Produse din Cocos

Delicios, hranitor, versatil; uleiul de cocos obtinut din miezul nucilor de cocos este unul din cele mai apreciate produse pe care natura ni le-a oferit. Principalul nutrient din compozitie este acidul lauric, acid gras cu beneficii pentru sanatate si frumusete deopotriva. Moleculele acizilor grasi care il compun sunt de dimensiuni reduse, ceea ce faciliteaza o mai buna metabolizare.

Introdus in alimentatie, imbunatateste absorbtia unor minerale importante precum calciu si magneziu, a vitaminelor A, B, D, E si K, precum si a unor aminoacizi. Ulei de cocos se foloseste si in masti si scrub-uri homemade, produse pentru plaja, sampoane, creme, lotiuni si alte cosmetice datorita proprietatilor hidratante si efectului regenerant pe care il are asupra pielii si a scalpului. 

Ulei De Cocos Virgin 35ml
in stoc
Faina De Cocos 500g
(8)
in stoc
Zahar De Cocos 500g
Zahar De Cocos 500g HERBAVIT
in stoc
Ulei Cocos Virgin 250ml
in stoc
Faina De Cocos 250g
(1)
in stoc
Nuca De Cocos Razuita 350gr
Nuca De Cocos Razuita 350gr HERBAVIT
(2)
in stoc