Ulei de Masline Extra Virgin 500ml de la TARGROCH - Detalii produs
- Per 100 ml
- Energie (kj/kcal) 3449 kJ / 824 kcal
- Grasimi 91.6g
- din care acizi grasi saturati 13.6g
- din care acizi grasi mononesaturati 71.7g
- din care acizi grasi polinesaturati 6.3g
- Carbohidrati 0g
- din care zaharuri 0g
- Fibre 0g
- Proteine 0g
- Sare 0g
- Omega3 0.64g
- Omega6 5.95g
- Omega 9 69.62g
Uleiul de masline de cea mai buna calitate este obtinut prin presare la rece. Se caracterizeaza printr-un continut ridicat de acizi grasi Omega-3.
Cum se face uleiul de masline extravirgin?
Uleiul de masline de cea mai buna calitate este un produs nefiltrat, obtinut in procesul de presare la rece, din masline grecesti sau spaniole. Termenul extra virgin indica cea mai buna categorie de ulei de masline, care nu numai ca are un gust grozav, dar contine si o multime de polifenoli si alti nutrienti benefici.
Uleiul de masline Targroch este presat in Grecia din soiuri selectate de fructe de maslini. Depozitarea in sticle de sticla inchisa la culoare il mentine proaspat si previne oxidarea compusilor antioxidanti valorosi sensibili la razele UV.
Este uleiul sanatos?
Grasimile vegetale de buna calitate sunt foarte importante pentru buna functionare a organismului. In cazul uleiului de masline, este important ca produsul sa fie virgin, obtinut din fructul intreg, si nu din tescovina. Doar acest ulei de masline este valoros pentru organism - cu conditia sa fie, de asemenea, depozitat si utilizat corespunzator.
Uleiul de masline extravirgin este in primul rand o sursa bogata de acizi grasi nesaturati, in special acid oleic (omega-9), vitamina E si polifenoli (retineti ca acestia se gasesc doar in uleiul de masline extravirgin!). Ce inseamna? In primul rand, sustinerea nivelului adecvat de colesterol, prevenirea aterosclerozei si a bolilor cardiace si ale sistemului circulator, precum si reducerea riscului de cancer datorita eliminarii radicalilor liberi.
Ingrediente: ulei de masline 100%
Mod de utilizare: Uleiul de masline este perfect pentru copt, salate, aperitive si alte preparate reci.
Poate fi utilizat pentru gatit, ideal pentru prepararea mancarurilor orientale; cat si in cosmetica, pentru ingrijirea tenului, a parului si a pielii.
Mod de depozitare: Odata deschis, uleiul de masline este potrivit pentru consum timp de 8-10 luni. Cel mai bine este sa-l pastrati intr-un loc uscat, fara soare, dar nici in frigider, datorita sensibilitatii sale la schimbarile bruste de temperatura. Cand este refrigerat, uleiul devine tulbure, dar acesta este un proces natural si reversibil. Gustul sau trebuie sa fie limpede, usor picant si putin amar - datorita prezentei polifenolilor valorosi - este un semn ca uleiul este proaspat. Dupa preferinte si ca experiment, merita sa adaugati in sticla ierburi si condimente, precum usturoi, rozmarin, busuioc, ardei iute sau rosii uscate. Uleiul se conserva in mod natural, iar uleiurile aromate preparate in acest fel se potrivesc perfect cu preparatele din bucataria greceasca, spaniola si italiana.
Tara de origine: Grecia
Ulei de Masline Extra Virgin 500ml de la TARGROCH - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!
MECHECI
Gabi
MECHECI
Gabi