Cum pot obtine un voucher - Vegis.ro

Voucherul de discount este modalitatea prin care noi, echipa Vegis, le mulțumim clienților noștri.

Modalitățile prin care puteți obține un voucher sau o reducere sunt:

  • abonarea la newsletterul Vegis (veți primi ocazional ofertele noastre cu vouchere și reduceri exclusive pentru abonați)
  • completarea in contul de client a zilei de naștere (veți primi cadou de ziua de naștere o reducere de 10% pentru orice comandă plasată în acea zi)
  • revista Vegis - revista care se acorda gratuit la orice comanda si contine 5 vouchere de reduceri pentru diferite categorii de produse
  • prin achiziționarea unui card cadou

Voucherele se primesc direct pe email, odată cu ofertele din newsletter și se pot folosi în orice comandă. Reducerea acordată de voucher nu se cumulează cu alte promoții existente pe site. Voucherul se adaugă în coșul de cumpărături, în câmpul dedicat. 

Poți introduce codul primit în primul câmp sau poți alege unul din voucherele care sunt deja generate pentru contul tău.

Condițiile de utilizare ale voucherului primit in urma campaniilor Vegis (perioada de valabilitate, produse la care se aplică, etc) vor fi întotdeauna disponibile în email-ul primit sau în pagina produsului (in cazul  cardului cadou).

Codurile de voucher disponibile se gasesc in contul dumneavoastra de client, in meniul Voucherele mele. Tot în contul dumneavoastră puteți încărca vouchere primite cadou.

Atenție! VOUCHERELE NU SE CUMULEAZĂ!

Pentru orice detalii sau întrebări suplimentare ne puteți contacta la [email protected].

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 04.11.2019