#traiesteverde - un proiect Vegis.ro - Vegis.ro

 

Seria #traiesteverde by Vegis.ro

#traiesteverde este un proiect educativ realizat de Vegis.ro în colaborare cu specialiști din diverse domenii – nutriție, dermatologie, sport, mindfulness și nu numai, prin care urmărim să dezbatem probleme actuale legate de sănătatea familiei, dar si de frumusețe.

Demersul nostru urmărește înțelegerea importanței unui stil de viață echilibrat care să îmbine alimentația corectă, sănătoasă, cu activitatea fizică, dar și cu echilibrul între toate aspectele vieții de zi cu zi.

 

Ep. 1 Protecția pielii

În primul episod am stat de vorbă cu medicul dermatolog Cristiana Dumitrescu despre protecția solară și cum ne protejăm eficient în această perioadă.

 

 

Ep. 2 Trucuri și sfaturi pentru combaterea celulitei

În al doilea episod din seria #traiesteverde by Vegis.ro am stat de vorbă cu Mihaela Poterașu, medic endocrinolog, care ne-a împărtășit informații extrem de interesante despre celulită și metodele prin care o putem combate. Spre exemplu, știai de ce trebuie să fierbi pastele cu un minut mai puțin decât scrie pe ambalaj? Ce fructe și legume contribuie la ameliorarea celulitei și de ce 2 litri de apă pe zi este o recomandare standard nu tocmai corectă?

 

 

Ep. 3 Importanța sportului pentru un stil de viață sănătos

Din cel de-al treilea episod din seria #traiesteverde am aflat cum ne construim dieta alimentară, ce nu ar trebui să ne lipsească din farfurie ca să avem energie în fiecare zi și cât de important este sportul pentru sănătatea noastră.
Câteva sfaturi utile de la Sorina Fredholm, health coach, instructor de yoga și un om plin de energie pozitivă. 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 29.08.2018