Tinctura de Napraznic 200ml de la NATURA PLANT - Detalii produs
Napraznicul este raspandit din Europa, unde creste spontan, pana in America si in Australia. Este o planta ierboasa, anuala (uneori bi-anuala), cu tulpina rosiatica acoperita cu peri fini, inalta de 30-40 cm. Frunzele, ca si tulpinile, sunt moi la atingere si se rup usor. Florile sunt roz-violacee, asezate cate doua la varful pedunculelor. Fructul este in forma de cioc, lung de 2 cm, si seamana cu un cioc de barza, de unde si numele de ciocul-cocorului, o denumire raspandita in Romania.
Creste mai ales in zonele submontane si montane, preferand solul bine afanat si umed, de la marginile de drum, de pe malul paraielor de munte, din rupturile de mal.
Proprietati terapeutice napraznic: – afrodisiac puternic (feminin, dar mai ales masculin), astringent si antidiareic bun, antihemoragic bun, antispastic mediu-slab, antitumoral bun, diuretic mediu, emenagog bun (declanseaza ciclul menstrual), emolient mediu-slab, hipotensiv slab, hipoglicemiant mediu-slab, reintineritor puternic, revigorant puternic, depurativ mediu-slab, sudorific bland, diuretic mediu, stimulent si reglator foarte bun al activitatii gonadelor, tonic general puternic.
Indicatii: stimulare procesului de eliminare a toxinelor din organism, sterilitate, impotenta, antiinflamator, antitumoral.
Compozitie: extract hidroalcoolic din parti aeriene de napraznic 50%, alcool etilic de 32° - 50%.
Mod de administrare: se ia cate o lingura de 3 ori pe zi inainte de masa cu 15 minute.
Contraindicatii: este contraindicat femeilor insarcinate si celor care alapteaza, nu se administreaza copiilor sub 5 ani, la persoanele cu ulcer gastro-duodenal se foloseste doar diluat in apa sau ceai.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui.
Produs in Romania
Recomandari: antiinflamator | fertilitate | afectiuni tumorale
Tinctura de Napraznic 200ml de la NATURA PLANT - Alege Produsul Preferat de la Vegis.ro
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.
De aceea incercati sa aveti un stil de viata pozitiv, activ, cu o dieta corespunzatoare si in mod sigur veti atrage o stare optima de sanatate.
Mult succes!