Colagen si Acid Hialuronic Forte 30tb INTERHERB

4,90 | 74 comentarii

  • Producator:
  • Prezentare: 30tb
  • TVA Inclus
  • Cod: CHE25

42,66 lei

44,90 lei

Castigi 4 puncte de fidelitate. detalii

In stoc

-
buc
+

Promotie valabila pana la 31.12.2024, in limita stocului disponibil. Vezi toate promotiile.


Cost livrare curier: 14,90 lei . Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 79 lei.


Cost livrare lockere: 9,90 lei.
Sameday Easybox Fan Courier Fanbox

Categorii asociate: Capsule, Comprimate
b-22869
b-22997
Economisesti 15,72 lei
163,89 lei 179,60 lei

Colagen si Acid Hialuronic Forte 30tb de la INTERHERB - Detalii produs

Colagen & HA forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie si la reducerea semnificativa a ridurilor faciale adanci. Pielea dumneavoastra va arata mai tanara si mai sanatoasa.

Colagen & HA forte contine collagen Biocell, obtinut printr-o tehnologie brevetata. Rolul colagenului in organism este sa sustina tendoanele, pielea si cartilajul, iar o cantitate optima le mentine elasticitatea, fermitatea si supletea. Colagenul mentine umiditatea in tesuturi si ajuta pielea sa ramana elastica. Odata cu inaintarea in varsta, productia scade, pentru ca dupa 40 de ani sa se opreasca total. In consecinta, pielea incepe sa arate semne de imbatranire. Pentru a compensa deficitul colagenului din piele si sa amanam astfel aparitia semnelor de imbatranire a pielii, putem furniza organismului necesarul prin aport extern. Extractul continut de Colagen & HA forte este usor asimilat de tesuturile pielii. Astfel, colagenul furnizat acopera deficitul de colagen produs in mod natural, care odata cu inaintarea in varsta nu mai este produs de organism. Colagenul hidrateaza pielea, mentinand umiditatea in straturile interioare ale pielii si evitand astfel uscarea ei. Pielea devine neteda, catifelata si luminoasa.

Utilizarea pe termen lung a Colagenului & HA forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie si la reducerea semnificativa a ridurilor faciale adanci. Pielea dumneavoastra va arata mai tanara si mai sanatoasa.

Acidul hialuronic ajuta la refacerea si regenerarea celulara prevenind astfel degradarea tesuturilor pielii. La fel ca si colagenul, odata cu inaintarea in varsta el nu mai este produs in mod natural de organism fiind necesara compensarea deficitului prin aport extern.
Acidul hialuronic lubrefiaza pielea, ajuta pielea sa retina umiditatea, elimina ridurile fine si grosiere. Reduce inflamatia, stimuleaza cresterea tesuturilor conectante si a cartilajelor de la incheieturi, lubrefiaza incheieturile. Efectele se fac simtite rapid dupa inceperea suplimentarii cu acid hialuronic. Acidul hialuronic este esential pentru lubrefierea incheieturilor si contra fenomenului de imbatranire/ridare.

Beneficii ale suplimentarii cu acid hialuronic:

  • efect cosmetic: hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificand astfel ridurile;
  • efect anti-artritic: lubrifica articulatiile in special la genunchi si solduri;
  • efect rejuvenant, anti-imbatranire.

Acidul hialuronic (HA) este un glicozaminoglican (GAG), ceea ce reprezinta o substanta care se anexeaza colagenului si elastinei pentru a forma cartilajul. Acidul hialuronic nu numai ca ajuta mentinerea cartilajului care acopera articulatiile, puternic si flexibil, ci ajuta si la cresterea furnizarii de fluid sinovial pentru lubrifierea imbinarilor. Cercetarile au aratat ca acidul hialuronic este un tratament eficient atat pentru reumatism cat si pentru osteoartrita. Intr-un studiu, peste 80% dintre participanti au simtit o imbunatatire semnificativa a simptomelor durereoase de artrita imediat dupa tratamentul cu acid hialuronic cu sulfat de condroitin.

Recomandari:

  • Colagenul este o proteina complexa cu rol de retinere a apei in tegumente si tesuturi, functie indispensabila pentru structura si sanatatea pielii. Radiatiile solare, poluarea aerului sau procesele de imbatranire afecteaza, indiferent de sex, procesul de biosinteza a colagenului, producand semne vizibile la nivelul pielii si al structurilor cartilaginoase ale oaselor. Substantele bioactive ale Colagenului & HA forte contribuie la mentinerea prospetimii si a elasticitatii pielii, precum si la functionarea normala a sistemului osteo-articular.
  • Colagen & acid hialuronic contine colagenul BioCell tip II brevetat (brevete SUA 6025327; 6323319; 6780841). Colagenul
  • Biocell tip II este extras din stern de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara. Cercetarile au demonstrat ca acesta are o rata de absorbtie de circa 70 pana la 90 %, fata de 8% rata de absorbtie a cartilajului de pui ingerat. Eficienta colagenului de tipul II din stern de pui este realizata prin ”toleranta orala”. Toate componentele colagenului de tip II sunt agenti condroprotectori deoarece acestia intensifica producerea de fluid hialuronan.

Compozitie: extract din colagen bovin hudrolizat cu minim 90% peptide: 550mg, acid ascorbic (vit. C) 200mg, hialuronat de sodiu (cu minim 90% acid hialuronic) 55mg, agenti de incarcare: celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu, hidroxipropilmetilcelulozam agenti antiaglomeranti: talc, saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali, colorant: sfecla rosie, agenti de glazurare: polietilenglicol, hidroxipropilceluloza, amidon de orez, esterii zaharozei cu acizi grasi, coloranti alimentari: sofran si lamaie. 

Mod de administrare: o tableta pe zi, in timpul mesei fara masticatie. Se administreaza sub forma de cura, maximum 3 luni, urmata de 2 saptamani pauza, dupa care se poate relua.

Contraindicat persoanelor alergice la hialuronati si persoanelor bolnave de cancer limfatic. A se administra cu prudenta copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de artrita reumatoida. Vitamina C in exces poate avea efect laxativ.

Mod de pastrare: A se pastra la temperatura camerei la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

Fabricat in: Ungaria

Recomandari: afectiuni reumatice | sistem osos si articulatii

Colagen si Acid Hialuronic Forte 30tb de la INTERHERB - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro

Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.

De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.

Mult succes!
Imagini de la clienti
Opiniile clientilor despre produs (74 comentarii)
Opiniile clientilor despre produsul Colagen si Acid Hialuronic Forte 30tb de la INTERHERB

Rating general: 4.9
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Balogh

Scor: 5/5 | acum 2 luni
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun!

Serghe

Scor: 5/5 | acum 5 luni
Achizitie verificata

Pro: Super piele si unghii

Scheul

Scor: 5/5 | acum 8 luni
Achizitie verificata

Pro: Rezultatele se vad deja dupa o săptămână de utilizare. m sa iau in continuare 👍🏻

MAGDA

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Extrem de eficient.

Vasiloiu (Buzau)

Scor: 5/5 | acum 9 luni
Achizitie verificata

Pro: Tenul este mai luminos, sigur voi mai comanda

Pasalau (Bucuresti)

Scor: 5/5 | acum 11 luni

Pro: Super! M a ajutat maxim. Am 2 ani de când le folosesc.

olteanu

Scor: 5/5 | acum 11 luni
Achizitie verificata

Pro: e foarte eficient, in combinatie cu vit D si C + Ca Mg nu ma mai dor incheieturile si am pielea mult mai luminoasa, curata si parca odihnita.

Dragnea Mihaela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Mwga superi foarte bun

Bianca (Pitesti)

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Am așteptat sa treaca minim 3-4 luni ca să pot vedea daca au efect si sa pot da un verdict. Sunt extraordinar de bune. Am început sa iau din luna decembrie a anului trecut. În momentul de față îmi simt tenul foarte curat, întins, unghiile cresc foarte repede și s-au întărit iar parul de-asemenea este mult mai sănătos, nu imi mai cade atat de mult și a crescut destul de repede. Nu spun povesti, aceasta este realitatea în ceea ce ma privește. Trebuie avuta răbdare din momentul în care le luați, pana vedeți efectele. Le recomand din inima!

MIHAELA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Am inceput ,, tratamentul" doar de 12 zile, dar sunt sigura că mă ajută, de aceea l- am cumpărat. Voi revenii cu o opinie clara la sfârșitul perioadei de ,, tratament"

Multumesc

Buzaș

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bune

Cozma

Scor: 4/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Bun produsul recomand

Sticlaru

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Absolut grozave

Nicoleta

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun

DOBRA

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: bun

CIORNEI

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: O.k.

Mirela

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Excelent! Eu iau 2 pe zi, rezultat bun.

TARABAN

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Recomand! 👍🏼

Georgiana

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumită.

Marica

Scor: 5/5 | acum 1 an
Achizitie verificata

Pro: Doar pe site-il dvoastra am gasit acest produs. Comanda am inregistrat-o f. usor si repede, iar coletul a venit rapid, in 48 ore.
Multumesc mult, VEGIS!

Cristina

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand

Elena

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte mulțumită

CRISTINA CRACIUN

Scor: 5/5 | acum 2 ani
Achizitie verificata

Pro: super OK!

Iulia

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand

SIMONA

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Bune.

Bratu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Mie personal îmi face bine.

Ionescu

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient, in special pentru ten

Alexandra

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Abia l am folosit cateva zile, sper sa vad diferentele in saptamanile urmatoare.

Sabou

Scor: 2/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: mi se par mult mai bune cele de la super beauty

Maya

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs de bună calitate.Eficient.

Iacob

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun. Recomand!

Caraman

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Super

Geta

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand, sunt f bune

Didi

Scor: 5/5 | acum 3 ani
Achizitie verificata

Pro: Ma ajuta foarte mult.

Elena

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Am folosit acest produs , am simtit efectul si dupa o pauza l-am reluat.

Miha

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand..raport calitate pret excelent!

VATRA

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Multumita de produs.Recomand..

VATRA

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Multumita de produs.Recomand..

VATRA

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Multumita de produs.Recomand..

Carmen

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Il folosesc de 2 saptamani nu ma pot exprima

Daniela (Decindeni)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Super pret,super calitate!

Alexandru (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata
Ioana (Buzău )

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent! Rezultate vizibile după 2 saptamani pt ten. Mai neted, mai luminos. Prețul este excelent pt așa calitate

Beatrix (Cluj-Napoca)

Scor: 4/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: eficient

Albu Daniela (sectior 6)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient, de caliatate superioara. Efect garantat, produs de calitate.

Elena (Călărași)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Raport preț calitate foarte bun.

Lucia (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte eficient pt articulatii si ten.

Lucasciuc (Radauti)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Recomand vegis,produse de calitate

Maddy Obogeanu (Exeter)

Scor: 5/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: Multumita de produs, recomand si ii recomand si pe vegis.

BRANDUSA (Cluj-Napoca)

Scor: 4/5 | acum 4 ani
Achizitie verificata

Pro: ok

Constanta (Scaeni)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs recomandat de medic homeopat

Imo (Brasov)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Pro

Liana (orastie)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: efect pozitiv in durerile articulare

Botusneanu (Ploiesti)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Contra: Chiar se vede rezultatul.

Carmen (Oradea)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs foarte bun pe care il folosesc de mult timp.

Sacuiu (Chitila)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent!

Livia (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 5 ani
Achizitie verificata

Pro: O cura dureaza cel putin 3 luni si abia atunci iti poti forma o parere, urmarind toate aspectele. In cele 2 saptamani de utilizare am observat ca pielea este mai luminoasa si curata. Produsul merita incercat!

gheorghe mihaela

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Foarte bun! Recomand!

mihaela (Trifesti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani

Pro: Sunt foarte mulţumità de acest produs sunt la adoua lunà de cànd folosesc acest produs şi se vàd schimbàri spre bine.Şi preţul e ok.Am mai folosit şi alt produs mai scump dar mi-u fàcut mai ràu.produsele vegis. Sunt foarte bune! !! cu siguranţà voi comanda şi alte cutiii.

marcyrusu

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent

Camelia (Constanta)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Excelent!

moldoveanu soare (Calinesti)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Bun ,se vad rezultate dupa a două luna.

camelia (craiova)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Este un produs pe care nu l-am mai folosit, dar avand in vedere ingredientele, respectiv, acidul hialuronic, collagenul si condroitina care in mod sinergic actioneaza nu doar la interior ci si la exterior, m-am gandit ca este benefic sanatatii intrucat am probleme cu articulatiile si densitatea osoasa nu se afla la parametri ideali. Pretul este, de asemenea foarte avantajos. Voi reveni cu aprecieri, dupa cele 3 luni de administrare

Sergia (Iasi)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Un produs de foarte buna calitate, pe care voi continua sa-l cumpar.

MARIA (DEJ)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt multumita de produs

MIHAELA (Focsani)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Produs bun

Andra (Pantelimon)

Scor: 5/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Destul de eficient

Marina (Cluj-Napoca)

Scor: 4/5 | acum 6 ani
Achizitie verificata

Pro: Il Am inceput sa iau pastilele de vreo 13 zile si parca se intrevad usoare schimbari in bine .

voloncs (Tarlungeni)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Pro: Sunt mulțumită.

elena24 (craiova)

acum 7 ani

Altele: Eu am folosit. Dar ma întrebam de ce are acele contraindicatii? Ar putea cineva sa ma lamureasca?

Alexandra (Timisoara)

Scor: 5/5 | acum 7 ani

Pro: Asa este! Am mai folosit acum 2 ani, dar nu aveam asteptari mari, insa am fost placut surprinsa de efectele imediate (luminozitate, piele calma, intinsa), dupa care o vreme nu l am mai gasit, cica nu se mai fabrica. Am cautat pe net si l am gasit, comandat si in 2 zile primit. Ieri am luat prima capsula, azi dimineata deja eram alta,luminoasa si cu tenul intins si ferm; riduri nu am (27 de ani), insa am un ten acneic, gras cu portiuni uscate, apatic.... si raport calitate_pret: excelent!

Cseky (Oradea)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Contra: Pro

Anomis102000 (București )

Scor: 5/5 | acum 7 ani

Pro: Bună. În tinerețe (acum am 44.)am fost foarte mulțumită de celalalt produs similar .(cel pe care scrie 19...)...... (pe acesta scrie 500).rezultate imediate.fata se luminează și se destinde.împreună cu fiola de acid hialuronic face Minuni.revin după ce voi comanda pe cel de 500.

Staicu (Slatina)

Scor: 5/5 | acum 7 ani
Achizitie verificata

Altele: este Ok (pentru mine)

Ella (Voiteg)
acum 7 ani

Adica? ati vazut o imbunatatire a tenului sau?

Colagen si Acid Hialuronic Forte 30tb INTERHERB face parte din categoria Capsule, Comprimate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vegis.ro.
Livrarea produselor din stocul propriu se face in 24-48h de la plasarea comenzii online sau telefonic. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 79 de lei.

Despre produsele BIO
Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. ”Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu ”ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul ”organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.