Bitter Taina Plantelor 60cps HYPERICUM


  • Producator:
  • Prezentare: 60cps
  • TVA Inclus
  • Cod: HYPE.00041

39,50 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441
Pret pachet: 86,00 lei

Bitter Taina Plantelor 60cps de la HYPERICUM - Detalii produs

Suplimentul alimentar Capsule Bitter Taina Plantelor este un produs concentrat, obtinut din 30 de plante medicinale, atent formulat pentru eficientizarea digestiei si intarirea intreg organismului.

Caracteristici generale ale produsului:

Imbunatatirea digestiei si sporirea tonusului general al organismului sunt demersuri cu atat mai necesare cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (exces de carbohidrati rafinati, de grasimi saturate sau de sare).

Toti acesti factori de stres, impreuna cu un stil de viata sedentar, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot creste stresul oxidativ si statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influenta negativa asupra intregului corp si cu precadere asupra sistemelor gastrointestinal si hepatobiliar. In aceasta situatie, curele cu suplimente obtinute dintr-un complex de plante medicinale, special alese, sunt o solutie eficienta si sigura de a limita stricaciunile produse de stresul oxidativ si de a limita cat mai mult procesele inflamatorii din organism. In plus, extractele vii din plante, obtinute prin atomizare, asigura produsului un continut foarte bogat in compusi bioactivi (acizi organici, flavonoide, carotenoizi, clorofila, vitamine, minerale, principii amare, polifenoli, rutozizi, uleiuri volatile s.a.). Acesti compusi bioactivi au un rol adjuvant in reglarea a numeroase procese din organism, conferind produsului o actiune tonica generala. De asemenea, se mai pot remarca: intarirea imunitatii, imbunatatirea functiei de detoxifiere, reglarea apetitului, optimizarea digestiei si reglarea naturala a circulatiei periferice.

Prin sinergia compusilor biologic-activi din cele 30 de plante medicinale, Capsule Bitter Taina Plantelor actioneaza ca un reglator al tuturor functiilor vitale. Produsul poate fi considerat un adevarat „elixir al vietii” datorita multiplelor actiuni benefice asupra sanatatii si a starii generale a organismului, indiferent de varsta. Astfel, acest supliment ajuta la limitarea senzatiei de oboseala, inducand o stare generala de bine. Ajuta digestia, favorizeaza secretia si evacuarea bilei si contribuie la limitarea formarii de gaze intestinale si la usurarea eliberarii lor fiind util si in curele de slabire. De asemenea, el favorizeaza diminuarea efectelor negative ale stresului asupra organismului si contribuie la intarirea sistemului imunitar prin cresterea capacitatii naturale de aparare a corpului fata de diversi agenti patogeni (virusuri, bacterii, ciuperci). In plus, acesta favorizeaza procesul natural de detoxifiere, stimuland eliminarea toxinelor (inclusivi a unor factori poluanti) pe cale renala, digestiva sau sudorifica. Nu in ultimul rand, formula unica a acestui bitter participa la intarzierea procesului de imbatranire prin reglarea functiilor organismului, usureaza traversarea etapei de menopauza, diminueaza disconfortul menstrual si sustine lactatia la femei si imbunatateste vederea.

Ingrediente: Extract integral, 100% natural din urmatoarele plante: Ienupar (Juniperi fructus) -18.91 mg, Gentiana (Gentianae radix) -9.46 mg, Brusture (Bardannae radix) -1.86 mg, Angelica (Angelicae rhizoma cum radicibus) – 0.93 mg, Salcam (Pseudoacaci flores) – 9.46 mg, Frasin (Fraxini folium) – 9.46 mg, Mesteacan (Betulae folium) – 9.46 mg, Troscot (Polygony avicularis herba) -18.91 mg, Ghimpe (Xanthi spinosi herba) – 18.91 mg, Sclipeti (Potentillae erectae herba) – 4.74 mg, Tintaura (Centauri herba) – 0.78 mg, Cimbrisor (Serpylii herba) – 18.91 mg, fructe de Afin (Myrtilii fructus) – 18.91 mg, frunze de Salvie (Salviae folium) – 4.74 mg, flori de Soc (Sambuci flores) – 4.74 mg, flori de Coada-soricelului (Millefolii flores) – 18.91 mg, Coada-calului (Equiseti herba) – 9.46 mg, frunze de Menta (Menthae folium) – 37.82 mg, Sanziana-galbena (Galii herba) – 23.62 mg, Sovarv (Origani herba) – 37.82 mg, fructe de Maces (Cynosbati fructus) -18.91 mg, Pedicuta (Lycopodii herba) – 1.86 mg, flori de Galbenele (Calendulae flores) – 1.86 mg, muguri de Pin (Pinii turiones) – 0.93 mg, Scortisoara (Cinnamomi cortex) – 0.18 mg, frunze de Aloe (Aloe folium) – 0.93 mg, frunze de Nuc (Juglandis folium) – 0.93 mg, frunze de Zmeur (Rubii idaei folium) – 4.74 mg, frunze de Coacaz-negru (Ribes nigri folium) – 0.93 mg, Fenicul (Foeniculi fructus)-0.93 mg.

Mod de administrare:

Pentru adulti, doza recomandata este de 2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, in cure de 6 saptamani cu o pauza de 10 de zile. Pentru copii, doza recomandata este de 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, in cure de 3 saptamani cu o pauza de 10 de zile.

Bitterul „Taina Plantelor” (capsule) poate fi folosit timp indelungat, nu are contraindicatii pentru persoanele sanatoase si se poate asocia cu medicamente atunci cand este administrat corect si sub indrumarea unui specialist.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici; Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos;

Conditii de pastrare: bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Produs in Romania


Capsulele Bitter „Taina Plantelor” este un amestec de extracte naturale atomizate din 30 de plante medicinale cu proprietati fitoterapeutice deosebite.

Este o conceptie originala, bitterul fiind preparat din plante medicinale existente in flora Romaniei, majoritatea fiind culese chiar din flora spontana. Ne-am orientat dupa principiul legaturii dintre om, natura si credinta ca Dumnezeu, cand a creat omul, a creat si mijloacele sale de subzistenta si viata sanatoasa in spatiul sau vital. Asocierea de plante este gandita astfel incat sa faca din acest produs un tonic si stimulent general al organismului, un reglator al functiilor vitale. Este un adevarat „elixir al vietii” prin multiplele actiuni binefacatoare asupra sanatatii si starii generale a corpului. Previne si amelioreaza o mare varietate de boli, iar atunci cand boala este grava, ajuta la reducerea durerii. Inlatura oboseala si stresul conferind buna-dispozitie si putere de munca prin continutul bogat in substante active valoroase.

Intareste imunitatea organismului in mod natural prin cresterea puterii de aparare in fata agentilor patogeni, fiind indicat in: viroze, gripe, boli infectioase cu stafilococi, streptococi, micoze. Imunitatea crescuta ajuta organismul in lupta cu factorii cancerigeni, producatori de tumori benigne sau maligne.
Scade colesterolul din sange si combate statusul proinflamator (i.e. inflamatia din organism), prevenind aparitia arteriosclerozei si, prin aceasta, reduce riscul de accidente cerebrale si cardiace. Detoxifica organismul, stimuland eliminarea toxinelor pe cale renala, digestiva si sudorifica. Ajuta digestia, diminueaza durerile abdominale si elimina balonarile (spasmolitic si carminativ), iar prin caracterul coleretic-colagog (drenarea bilei), calmeaza crizele de colecist. Fiind usor laxativ, este indicat in curele de slabire, tratamentul antihemoroidal si in constipatiile cronice. Amelioreaza durerile reumatismale prin efectul analgezic si antiinflamator, calmeaza durerile de cap de natura nervoasa, reumatica sau biliara, prin administrarea pe cale interna si aplicatii externe pe locul dureros. Imbunatateste circulatia periferica defectuoasa in afectiuni ale arterelor sau venelor si reduce simptomele racelii si gripei, folosit sub forma de frectie. Intarzie procesul de imbatranire prin reglarea functiilor organismului si datorita compusilor antioxidanti, usureaza traversarea etapei de menopauza la femei, amana instalarea osteoporozei (datorita proprietatilor antiinflamatoare), calmeaza durerile articulare, intareste vederea. Poate fi folosit si in gastritele hiperacide si ulcer gastro-duodenal datorita ingredientelor active care scad sau neutralizeaza acidul gastric in exces si limiteaza supradezvoltarea bacteriei Helicobacter pylori (responsabila de cauzarea ulcerelor gastrice), impiedicand prin aceasta aparitia esofagitei de reflux.

Printre principiile active continute in produsul de fata, amintim flavonoidele si acizii polifenolcarboxilici.

Compusi precum acidul cafeic sau acidul galic sunt recunoscuti pentru efectele lor puternic antioxidante. De fapt, acidul galic este utilizat chiar ca un standard in analizele asociate activitatii antioxidante (Folin-Ciocalteu). Mai mult, studiile stiintifice au evidentiat efectul inhibitor al acidului galic in formarea proteinei amiloide asociate cu aparitia bolilor degenerative precum Alzheimer sau Parkinson. De asemenea, acidul cafeic si-a dovedit, in numeroase studii, actiunea inhibitoare asupra proliferarii celulelor canceroase, fiind in acelasi timp, si un bun imunomodulator si antiinflamator. Alti acizi polifenolcarboxilici regasiti in produsul de fata sunt: acidul homogentisic si cel dihidroxibenzoic, cel din urma fiind folosit ca intermediar in produsele farmaceutice cu actiune analgezica, antipiretica (reducerea febrei) si antireumatica.
Extrase hidroenzimatic si prezervate prin atomizare, si cu numeroase proprietati terapeutice, sunt si uleiurile volatile. Alfa-pinenul, sabinenul, borneolul, limonenul, gingerolul sau carvona sunt toate uleiuri aromatice ce au fost perfect valorificate prin procesul multifazic avansat de obtinere a produsului de fata ce cuprinde: extractia enzimatica la rece, infuzarea materialului biologic in vederea recuperarii substantelor active ce nu s-au putut extrage in prima etapa si atomizarea celor doua extracte pentru sigilarea si mentinerea nealterata a compusilor biologic-activi. Astfel, alfa-pinenul este un bronhodilatator foarte biodisponibil, dar si un bun antiinflamator, un antibiotic natural cu spectru larg si chiar si un adjuvant al memoriei prin inhibarea acetilcolinesterazei. Limonenul confera produsului de fata proprietatile sale digestive fiind des folosit in medicina naturista si alternativa pentru calmarea simptomelor refluxului gastroesofagian si a arsurilor (pirozis).

In concluzie, Capsule Bitter Taina Plantelor este un produs deosebit, obtinut din ingrediente de calitate, atent selectionate ce au fost prelucrate cu ajutorul unor instalatii de top, in vederea valorificarii substantelor biologic-active si a obtinerii unei eficacitati sporite. Acesta reuseste sa imbine armonios usurinta de utilizare cu proprietati sanogene de exceptie, putandu-se dovedi indispensabil la mesele festive, grele, insa este si o optiune naturala si sanatoasa de a stimula pofta de mancare. Asadar, prin sinergia compusilor biologic-activi din cele 30 de plante medicinale,

Capsulele de Bitter „Taina plantelor” actioneaza ca un reglator al tuturor functiilor vitale. Acesta poate fi considerat un adevarat „elixir al vietii” datorita multiplelor sale actiuni benefice asupra sanatatii si a starii generale a organismului, indiferent de varsta.

Prezentarea compusilor activi:

Menta: ajuta la indigestie, flatulenta si spasme abdominale; ajuta la sustinerea relaxarii si la mentinerea unui somn sanatos; contribuie la apararea naturala a organismului si sustine sistemul imunitar; ajuta la o digestie sanatoasa, contribuie la functiile digestive si contribuie la functionarea normala a tractului intestinal.
Sovarful (Sovarv): contribuie la confortul digestiv, sustine functionarea normala a colecistului, mentine sanatatea sanilor si normalizeaza lactatia, reduce inflamatia si calmeaza durerea, imbunatateste functiile cardiovasculare si normalizeaza tensiunea arteriala, are proprietati sedative si imbunatateste calitatea somnului.
Sanziana: Sustine buna functionare a ficatului si a vezicii biliare; contribuie la functionarea normala a rinichilor si a tractului urinar.
Afinul: contribuie la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ fiind o sursa de antioxidanti, ofera aparare naturala impotriva radicalilor liberi, asigura buna functionare a microcirculatiei sanguine si reducerea senzatiei de picioare grele, sprijina claritatea vizuala, sustine functia retinei, mentine sanatatea ochilor, sustine fluxul sanguin la ochi, ofera suport antioxidant pentru ochi, ajuta la protejarea ochilor, sustine buna functionare a mucoaselor gastrice si intestinale datorita antocianozidelor continute, sustine metabolismul normal al glucidelor, lipidelor si proteinelor.
Cimbrisorul: imbunatateste functia digestiva (stomac, intestin).
Coada-soricelului: Poate reduce colesterolul din sange. Ajuta la scaderea in greutate. Ajuta la mentinerea functiei vasculare normale. Contribuie la confortul digestiv.
Ghimpele: sustine buna-functionare a prostatei si ajuta la mentinerea sanatatii sale; mentine functiile normale ale aparatului urinar la barbatii de peste 45 de ani.
Ienuparul: creste rezistenta fizica a organismului fata de factorii de mediu severi, ajuta la buna functionare a digestiei, participa la metabolizarea grasimilor si a carbohidratilor.
Macesul: contribuie la mentinerea sanatatii si a flexibilitatii articulatiilor; contribuie la buna functionare a sistemelor: imunitar, respirator si digestiv.
Troscotul: are un efect calmant la nivelul tractului respirator; calmeaza senzatia de mancarime in gat si reduce raguseala; sustine eliminarea excesului de apa din organism (mareste diureza); contribuie la eliminarea bacteriilor patogene pe cale urinara prin reducerea capacitatii acestora de a adera la peretele tractului urinar.
Coada-calului: sustine procesul natural de relaxare, poate contribui la remineralizarea organismului, ajuta la mentinerea parului, unghiilor si a pielii in stare optima datorita continutului in siliciu, mentine elasticitatea arterelor.
Frasinul: contribuie la drenarea articulatiilor, ajuta la reglarea tensiunii arteriale.
Gentiana (Ghintura) si Tintaura: Contribuie la confortul digestiv.
Mesteacanul: sustine buna functionare a ficatului, rinichilor si tractului intestinal, imbunatateste digestia si sustine procesele de detoxifiere ale corpului, ajuta la reglarea proliferarii anormale a celulelor prin inducerea apoptozei (moarte celulara programata), contribuie la normalizarea colesterolului seric.
Salcamul si Galbenelele: contribuie la protectia membranei gastrice si la reducerea disconfortului digestiv.
Salvia: Sustine digestia si buna functionare a stomacului si a tractului intestinal.
Sclipetii: ajuta la mentinerea sanatatii pielii; contribuie la confortul intestinal.
Socul: sustine functiile excretorii ale rinichilor; favorizeaza transpiratia (diaforetic); contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; folosit in mod traditional ca adjuvant in curele de slabire.
Zmeurul: Sustine buna functionare a sistemului urinar; atenueaza simptomele asociate sindromului premenstrual si menopauzei.
Brusturele: sustine mecanismele naturale de aparare ale organismului si procesele naturale de eliminare a toxinelor de catre organism si imbunatateste digestia.
Galbenelele: Contribuie la sanatatea ficatului si a intestinelor.
Pedicuta: sustine functia normala a sistemului urinar si ajuta la mentinerea confortului inainte de si in timpul menstruatiei.
Aloe: ajuta la mentinerea sanatatii pielii (epiteliului); contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar; ajuta la reglarea ciclului menstrual; sustine rezistenta la efort a organismului si ajuta la stimularea metabolismului; contribuie la mentinerea sanatatii gastrointestinale, imbunatateste digestia si regleaza tranzitul intestinal (creste motilitatea colonului); ajuta la normalizarea glicemiei si stimuleaza sintetizarea si eliberarea de insulina; ajuta la mentinerea normopoderalitatii.
Angelica: creste rezistenta organismului fata de factorii severi de mediu (adaptogena); sustine buna functionare a sistemului hepatic; contribuie la imbunatatirea digestiei; ajuta la reglarea poftei de mancare; are un efect calmant la nivelul gatului, faringelor si corzilor vocale.
Coacazul-negru: Are o actiune calmanta asupra gatului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna functionarea a sistemului imunitar, circulator, a muschilor si articulatiilor, sustine functia excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutatii si ajuta la cresterea rezistentei organismului fata de stres si alti factori de mediu.
Feniculul: ajuta la mentinerea sanatatii tractului digestiv; sustine digestia si normalizeaza pofta de mancare; contribuie la stimularea lactatiei la femeile care alapteaza (galactogen); ajuta la reducerea disconfortului asociat menopauzei si ciclului menstrual; reduce senzatia de balonare si spasmele abdominale; sustine mecanismele de detoxifiere ale organismului; are un efect expectorant si este calmant la nivelul gurii, gatului, faringelor si a corzilor vocale; sustine imunitatea.
Nucul: contribuie la mentinerea sanatatii tesutului epitelial (pielii) prin actiunea sa antioxidanta.
Pinul: Mentine sanatatea cailor respiratorii; sustine imunitatea tractului respirator si decongestioneaza caile respiratorii.
Scortisoara: imbunatateste pofta de mancare si digestia, ajuta la mentinerea confortului gastric si are proprietati carminative, contribuie la mentinerea confortului corporal, cranian si dentar, sustine buna functionare a tractului respirator superior, sustine buna functionare a inimii si circulatiei, ajuta la purificarea sangelui, contribuie la normalizarea nivelului lipidelor din sange, sustine productia de HDL („colesterolul bun”), ajuta la cresterea nivelului de energie a organismului, ajuta la sporirea capacitatilor fizice si mentale, contribuie la intarirea organismului, are proprietati tonice, poate contribui la normalizarea glicemiei si a greutatii corporale.

Recomandari: antiinflamator | antioxidant | menopauza | afectiuni cardiace | gripa si raceala | afectiuni hepato biliare | sistem digestiv | detoxifiere | sistem circulator | imunitate

Bitter Taina Plantelor 60cps de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Bitter Taina Plantelor 60cps HYPERICUM face parte din categoria Remedii Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.