Cacao 20-22% Grasime 75g de la SOLARIS - Detalii produs
- Per 100 g
- Energie (kj/kcal) 1800kj / 431kcal (CZE*%- 21.55)
- Grasimi 21 g (CZE*%- 19.44)
- din care acizi grasi saturati 13.2 g (CZE*%- 66)
- Carbohidrati 14.5 g (CZE*%- 10.6)
- din care zaharuri 0.3 g
- Proteine 28.1 g (CZE*%- 39.02)
- Sare 0.1 g (CZE*%- 3.33)
Cacao 20-22% Grăsime Solaris este un produs PREMIUM
Are o culoare mai intensă, un gust mai puternic și mai pur în comparație cu versiunile cu mai puțină grăsime.
Este preferata bucătarilor și a patiserilor.
Mod de folosire:
Se poate folosi la prepararea de prăjituri, creme, trufe, înghețată ș.a.
Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si culoarea de ciocolata.
Mod de actiune:
Epicatecina, un compus din cacao, de fapt, un flavonol, care se gaseste si in vinul rosu, ceaiul verde si sucul de grapefruit, toate acestea recomandate pentru prevenirea bolilor de inima si mentinerea nivelului de colesterol sub control, ajuta la marirea capacitatii de relaxare a vaselor de sange.
Antioxidantii care lupta impotriva radicalilor liberi, au calitatea de a mentine tenul tanar si stralucitor, in ciuda trecerii anilor, intarind astfel sistemul imunitar si marind rezistenta organismului.
Studiile au concluzionat ca antioxidantii hidrosolubili imbunatatesc circulatia sanguina in creier, prevenind astfel congestiile cerebrale sau bolile mintale.
In compozitia pulberii numita cacao se mai gasesc si antiinflamatori care ajuta la ameliorarea starilor de inflamatie, aparute in guta si reumatism.
Cacao insa, nu este doar ingredientul de baza din care se produce ciocolata ci si un izvor de sanatate intotdeauna la indemana.
Cacao previne bolile cardiovasculare.
Cacao are in compozitia sa si cofeina, un stimulent destul de puternic, mai ales cand produsul care o contine este consumat in exces.
De aceea se recomanda consumul cu prudenta si nu seara, deoarece poate produce insomnie.
Istoric:
Arborele de cacao produce niste seminte care, dupa uscare, se macina sub forma de pulbere, materie prima pentru fabricarea ciocolatei si nu numai.
Denumirea de cacao, preluata de spanioli, provine din limba azteca.
Descoperirile arheologice au constatat ca aztecii cunosteau arborele de cacao inca de pe la 1100.
Din fructele de cacao fermentate, amestecate cu apa, porumb, vanilie si piper, aztecii preparau pe atunci o bautura alcoolica.
Cacao este denumirea semintelor produse de arborele de cacao (Theobroma cacao) care dupa uscare se macina sub forma de pulbere, fiind ingredientul principal in productia de ciocolata.
*din cantitatea zilnica estimata (CZE) pentru un adult, bazata pe 2000 kcal.
Produs Premium
100% NATURAL
FARA ADITIVI
FARA CONSERVANTI
Tara de origine: Olanda
Origine materie prima: Africa de Vest.
Recomandari: afectiuni reumatice | insomnie
Cacao 20-22% Grasime 75g de la SOLARIS - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
Scor: 5/5 | acum 4 luni
Achizitie verificata
Pro: Foarte bună!
Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata
Pro: calitate excelenta
Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata
Pro: produs un ,foarte aromat
Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata
Pro: Delicioasa
Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata
Pro: Este super buna. Recomand!
Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata
Pro: Minunata! Dat finnd ca procentul de masa de cacao ( grasime ) este de 22%, si chiar este, la orice reteta de prajitura cantitatea de cacao recomandata pe reteta respectiva trebuie redusa la jumatate. Nu mai vorbesc de aroma, este perfecta ! Recomand!!
Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata
Pro: Buna.