Branca Ursului 60cps HYPERICUM


  • Producator:
  • Prezentare: 60cps
  • TVA Inclus
  • Cod: HYPE.00042

43,50 lei
Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc limitat

-
buc
+

Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 150 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox
b-22373
b-22441
Pret pachet: 83,00 lei

Branca Ursului 60cps de la HYPERICUM - Detalii produs

Capsule Branca Ursului Supliment alimentar cu rol in imbunatatirea vietii sexuale

Caracteristici generale ale produsului – Capsule Branca Ursului:

Capsule Branca Ursului este un produs atent formulat pentru reglarea activitatii sistemului reproducator, atat la femei cat si la barbati. Acest demers este cu atat mai necesar cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (exces de carbohidrati rafinati, de grasimi saturate sau de sare).

Toti acesti factori de stres, impreuna cu un stil de viata sedentar, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot creste stresul oxidativ si statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influenta negativa asupra intregului corp, cu repercusiuni evidente si la nivelul aparatului reproducator, al libidoului si al performantelor sexuale.

In aceasta situatie, curele cu suplimente ce au la baza compusi bioactivi cu actiune afrodiziaca, vasodilatatoare genitala si reglatoare hormonala din plante medicinale sunt una dintre solutiile cele mai naturale si eficiente de imbunatatire a vietii sexuale.

Datorita formulei concentrate, produsul de fata asigura o cantitate optima de substante active, fiind totodata usor de administrat. Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum parti aeriene de Branca-ursului, provenite din plante nemodificate genetic, obtinute direct din flora spontana a tarii noastre, din zone nepoluate. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o actiune: afrodiziaca, de echilibrare hormonala, vasodilatatoare genitala, hipotensoare, imunostimulatoare, tonica si antispastica.

In continuare, vom prezenta principalele proprietati benefice ale extractului de Branca ursului:

Branca ursului (Heracleum sphondylium) este o planta perena care apartine familiei de specii cu proprietati aromatice denumita Apiacee, (cunoscuta si drept Umbelifere), din care fac parte legume precum Morcovul, Telina, Feniculul sau Pastarnacul. Aceasta si-a primit numele datorita asemanarii frunzelor sale cu labele unui urs si poate fi recunoscuta usor datorita florilor sale albe (o sursa foarte buna de nectar pentru polenizatori) si a mirosului specific, foarte pregnant. Neprelucrata, planta contine compusi fotosensibilizatori (furanocumarine) ce irita pielea contaminata cu seva atunci cand aceasta este expusa la razele solare, astfel, la recoltare, se recomanda purtarea unui echipament de protectie (manusi de gradinarit).

Branca-ursului are o istorie indelungata de consum, aceasta fiind folosita in reteta originala a supei acre, de origine slava, denumita „Borscht” (bors). In tara noastra, aceasta specie are o traditie ca planta medicinala recomandata persoanelor cu disfunctii sexuale, varstnice sau epileptice.

Bogate in fitosteroli, colina, taninuri, bioflavonoide, acizi organici si uleiuri volatile, produsele obtinute din aceasta specie pot: sustine fertilitatea masculina si feminina, contribui la imbunatatirea vietii sexuale (prin cresterea dorintei si a performantei) si ajuta la eliminarea disconfortului asociat menopauzei.

In plus Branca-ursului mai poate avea un efect energizant si revigorant (in special la persoanele in varsta), reduce tensiunea arteriala, intari imunitatea, stimula activitatea ovarelor si creste fluxul de sange in regiunea genitala.

Ingrediente (mg/capsula): Extract atomizat (10% maltodextrina) din parti aeriene de Branca-ursului (Heracleum sphondylium) – 200 mg, capsula vegetala.

Mod de administrare: Adulti: 1-2 capsule de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu o cantitate suficienta de lichid, timp de 20 de zile. Dupa o pauza de 10 zile, cura se poate relua.

Este indicata adoptarea unui stil de viata si a unei alimentatii echilibrate, efort fizic moderat si o hidratare corespunzatoare!

Contraindicatii: Nu se utilizeaza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Precautii: Persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase sau care se afla sub supraveghere medicala (de ex. pentru afectiuni cardiovasculare, hormonale, hepatice) sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea curei;

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici; Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos;

Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Conditii de pastrare: bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Produs in Romania


Produsele Hypericum: Tehnologie extractiva de top. Calitate garantata!

Produsele sau suplimentele alimentare concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Astfel, plantele medicinale folosite ca materie prima sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului, prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, erbicide, insecticide si ingrasaminte chimice. Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat din acestea, ceea ce asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice.

Produsul de fata este obtinut print atomizare, un proces menajant, net superior pulberilor macinate din plante uscate. La obtinerea extractului uscat atomizat a fost folosita aparatura de top, unica in Romania, constand intr-un atomizor Spray-dry. Tehnologia uscarii prin Spray-dry este superioara din toate punctele de vedere uscarii clasice, in uscator. Astfel, in cazul uscarii clasice, pulberea macinata se obtine din plante uscate in camere de uscare la temperaturi cuprinse intre 55 si 70°C; uneori pentru a creste randamentul uscarii, se mareste temperatura chiar si pana la aproape de 100°C. Din pacate, vitaminele, enzimele sau alte substante valoroase termolabile sunt distruse sau inactivate in acest proces fortat de deshidratare a plantelor. Mai mult, orice zahar din plante este caramelizat, iar uleiurile esentiale din plantele aromatice se pierd din cauza temperaturilor ridicate.

Pe de alta parte, uscarea prin atomizare se preteaza, prin excelenta, la materiile prime sensibile la temperatura (termolabile). Atomizorul difera fata de alte instalatii de uscare prin faptul ca opereaza numai cu lichide (solutii, suspensii), in cazul produsului de fata, extractul proaspat obtinut din parti aeriene de Branca-ursului (Heracleum sphondylium) ce au fost presate la rece in prealabil. Suspensia este dispersata sub forma de picaturi fine intr-un curent de aer cald, in care solventul se evapora repede. Lichidul de la suprafata se evapora rapid datorita suprafetei mari de contact si a venirii in contact cu gazul purtator. Astfel, extractul se mentine rece datorita vaporizarii lichidului, iar particulele uscate din suspensie nu se supraincalzesc datorita indepartarii lor imediate din zona de uscare.

In consecinta, produsul se usuca sub forma de pulbere fina, formata din particule sferice care au o curgere mai buna decat cea a formulelor clasice. In plus, pulberea astfel obtinuta este mai stabila in timp decat produsele obtinute prin alte metode de uscare. Unul din motivele principale ale acestei stabilitati este acela ca forma sferica a particulelor ofera extractului o textura mai compacta, reducand posibilitatea inglobarii de aer in produsul final, astfel incat si dozarea in capsule este mult mai exacta si mai usoara. Un alt motiv important este acela ca extractul lichid obtinut prin presarea mecanica la rece a plantelor medicinale pastreaza nealterate toate uleiurile esentiale pe care acestea le contin. Prin atomizarea acestui lichid, uleiurile sunt micro-incapsulate prin emulsionarea extractului apos cu maltodextrina. Particulele solide din suspensie sunt acoperite cu maltodextrina prin atomizarea extractului in care s-a adaugat maltodextrina. Pe masura ce apa se evapora, maltodextrina acopera fiecare particula suspendata. In acest fel, creste stabilitatea substantei active si se asigura o acoperire enterica a acesteia, deosebit de importanta mai ales pentru substantele instabile in mediul acid din stomac.

De aceea, pulberea obtinuta prin atomizare este vie, activa din punct de vedere enzimatic si pastreaza toate vitaminele, minerale si alti compusi valorosi din materia prima, compusi ce altfel s-ar degrada, sau chiar distruge, in procesul de uscare clasic. Concluzia este ca, prin acest procedeu menajant de extractie prin atomizare, se obtine un produs foarte valoros din punct de vedere nutritional, un produs a carui matrice nutritional-informationala este intacta. Se obtine un extract concentrat integral, viu, biodisponibil, in el regasindu-se atat partea hidrosolubila, cat si cea liposolubila din plantele medicinale proaspete sau congelate.

Recomandari: fertilitate

Branca Ursului 60cps de la HYPERICUM - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Branca Ursului 60cps HYPERICUM face parte din categoria Branca Ursului din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 150.00 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.