natural:
Adulti: 3-6 capsule pe zi, timp de 4 saptamani, dupa care se face o pauza de 20 de zile si cura se poate relua.

Copii: 1-2 capsule pe zi, timp de 20 de zile, dupa care se face o pauza de 10 zile si cura se poate relua.

Contraindicatii: Nu se utilizeaza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precautii: Femeile insarcinate sau care alapteaza si persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante) sau care se afla sub supraveghere medicala (in special pentru probleme renale severe) sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea curei;

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos;

Mod de depozitare: Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Produs in Romania


Principalele proprietati benefice ale compusilor activi din Capsule Calciu Natural:

Citratul de calciu este considerat una dintre formele de calciu cu cea mai mare biodisponibilitate. Studiile stiintifice au dovedit ca sarurile organice au o biodisponibilitate mai mare decat cele anorganice, mai mult, citratul de calciu este chiar un constituent normal al oaselor, fapt ce il face usor de recunoscut si utilizat de catre organismul uman. Astfel, functia de baza a calciului este aceea de mentinere a bunei functionari a oaselor si dintilor, in a caror componenta se regaseste aproximativ 99% din totalul de calciu din organism. Mai exact, calciul din oase este intr-un permanent echilibru dinamic cu cel aflat in sange, care este intr-o proportie de doar 1%. Totusi, calciul seric are un rol foarte important in procesele de coagulare ale sangelui, in cele de generare si transmitere a impulsurilor nervoase, in contractiile fibrelor musculare, in activarea unor sisteme enzimatice si in secretia anumitor hormoni. Citratul de calciu din produsul de fata este o sursa naturala de calciu deoarece acesta este extras din coji de oua fapt ce face ca absorbtia sa in organism sa fie maxima in cazul majoritatii oamenilor.

Citratul de magneziu, similar citratului de calciu, este o sursa de magneziu organic, 100% naturala si cu o biodisponibilitate crescuta fata de produsele de sinteza. Magneziul este unul dintre partenerii calciului in procesele de formare a oaselor si a smaltului dentar. Acesta favorizeaza absorbtia corecta a calciului in organism, impiedicand depozitarea acestuia din urma in tesuturile moi, rinichi sau la nivelul bilei. De asemenea, acest element este esential si pentru buna functionare a sistemului nervos si a muschilor. Magneziul poate atenua senzatiile neplacute ale sindromului premenstrual, actionand si ca un sedativ usor ce combate oboseala trenanta, fara cauze aparente. De asemenea, magneziul este esential in functionarea sistemului imunitar, el avand chiar si un efect antihistaminic ce poate imbunatatii rezistenta organismului la diversi factori alergeni. Nu in ultimul rand, acest mineral contribuie la normalizarea tensiunii arteriale, a ritmului cardiac si a contractiilor musculaturii netede. Pe scurt, magneziul este un cofactor in peste 300 de reactii enzimatice din organism, contribuind la: producerea energiei, metabolismul glucozei, biosinteza proteinelor, metabolismul lipidelor si al acizilor nucleici, neurotransmisie si vasodilatatie. Carenta in magneziu poate favoriza depunerea calciului in rinichi si afectarea functionarii normale a acestora.

Vitamina D3 (colecalciferol) este supranumita si „vitamina soarelui” deoarece aproximativ 80-90% din necesarul acestui nutrient poate fi obtinut prin expunerea corecta la lumina solara. Aceasta se gaseste, in cantitati reduse, si in alimente precum: pestele gras (de ex. sardine, macrou, hering, ton, somon), oua sau ciuperci. Desi rata de fixare a acestei vitamine variaza in functie de diversi factori (de ex. varsta, culoarea pielii, perioada din zi, sezon), totusi, o expunere zilnica de 15 minute a antebratului la lumina naturala este, de regula, suficienta. In perioadele cu expunere solara crescuta, un organism sanatos este capabil sa isi sintetizeze vitamina D3 si sa o depoziteze in tesuturile adipoase (grasime) pentru a fi utilizata ulterior.

Cu toate acestea, deficienta de vitamina D3 este destul de raspandita chiar si in zonele insorite. O posibila explicatie este teama fata de cancerul de piele al carui risc creste odata cu expunerea la soare. Astfel, tot mai multe persoane aleg sa evite expunerea solara prin folosirea de creme cu factor de protectie sau prin imbracaminte. Trebuie tinut cont si de faptul ca, in diverse imprejurari (de ex. lunile de iarna si alte circumstante in care cerul este innorat, statul in casa), nu putem sa beneficiem de razele solare. Mai mult, unele conditii medicale (de ex. hipoparatiroidie, osteoporoza, anumite afectiuni renale, anumite defecte genetice) ne pot creste necesarul de vitamina D3 sau pot scadea rata sa de absorbtie si fixare, facand recomandata suplimentarea acestui nutrient. Astfel, persoanele in varsta sunt cele mai expuse riscului de deficienta de vitamina D3. Acest lucru se explica prin reducerea receptorilor din piele responsabili cu transformarea razelor solare in vitamina D3, scaderea capacitatii de fixare a acestei vitamine din alimentatie din cauza diverselor probleme digestive sau a imbatranirii rinichilor, fapt ce impiedica transformarea formei alimentare de vitamina D3 intr-una biologic-activa si/sau problemele de locomotie si lipsa de vitalitate asociate varstelor inaintate, ceea ce reduce semnificativ timpul petrecut in aer liber. Exista studii stiintifice care sustin ca aproximativ 40% din persoanele varstnice sufera de deficienta de vitamina D3.

Aceasta vitamina este necesara pentru asimilarea corecta a calciului si a magneziului din tractul gastro-intestinal. Ea actioneaza asupra intaririi sistemului osos si mentine rezistenta structurii sale. In plus, nu permite rinichilor sa elimine fosfatul in urina, acesta din urma fiind un alt partener al calciului in formarea oaselor. De aceea, produsele care contin acest nutrient sunt folosite cel mai adesea pentru prevenirea si tratarea rahitismului (deficienta de vitamina D3), in bolile care induc deficienta de calciu (de ex. hipoparatiroidie, pseudohipoparatiroidie) si fosfor (sindromul Fanconi, hipofosfatemia familiala), dar sunt utile si in osteoporoza, osteomalacie, probleme dentare si gingivale, hiperparatiroidism (ce are ca efect reducerea densitatii osoase), boli renale (in care calciul si vitamina D3 nu se asimileaza corect), in boli genetice care au ca efect pierderile osoase (osteomalacia), in sustinerea cresterii si dezvoltarii osoase la copii si in refacerea rezervelor minerale ale femeilor care au trecut prin sarcini si alaptari succesive. In plus, suplimentarea cu aceasta vitamina este recomandata si ca adjuvant in afectiunile cardiovasculare (de ex. hipertensiune), colesterol crescut, atrofie musculara, obezitate, diabet si chiar si in depresii sau sindrom premenstrual. Datorita actiunii sale asupra sistemului imunitar, vitamina D3 este considerata utila si in afectiunile de tip autoimun precum: scleroza multipla, artrita reumatoida, astm, psoriazis sau lupus.

In concluzie, prin sinergia formelor usor-asimilabile de calciu si magneziu cu vitamina D3, produsul Calciu Natural contribuie la mentinerea sanatatii sistemelor osos, imunitar, nervos si muscular prin sustinerea metabolismului calciului, magneziului si fosforului, mineralizarea si vitaminizarea organismului si asistarea proceselor de diviziune celulara. In plus, datorita echilibrului perfect dintre calciu, magneziu si colecalciferol in formula de fata, riscul de aparitie a depunerilor de calciu este minim, rata de absorbtie fiind foarte buna. Astfel, rinichii si articulatiile sunt protejate iar oasele, musculatura si sistemul nervos sunt fortifiate.

Recomandari: imunitate | sistem osos si articulatii | sistem muscular | sistem nervos

Calciu Natural 60cps de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Calciu Natural 60cps HYPERICUM face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.